Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła dziś do mnie przemiła Pani Małgorzata O. z Łodzi, która zaproponowała (w razie potrzeby) załatwienie i opłacenie ewentualnych konsultacji z wetami Wydziału Weterynarii z wrocławskiej Akademii Medycznej. :multi:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diuna_wro']UWAGA WROCŁAWIANIE!!!

W DNIACH 6 - 15 MARCA WYJEŻDŻAM ZA GRANICĘ I POTRZEBNE BĘDZIE ZASTĘPSTWO DO KOORDYNACJI ITUSIOWYCH SPRAW.

PROSZĘ O POMOC:modla:

od 9-12 marca w godzinach po 15.3o jestem do dyspozycji jakby trza coś było pomóc

Posted

[quote name='Ffrubka']od 9-12 marca w godzinach po 15.3o jestem do dyspozycji jakby trza coś było pomóc

Uff, super. Może być wtedy gorący okres, bo skończy się dt u Ewy i trzeba będzie małego przetransportować (na razie pytanie: tylko gdzie?). Dziś będę wiedzieć co z tym hotelem, o którym pisała Sbd.

Przepraszam, nie mogę zrezygnować z tego wyjazdu:oops:

Posted

Nel_a napisał(a):
Hmm, moja aukcja zakończyła się w niedziele przed południem. Czekałam do wtorku na jakieś info od osoby która wygrała. Napisałam maila we wtorek a nic.....:mad::angryy: pieniążki chyba też jeszcze nie wpłynęły:angryy: Jeśli do jutra nie dostanę info chyba do tej osoby zadzwonię.

Ktoś nas chyba poważnie nie potraktował :/ :mad::mad::mad:

Iti nie martw się ciocia Nela da radę :p

Wysyłałam Ci PW na dogomanii,pytałam Erazm kto wystawiał tą sesję i od razu pisałam.Wpłata była robione w tamtym tygodniu w środe,czy czwartek.

Posted

[quote name='diuna_wro']Faktycznie SBD - rozmawiałyśmy o tym:oops:. Człowiek już się czasem gubi.

Ituś się ucieszy z misia. Do tamtego jak się dorwał to go ściskał i oderwać się nie mógł. On nawet nie szarpie, tylko ucho żuje i się pokłada na nim, przytula. Sierota...

no patrzcie. "Mój ci jest! Mój!"
http://images36.fotosik.pl/61/e32bff944d3298c8.jpg

Diunka, czy pomiędzy pyszczkiem a oczkami tego pluszaka są Itusiowe łapki ? :crazyeye:

Wiecie co, tak sobie któregoś dnia pomyślałam ( myjąc zęby ), czy dziecko tych pijanych rodziców, które wyrzuciło Itusia przez okno czasem o Itusiu myśli. Myślę, że bardzo mi żal tego dziecka. :-(

Posted

Tak, to są jego łapki. Złapał i koniec. Ale już niebawem będzie miał swojego osobistego misia. Frubka:loveu: mu upolowała na allegro

Dziś z Aresikiem zawieźliśmy Itiego do Ewy. Bardzo się cieszył. Zabraliśmy go wczesniej na spacer do parku, ale śnieg był zbyt głeboki.

Aresik - dzięki za te transporty
:thumbs:.

Posted

[quote name='diuna_wro']Faktycznie SBD - rozmawiałyśmy o tym:oops:. Człowiek już się czasem gubi.

Ituś się ucieszy z misia. Do tamtego jak się dorwał to go ściskał i oderwać się nie mógł. On nawet nie szarpie, tylko ucho żuje i się pokłada na nim, przytula. Sierota...

no patrzcie. "Mój ci jest! Mój!"
http://images36.fotosik.pl/61/e32bff944d3298c8.jpg

nie zwrocilem uwagi, ze to jego lapki :oops:
fajowo obejmuje maskotke :loveu:

moze mnie ktos tak by objal :roll:

za transport nie ma co dziekowac - czysta przyjemnosc :eviltong:

Posted

aresik napisał(a):
nie zwrocilem uwagi, ze to jego lapki :oops:
fajowo obejmuje maskotke :loveu:

moze mnie ktos tak by objal :roll:

za transport nie ma co dziekowac - czysta przyjemnosc :eviltong:

Aresiku Drogi..jaki problem??Zabieraj Itusia do siebie..będziesz miał pieszczoty na zawołanie:lol:..i powiem Ci, że kto wie czy nie lepsze od wszystkich innych...:cool3:Wierne..to pewne na 100%:roll:

Posted

gonia66 napisał(a):
Aresiku Drogi..jaki problem??Zabieraj Itusia do siebie..będziesz miał pieszczoty na zawołanie:lol:..i powiem Ci, że kto wie czy nie lepsze od wszystkich innych...:cool3:Wierne..to pewne na 100%:roll:

Iti jest zbyt dominujacy zebym mogl go trzymac razem z amstaffem
:shake: