Nel_a Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Itkowe najbardziej cieszą :loveu::multi::multi::laugh2_2: Quote
Ffrubka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Iti już po kolejnym spacerku, ale szczegóły opowie Wam już sama cioteczka Monika:eviltong: Quote
Ffrubka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Monika ma problemy z dogo i na jej prośbę melduję, że na popołudniowym spacerku Itek "zawąchał się" nad jakąś roślinnością - Monika poluźniła kocyk,który podtrzymuje mu "tył" i mały dziarsko stał na 4 łapinkach wąchając dalej hihihi Monika zaraportowała również, że Iti jest bardzo zapatrzony w Michała i odwrotnie. Michał dba o małego i otacza opieką. Po spacerku oboje wymęczyli jeszcze Itiego zabawą w domu. Tylko ta słabsza łapinka jeszcze kaleczy się przy chodzeniu, ale tym też zajmuje się Michał po powrocie z łazikowania. Wiem, że to wszystko 'malutkie' sprawy, ale mnie bardzo cieszą i uspokajają - mam nadzieję, że Was również :p Quote
aresik Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Spacer wieczorny zrobiony. Bylem z nim o 18;00. Fakt, stoi na 4 lapach. Iti ma bardzo dobra opieke ze strony Michala jak i Jego Babci, ktorej tez naleza sie Wielkie slowa uznania. Po spacerku byl prysznic i obmywanie riwanolem. To chyba tyle, mam nadzieje, ze Michal zaloguje sie na Dogo i sam opisze wlasne wrazenia. Quote
Erazm Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ffrubak jaki miodzio na serducho:multi:. Robcie zdjęcia na rehabilitacji na spacerkach...Ale wiadomość...Nadzieja zaczyna tańczyć na wątku... Quote
sonikowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 aresik napisał(a):Fakt, stoi na 4 lapach. Iti ma bardzo dobra opieke ze strony Michala jak i Jego Babci, ktorej tez naleza sie Wielkie slowa uznania. Po spacerku byl prysznic i obmywanie riwanolem. To chyba tyle, mam nadzieje, ze Michal zaloguje sie na Dogo i sam opisze wlasne wrazenia. Cudowne nowiny! Po prostu niesamowite! Michale, czekamy :-) i już dziękujemy. Quote
Erazm Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Aresik czy koopa i siku była na spacerze? Quote
sonikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dostałam wiadomośc od Michala, który bezskutecznie próbuje wpisać się na forum i nie może. Zarejestrowany jest ale posta nie może wpisać. Adminie, pomóż!! A tu info o Itusiu: Iti ma się dobrze, chodzi na spacerki, dostaje "witaminki". Jak tylko zacznie mi konto działać to prześlę zrobione zdjęcia Itiego. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mysza 1 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie wiem w którym miejscu robi się Itkowi ranka na łapce ale my z Luckiem miałysmy to samo ) na stopie z boku. Przed kazdym spacerem bandazowałysmy za potem mocno oklejałysmy plastrem w rolce, żeby był " bucik". Nożka się wtedy nie raniła. Po spacerku zdejmowałyśmy. Widzieliście tą sunię? Czeka ją morbital, nie ma szczęścia http://www.dogomania.pl/forum/f28/postrzelona-w-kregoslup-mala-suczka-jesli-do-czwartku-nie-bedzie-dt-morbital-132791/index9.html Quote
Ffrubka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to czekamy na Michała :multi: Jutro poznam go osobiście. Poza tym, Michał to prawdziwy gentleman - on wie dlaczego :eviltong: Quote
majqa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Czekamy na bezpośrednie relacje Pana Michała. :lol: Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zachary napisał(a):Takie proste, oczywiste czynności a jak bardzo cieszą: koopki,sioo i ...stanie na czterech łapach:multi: zachary, zgadzam sie z tobą, te czynnosci zawsze mi sprawiały frajdę :diabloti: dobra, a teraz na serio. odetchnęłam właśnire, bo przez weekend nie miałam netu i nie wiedziałam, jak sytuacja wygląda. a może iti się na dłużej u michała zatrzyma? tyle zmian mu fundujemy, więc jakby się dało je ograniczyć, byłoby super. Quote
Bambino Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Faktycznie, SBD ma rację, może jak Diuna trochę wsiadła na Michała, to przestał się tak motać, czy praca, czy Iti. I Itusiowi służy pobyt u Niego, a to że sie martwi, to nawet lepiej, niż miałby być obojętny. Córka mojej kuzynki też studiuje weterynarię i wychodziła na zajęcia o 8 rano i wracała o 20. Zawsze się zastanawiałam kiedy ona miała czas się uczyć. Więc może trzymajmy kciuki, żeby został u Michała. W końcu 30 zł x 30 dni, to też niemały pieniądz. Quote
Ffrubka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dobry wieczór Cioteczki i Wujkowie :eviltong: zniecierpliwieni ?? :razz: No dobra, już nie będę Was trzymać w napięciu :diabloti: A więc: Michał to bardzo miły młody człowiek, dbający o Itiego i dzielnie spisujący się w swojej roli. Itek zapatrzony w niego jak w obrazek - widać, że psiak mu ufa. Ewa również była zadowolona, że mały jest w tak dobrej kondycji - pochwaliła Michała :p Ituś nawet grzecznie zniósł dzisiejsze wygibusy, machanie ogonkiem (tak, tak machanie ogonkiem!!), naświetlanie i łaskotanie prądami. Bardzo ucieszył się z pluszaka, którego w końcu mu dostarczyłam - tarmosił go, tulił i nawet próbował zdominować :evil_lol: - chyba dość dobre ćwiczenie dla jego schorowanego ciałka. Łapinki nadal słabe, ale postępy widać. Michał stara się jak najczęściej stawiać małego na 4 łapki i stymulować je. A teraz coś dla oka :loveu: Wybaczcie jakość - aparat raczej jest mi obcy :oops: Ituś ze swoją nową maskotką Michał i Ituś zagryzanie pieseczka :diabloti: Spacerkujemy sobie na luziku :cool1: Lewa nóżka, prawa nóżka :painting: Niezły przystojniak ze mnie :loveu: Quote
black_cat Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Rzeczywiscie, Iti ma super opiekuna. Będzie dobrym weterynarzem, on studiuje weterynarię, tak? Quote
Ffrubka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Profil też mam niczego sobie :cool1: Fajne z nas chłopaki :cool3: Wyginam śmiało ciało :Cool!: Sprawdzają czy mam łaskotki :eviltong: I znowu jakieś wygibusy :roll: Quote
Ffrubka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Lepiej schowam się w panu, bo nie wiadomo co oni tam jeszcze wykombinują ... ... to łaskocze!! :mad: Zobaczcie, jaki aniołek ze mnie :loveu: Quote
NaamahsChild Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ffrubko, rozumiem, że ta nieogolona noga na pierwszym zdjęciu to Twoja?:evil_lol: Quote
Ffrubka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ffrubko, rozumiem, że ta nieogolona noga na pierwszym zdjęciu to Twoja?:evil_lol: No ba!! :razz: Quote
Recommended Posts