diuna_wro Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 aresik napisał(a):Ja ma na imie Marcin, ale mozesz pisac Aresik. Milo mi. Pisalas, ze dzwonil. Jak dzwonil to powinien sie przedstawic. Teraz wychodzi, ze to jednak droga listow elektronicznych :evil_lol: Dzwonił i podał adres email do przesłania zdjęć. Jak ktoś dzwoni z ogłoszenia to się nie przedstawia.:roll: Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 to ja poproszę tego milionera, ale takiego co jeszcze może coś zdziałać..krew nie woda... :eviltong: ja mam zaległe fanty na bazarek od ukrytego :oops: sama nie wiem, jak się wyrobię, bo najbliższy tydzień to masakra w pracy... ulżyło mi, że się ktoś znalazł.... Quote
diuna_wro Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 sleepingbyday napisał(a):to ja poproszę tego milionera, ale takiego co jeszcze może coś zdziałać..krew nie woda... :eviltong: Ja też poproszę, ja też! :diabloti: Quote
aresik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 diuna_wro napisał(a):Dzwonił i podał adres email do przesłania zdjęć. Jak ktoś dzwoni z ogłoszenia to się nie przedstawia.:roll: to nieladnie :roll: Quote
Nel_a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witaj Ituś :loveu: całuję w nosek :)))) i drapciam uszko :):razz: Quote
Erazm Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Po ogloszeniu w sprawie opieki tymczasowej odplatnej zglosilo sie do mnie pare osob, na wszelki wypadek dobrze by bylo naiazac z nimi kontakt. Musialby jednak selekcje przeprowadzic ktos na miejscu...Telefon w tej sytuacji nie wystarczy, konieczne jest spotkanie...Wiem, ze duzo robicie dla Itusia, ale:oops: sama nie wiem czy wypada prosic o wiecej... Quote
aresik Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 oj Iti Iti.. w poniedzialek przetrzepie dupe jak nie zauwaze postepow :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Iti znakomiti :p a ja kiep - zalegam z bazarkiem :oops: Quote
majqa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 aresik napisał(a):oj Iti Iti.. w poniedzialek przetrzepie dupe jak nie zauwaze postepow :diabloti: Zaciskam kciuki, by to trzepanie nie było konieczne. ;) Quote
diuna_wro Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Erazm napisał(a):Po ogloszeniu w sprawie opieki tymczasowej odplatnej zglosilo sie do mnie pare osob, na wszelki wypadek dobrze by bylo naiazac z nimi kontakt. Musialby jednak selekcje przeprowadzic ktos na miejscu...Telefon w tej sytuacji nie wystarczy, konieczne jest spotkanie...Wiem, ze duzo robicie dla Itusia, ale:oops: sama nie wiem czy wypada prosic o wiecej... Tak, tak! tak właśnie robię. Tych, którzy dzwonią do mnie - zapisuję i umawiam się na spotkanie. W ciągu tego tygodnia mam zamiar wyłonić osobę, spośród chętnych na opiekę w następnych tygodniach. Quote
diuna_wro Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 sleepingbyday napisał(a):Iti znakomiti :p hehe, bardzo dobry rym, hip-hopowy. Quote
Erazm Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Diunka to podam Ci jeszcze na pw namiary jakie ja dostalam... Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zaległy bazarek spłodziłam: dziewczyny, podnoście, linkujcie, zapraszajcie na niego! http://www.dogomania.pl/forum/f99/cacuszka-do-10-marca-132693/ Quote
diuna_wro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dziś wieczorem przerzut Itusia do petsitter. Biedaczysko:shake: wciąż "na walizkach", coraz to nowi ludzie, eh... Tato Ewy podjął pracę i chyba Iti tam tak szybko nie wróci. Sprawa się jeszcze doprecyzuje, ale przez najbliższy czas konieczne będą hotele... Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Isadora, plis, wyslij mi obiecany wzór cegiełki :cool3: Quote
diuna_wro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dostałam dla Itiego właśnie stówkę od koleżanki:multi: Quote
majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Biedaczysko:shake: wciąż "na walizkach", coraz to nowi ludzie, eh...(...)... Biednyś psiaku z tym kolędowaniem. Quote
aresik Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Zeby juz tak wszystkiego w czarnych barwach nie ogladac to dodam tylko od siebie i Itiego, gdyz reprezentujemy ta sama plec :evil_lol:, ze nasz kombatant poobczaja "dupeczki" z innej czesci Wroclawia teraz :multi::diabloti::loveu::lol: bo Kosmonautowa. Quote
diuna_wro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Iti u Petsit. Na razie na tydzień, bo dziewczyna nie wie czy da sobie radę... Quote
diuna_wro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dt u Ewy już raczej nie będzie, jej Tato podjął pracę poza Wro, a Ewa sama z małym dzieckiem i Itim sobie nie poradzi... Nie wiem jak będzie z rehabilitacją, ze względu na brak regularnej opcji transportu samochodem na pewno zabiegi będą teraz odbywać się sporadycznie. Ciężko będzie z nim autobusem, bo Iti z emocji robi koo pod siebie i w takim stanie nie jest możliwe jechanie przez całe miasto w tłumie, w autobusie. Błagam o ogłoszenia adopcyjne, teraz tylko DOM STAŁY go ratuje. Petsit jutro zapytam czy da radę na dwa tygodnie, jeśli nie - zabieram go gdzieś indziej w czwartek najpóźniej. Miałam wrażenie, że dziewczynę przerosło to, co zobaczyła i obawiam się, że może zrezygnować. Jutro dam znac, bo jadę tam zawieźć parę rzeczy dla Itiego. W piątek wyjeżdżam, Iti zostaje sam... kto chce kontakt do opiekunki, zeby wiedzieć co się dzieje w tym czasie? :shake:on jest taki nerwowy, nadopbudliwy i żywiołowy, że nawet nie potrafię sobie go wyobrazić śpiącego. Quote
majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='diuna_wro']Dt u Ewy już raczej nie będzie (...) ze względu na brak regularnej opcji transportu samochodem na pewno zabiegi będą teraz odbywać się sporadycznie. Ciężko będzie z nim autobusem, bo Iti z emocji robi koo pod siebie (...) Błagam o ogłoszenia adopcyjne, teraz tylko DOM STAŁY go ratuje. (...)Miałam wrażenie, że dziewczynę przerosło to, co zobaczyła i obawiam się, że może zrezygnować. (...) W piątek wyjeżdżam, Iti zostaje sam... kto chce kontakt do opiekunki, zeby wiedzieć co się dzieje w tym czasie? (...). Diuno, nie zapomniałam o Pani Ewie (zadzwonieniu do niej). Jutro to zrobię, by podpytać o pewne rzeczy odnośnie uzyskanych efektów rehabilitacji. Kontakt do opiekunki powinien być przekazany do kogoś, kto jest na miejscu we Wrocku na okoliczność natychmiastowej reakcji/ pomocy, gdyby taka była potrzebna. Hm...rehabilitacja z doskoku oznacza stanie w miejscu, po jakimś czasie wszystko zacznie się uwsteczniać, tyle, że to, co piszę, to Boże broń nie słowo krytyki ale wyrażenie opinii na zimno. Generalnie wieści fatalne. :-( Ciąg znaków zapytania. :-( Na okoliczność ogłoszeń zmieńcie może tytuł, bo te trzeba robić piorunem, a ja na ten moment nie mam szans do nich zasiąść. Napiszcie może PW do Jenny19, może znajdzie czas by pomóc w ogłaszaniu? Widziałabym to tak, że ogłoszenia idą z moim tekstem lub tekstem Erazm (tym, który jej się podobał, a może ktoś zechce ułożyć inny) uzupełnionym jedynie o bieżące info o stanie zdrowia Itka. Quote
Erazm Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Niech to...Ja tez w rozjazdach... a w czwartek wylatuje... Diuna jutro zadzwonię, trzeba coś postanowic...Sytuacja jest praktycznie patowa...Nie wiem kto jest obecnie prawnym opiekunem małego? Quote
NaamahsChild Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No właśnie - tego się wszyscy boimy.. Że petsitterów przerośnie opieka nad Itim - sama się tego obawiałam, w związku z moim ciągłym zabieganiem:oops: Zgadzam się z majqa - rehabilitacja z doskoku może nie przynieść zamierzonych efektów.. Co robić..:roll: Quote
Ffrubka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ehhh jakiś ten rok pop... :shake: ciągle pod górkę. Nawet bidulkowi Itiemu :-( Ja niedość, że dziś muszę furę mechanikowi odstawić, to jeszcze niespodziankę z rana zastałam - lusterka mi buchnęli :angryy: I jak tu człowieka ma szlak nie trafiać. Diuna... ja trzymam kciuki za opiekunki i zrobię wszystko, żeby małego wozić na zabiegi... Nie możemy zaprzepaścić tego, co już udało się zdziałać... Quote
Recommended Posts