Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Głos na Ulv oddany - tym samym obywatelski obowiązek spełniony :loveu:

Przepraszam, że bywam ostatnio rzadko, ale doba mi się skurczyła i nawet nie mam kiedy przed kompem zasiąść.

Diuna - gdyby coś, to łap mnie na komórkę - czas dla Was zawsze znajdę, choćby nie wiem co :p

Posted

Głos oddany, Ulv, póki co, prowadzi ;)
Aresik - zdjęcia konieczne, Ciotki chcą zobaczyć tą akcję, jak prowadzisz męską rozmowę z Itim na temat damsko-męskich relacji połączoną z praktyczną lekcją poglądową :evil_lol:

Posted

Ghanima napisał(a):
Aresik - zdjęcia konieczne, Ciotki chcą zobaczyć tą akcję, jak prowadzisz męską rozmowę z Itim na temat damsko-męskich relacji połączoną z praktyczną lekcją poglądową :evil_lol:

Uuuu, zapowiada się nieźle:razz: Mam nadzieję, że mnie przy tym NIE będzie. :scared:

Posted

Ghanima napisał(a):

No i dupa, Ulv spadla na 2 miejsce :shake:

To chyba film trzeba nakrecic :>
Bede w przyszlym tygodniu u Itiego, wezme aparat i porobie zdjecia Cioci Diuny, Itiego, moze Ulv i reszty jej zwierzynca jesli sie zgodzi.
Oczywiscie tez pomoge jesli bedzie trzeba przeniesc np. kanape :p
Reszta Cioteczek bedzie mogla nacieszyc oczeta ich ulubienicami i ulubiencami :lol:

Nie chce sie podlizywac, lecz Diuna "odwala tez kawal dobrej roboty"
to moze mnie teraz wezmie na spacer z Itim <:

Posted

Aresik, ja dziękuję za zdjęcia. Nie zgadzam się. Ponadto, nie muszę Cię zabierać na spacer z Itim. Z Itim można iść także samemu! :pNie krępuj się. Przecież idziecie na męską rozmowę.

Tu WSZYSCY odwalają kawał dobrej roboty... Ja najmniej, bo powinnam najwięcej, a nie mam jak.
Fizjo - Wet nie odezwali się w spr. rehabilitacji. Szukajmy więc innej.

Posted

Ulv jest dostępna niezbyt wcześnie, ale za to do późna.

Jak wrócisz ze spaceru pomóż Jej wycisnąć Itiemu pęcherz do końca. Po tym może trzeba będzie Go ochlapać w wannie. Przyda Jej się silne ramię podczas wycierania smrodka.

Daj znać kiedy się wybierasz.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Nie martw się, pęcherza nie będziesz Ty obsługiwał. Będziesz tylko trzymał za przednie nóżki, bo wierzga.

Tyz bym wiezgal:roll:

Posted

Nie Irysku, Iti jest u Ulv. Ja mam dwa swoje, w tym agresora do samców. Byłaby jatka codzienna. Poza tym z trzecim nie dałabym rady - mówię szczerze. Musiałabym przestać pracować.

Posted

Pobiegałam dziś z Itim chwile. W dosłownym znaczeniu. Biedactwo, przebiera ile sił w przednich, a te tylne powiewają. Chwilę się grzaliśmy w słońcu i wtedy nie ma na sobie nosidła. Gdy ma odpowiedni grunt, potrafi się dźwignąć na stać na 4. Jedna ładnie się porusza, ale jest zbyt słaba by utrzymać ciało, więc chwile postoi i przy pierwszym kroku bęc!

Iti dziś ogólnie szalał. Kradł jedzenie, rozwalał przedmioty i chciał kryć KrAKSĘ.

Niech tylko dojdzie wózek, to dam mu wycisk.

Posted

Zrobiłam skromną prezentację w power point ciężkich, psich przypadków w tym krótką wzmiankę o Itim, jeżeli ktoś jest nia zainteresowany to mogę przesłać mailem, można ją rozsyłać gdzie się da, do posłów, różnych władz lokalnych, mediów itp.