Ffrubka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Głos na Ulv oddany - tym samym obywatelski obowiązek spełniony :loveu: Przepraszam, że bywam ostatnio rzadko, ale doba mi się skurczyła i nawet nie mam kiedy przed kompem zasiąść. Diuna - gdyby coś, to łap mnie na komórkę - czas dla Was zawsze znajdę, choćby nie wiem co :p Quote
Ghanima Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Głos oddany, Ulv, póki co, prowadzi ;) Aresik - zdjęcia konieczne, Ciotki chcą zobaczyć tą akcję, jak prowadzisz męską rozmowę z Itim na temat damsko-męskich relacji połączoną z praktyczną lekcją poglądową :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ghanima napisał(a):Głos oddany, Ulv, póki co, prowadzi ;) Aresik - zdjęcia konieczne, Ciotki chcą zobaczyć tą akcję, jak prowadzisz męską rozmowę z Itim na temat damsko-męskich relacji połączoną z praktyczną lekcją poglądową :evil_lol: Uuuu, zapowiada się nieźle:razz: Mam nadzieję, że mnie przy tym NIE będzie. :scared: Quote
kikou Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 diuna_wro napisał(a):Kochani, ULV jest zgłoszona do konkursu Krakvetu. Pozwolę sobie prosić w jej imieniu o Wasze głosy. http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ znowu spadła na drugą pozycje:-(:-( ciągle prosimy o wsparcie!!! zagłosujcie!! Quote
aresik Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ghanima napisał(a):Głos oddany, Ulv, póki co, prowadzi ;) Aresik - zdjęcia konieczne, Ciotki chcą zobaczyć tą akcję, jak prowadzisz męską rozmowę z Itim na temat damsko-męskich relacji połączoną z praktyczną lekcją poglądową :evil_lol: No i dupa, Ulv spadla na 2 miejsce :shake: To chyba film trzeba nakrecic :> Bede w przyszlym tygodniu u Itiego, wezme aparat i porobie zdjecia Cioci Diuny, Itiego, moze Ulv i reszty jej zwierzynca jesli sie zgodzi. Oczywiscie tez pomoge jesli bedzie trzeba przeniesc np. kanape :p Reszta Cioteczek bedzie mogla nacieszyc oczeta ich ulubienicami i ulubiencami :lol: Nie chce sie podlizywac, lecz Diuna "odwala tez kawal dobrej roboty" to moze mnie teraz wezmie na spacer z Itim <: Quote
diuna_wro Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Aresik, ja dziękuję za zdjęcia. Nie zgadzam się. Ponadto, nie muszę Cię zabierać na spacer z Itim. Z Itim można iść także samemu! :pNie krępuj się. Przecież idziecie na męską rozmowę. Tu WSZYSCY odwalają kawał dobrej roboty... Ja najmniej, bo powinnam najwięcej, a nie mam jak. Fizjo - Wet nie odezwali się w spr. rehabilitacji. Szukajmy więc innej. Quote
aresik Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 hehehehehe, zawsze mnie czyms zaskoczysz <: samemu z Itim, no ok w jakich godzinach ULV przyjmuje ? Quote
diuna_wro Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ulv jest dostępna niezbyt wcześnie, ale za to do późna. Jak wrócisz ze spaceru pomóż Jej wycisnąć Itiemu pęcherz do końca. Po tym może trzeba będzie Go ochlapać w wannie. Przyda Jej się silne ramię podczas wycierania smrodka. Daj znać kiedy się wybierasz. Quote
diuna_wro Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie martw się, pęcherza nie będziesz Ty obsługiwał. Będziesz tylko trzymał za przednie nóżki, bo wierzga. Quote
Erazm Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 diuna_wro napisał(a):Nie martw się, pęcherza nie będziesz Ty obsługiwał. Będziesz tylko trzymał za przednie nóżki, bo wierzga. Tyz bym wiezgal:roll: Quote
diuna_wro Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Erazm napisał(a):Tyz bym wiezgal:roll: Ja też. Strasznie mu współczuję. To taki wariatek mały, co szaleje z byle powodu. Kochany. Quote
diuna_wro Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 majqa napisał(a):Ulv, czy Iti? :hmmmm: Oboje, więc jest wybór. Quote
majqa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Będziesz tylko trzymał za przednie nóżki, bo wierzga. Ulv, czy Iti? :hmmmm: Quote
diuna_wro Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Iti jest bardzo samotnym pieskiem. Jego tylko uleczy dom stały. Quote
irysek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 myslalam diuna, ze iti jest u ciebie. cos chyba, zle musialam przeczytac. czy moze byl? Quote
diuna_wro Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nie Irysku, Iti jest u Ulv. Ja mam dwa swoje, w tym agresora do samców. Byłaby jatka codzienna. Poza tym z trzecim nie dałabym rady - mówię szczerze. Musiałabym przestać pracować. Quote
Erazm Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Wycisk? hihi, a moze tak sie teraz tak nazywa ciecie jajek;) Quote
diuna_wro Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pobiegałam dziś z Itim chwile. W dosłownym znaczeniu. Biedactwo, przebiera ile sił w przednich, a te tylne powiewają. Chwilę się grzaliśmy w słońcu i wtedy nie ma na sobie nosidła. Gdy ma odpowiedni grunt, potrafi się dźwignąć na stać na 4. Jedna ładnie się porusza, ale jest zbyt słaba by utrzymać ciało, więc chwile postoi i przy pierwszym kroku bęc! Iti dziś ogólnie szalał. Kradł jedzenie, rozwalał przedmioty i chciał kryć KrAKSĘ. Niech tylko dojdzie wózek, to dam mu wycisk. Quote
majqa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No, na wózeczku i jeśli ten mu podpasuje, dopiero mały da ognia! :lol: Quote
Dark Lord Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zrobiłam skromną prezentację w power point ciężkich, psich przypadków w tym krótką wzmiankę o Itim, jeżeli ktoś jest nia zainteresowany to mogę przesłać mailem, można ją rozsyłać gdzie się da, do posłów, różnych władz lokalnych, mediów itp. Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 nie mogę znaleźć banerka itusiowego... wstawcie plis, do pierwszego postu, ok? a może aktualizowac 1 post od czasu do czasu aktualnościami - watek zrobił sie długaśny.. Quote
Recommended Posts