diuna_wro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 aresik napisał(a):4 kupy na jednym spacerze ?? ladnie tam Tata Ewy Itusia Karmi chyba mu się tyle zmagazynowało z pobytu u petsister:roll:. Miał tam jak widać problemy z wypróżnianiem, nerwusek. Quote
Erazm Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dawno sie z koo nie cieszylam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jola_K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 milo poznac Itusia, maluch chwyta za serce trafilam na niego przypadkiem poprzez inne forum i allegro fotograficzne - aukcja Nel_a bede kibicowac Itiemu by wszystko sie ulozylo jak w bajce :kciuki: :kciuki: Quote
diuna_wro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Niestety nie udało mi się dziś zawieźć Itusiowy mocz do badania. Ewa raz była poza zasięgiem, innym razem nie odbierała. I tak całe popołudnie... Ale jest możliwość, że Dorota - wet z kliniki - sama zawiozła. Jutro, mam nadzieję, się dowiem:roll: Frubka - imienia i nazwiska Taty Ewy do przesłania misia też nie udało mi się dowiedzieć. Może jutro. Quote
dorotikus Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Diunka ja rozumiem mocz moczem ale podaj mi swój numer konta żebym mogła przelać kase za hotelik. Proszę cię :modla: A co do koo tak jak tak dalej będzie dokarmiany to osiągnie kształt idealny i będzie kulą ,będzie się toczył :evil_lol: a pani Ewa po rehabilitacji z nim będzie miała mięśnie jak Pudzian :razz: Quote
diuna_wro Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dorotikus napisał(a):Diunka ja rozumiem mocz moczem ale podaj mi swój numer konta żebym mogła przelać kase za hotelik. Proszę cię :modla: A co do koo tak jak tak dalej będzie dokarmiany to osiągnie kształt idealny i będzie kulą ,będzie się toczył :evil_lol: a pani Ewa po rehabilitacji z nim będzie miała mięśnie jak Pudzian :razz: Zapomniałam. I o numerze konta i o tym, o co mnie prosiłaś (rozliczenie bazarku Elmiry). Widzisz... koopy, siuśki, i mi nic, tylko fizjologia w głowie:eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tak, pisałam o tym: wpłynęła stówka:lol: Quote
diuna_wro Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ewa sama zawiezie Itiego mocz do badania, ponieważ chce także oddać do badania jego krew. Quote
Nel_a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czy pieniazki za sesje juz wplynely? Od Pani Urszuli. Quote
diuna_wro Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Nel_a']Diuna to do mnie? ano:razz: 10 znaków Quote
Nel_a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 diuna_wro napisał(a):Tak, pisałam o tym: wpłynęła stówka:lol: Diuna to do mnie? Quote
Nel_a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='diuna_wro']ano:razz: 10 znaków pięknie :multi: ale sie zamieszanie zrobiło :D co z tym czasem jest...:mad: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 a co z Naa? miała urabiac tezeta...... Na, jak tam? Quote
diuna_wro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Odpowiedź od podanej przez SBD petsister dostanę na poczatku przyszłego tygodnia. Porozmawiałyśmy sobie dzisiaj na temat Itusia. Dziewczyna zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie! Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 diuna, ale masz czadowy awatar, co to?? to trzymam kciuki za tymczas. Ale - co z Naa? u niej to byłoby idealnie miec itusia.... Quote
aresik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='diuna_wro']Odpowiedź od podanej przez SBD petsister dostanę na poczatku przyszłego tygodnia. Porozmawiałyśmy sobie dzisiaj na temat Itusia. Dziewczyna zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie! ponoc tez mieszka w dogodniejszym miejscu niz poprzednia a ten avatar taki ... nagi :eviltong: Quote
diuna_wro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']diuna, ale masz czadowy awatar, co to?? Jak to co? JA. Mam taki fetysz;) - kaski, także takie elektroniczne, choć najbardziej kręcą mnie crossmotorowe:eviltong: To tak pół żartem - pół serio, a serio to jest to motyw zaczerpnięty od grupy muzycznej DUFT PUNK (gwoli dodatkowych wyjaśnień - nie jestem ich fanką:p) Quote
aresik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='diuna_wro']Jak to co? JA. Mam taki fetysz;) - kaski, także takie elektroniczne, choć najbardziej kręcą mnie crossmotorowe:eviltong: To tak pół żartem - pół serio, a serio to jest to motyw zaczerpnięty od grupy muzycznej DUFT PUNK (gwoli dodatkowych wyjaśnień - nie jestem ich fanką:p) Duft czy Daft ? Quote
aresik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 to ja kiedys zasluchiwalem sie w YouTube - Daft Punk - One More Time moze dlatego, ze bardzo lubie takie "mangowe" video-clip bo w sumie melodia taka sobie :) Aerodynamic tez moze byc :evil_lol: Quote
diuna_wro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']a co z Naa? miała urabiac tezeta...... Na, jak tam? Naa chyba przycupnęła po cichu i myśli...:thinkerg: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 kask niezły, fakt, taki futurystyczny. a masz jakies swoje do pochwalenia się? Quote
diuna_wro Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 mam 3: dwa snowboardowe, jeden taki na skuter Quote
PapryczkaChili Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przesyłam wraz z moimi psiakami małe wsparcie na konto - mam nadzieję, ze się przyda, choć to niewiele. I życzymy psiakowi cudownego życia, nawet bez całkowitej sprawności będzie najszczęśliwszy, jeśli będzie miał na kogo czekać w domu :multi: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts