diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Izadora, ja w pracy jestem, stąd nie mogę, nie mam jak, i nie mam ich tutaj. Wieczorem, z domu. Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Halooooo! Proponuję żeby wszyscy ustawili sobie tę samą godzinę w kompie, bo się nie dogadujemy Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Isadora, ale że co? cos nowego? czy to, o czym pisałam, że są postepy w leczeniu? jedni znajomi pisali, ze zrobili przelew, ale zanim była info o tytule przelewu, mam nadzieje, ze jakos dojdziemy.... Quote
Onaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='diuna_wro']Piesek jest w płatnym dt u fizjoterapeutki, wymaga pół roku rehabilitacji, by zacząć chodzić. Potrzebuje domu stałego lub pieniędzy na dalsze opłacanie dt/hotelu oraz rehabilitację. Rozumiem że ma szansę na pełne wyzdrowienie a potem na adopcję :roll:, a ile lat ma ten psiak ? i czy są zbierane jakieś pieniążki na niego - jakie są koszty miesięczne tego hoteliku z rehabilitacją ? i co z nim sie stanie gdyby nie mógł być dłuzej tam gdzie jest - schron ?:-o, ale to byłoby zupełnie straszne dla niego bo on by sobie tam nie poradził, więc pozostaje tylko szukanie dobrego domku i obecny DT. Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Tak Dogo07, tak. Koszt hotelu/dt to średnio 50zł/dobę + koszt rehabilitacji. W obecnym dt może zostać jeszcze około 2-3 tygodni, potem hotel - ale to wszystko pod warunkiem posiadania na to funduszy. Jeśli nie uzbieramy tyle, pozostaje schron, a jeśli tam trafi to ja wtedy rzucę się z mostu, poważnie... jest tu ktoś ze Szczecina? to mnie wyłowi Dogo07, powiedz - tak tylko wypytujesz, czy o coś konkretnego Ci chodzi, masz jakieś propozycje, pomysły? Izadora:loveu: - zaraz polecą zdjęcia do Ciebie na email. Quote
aresik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Dogo07']Rozumiem że ma szansę na pełne wyzdrowienie a potem na adopcję :roll:, a ile lat ma ten psiak ? i czy są zbierane jakieś pieniążki na niego - jakie są koszty miesięczne tego hoteliku z rehabilitacją ? i co z nim sie stanie gdyby nie mógł być dłuzej tam gdzie jest - schron ?:-o, ale to byłoby zupełnie straszne dla niego bo on by sobie tam nie poradził, więc pozostaje tylko szukanie dobrego domku i obecny DT.[/quote] ma szanse na pelne wyzdrowienie, ale to wymaga czasu i ciezkiej pracy ze strony Itiego i czlowieka ktory bedzie sie nim zajmowac nie wiadomo ile lat moze miec piesek, raczej nie jest szczeniakiem pieniazki na niego sa zbierane (allegro-cegielki, allegro-sesja fot, darowizny rzeczowe na bazarek, itp..) Quote
aresik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='diuna_wro'] Jeśli nie uzbieramy tyle, pozostaje schron, a jeśli tam trafi to ja wtedy rzucę się z mostu, poważnie... jest tu ktoś ze Szczecina? to mnie wyłowi [/quote] wylowie Cie, choc nie jestem ze Szczecina ;) Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Aresik:buzi: Nela_a, nie bij, pamiętam, już wysyłam. Quote
Nel_a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='diuna_wro'] Izadora:loveu: - zaraz polecą zdjęcia do Ciebie na email. Diunaaaaa a ja!!!! :-x:-x:razz: Quote
Nel_a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :multi::multi::cool3::cool3: cuuudnie :))) a jak tylko będę miec jakiś przypływ gotówki to wspomogę :))) Dziekuję :calus: Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ZABIEGI JAKIE MA ITI: 1. Ćwiczenia bierne - wykonywane przez terapeutę bez współudziału pacjenta. Podstawowym ich zadaniem jest oddziaływanie na ośrodkowy układ nerwowy. 2. Terapie manualne są to różne techniki akupresury shiatsu, refleksoterapii, mające na celu przywrócenie sprawności i kształtu kręgosłupowi. 3. Magnetoterapia - metoda leczenia pulsującym polem magnetycznym niskiej częstotliwości. 4. Nauka chodu 5. Spanie w łóżku fizjoterapeutki mające na celu przywrócenie zaufania oraz odbudowanie więzi pomiędzy zwierzęciem zwanym człowiekiem, a zwierzęciem, zwanym psem. Quote
Erazm Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 5. Spanie w łóżku fizjoterapeutki mające na celu przywrócenie zaufania oraz odbudowanie więzi pomiędzy zwierzęciem zwanym człowiekiem, a zwierzęciem, zwanym psem. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ffrubka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Hmmm to ja chyba też się za jakimś terapeutycznym wyrkiem rozejrzę :cool3: - może zdołam odzyskać wiarę i zaufanie do człowieków, zwłaszcza po takich przypadkach jak np. oprawcy Itiego :mad: Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Ffrubka']Hmmm to ja chyba też się za jakimś terapeutycznym wyrkiem rozejrzę :cool3: - może zdołam odzyskać wiarę i zaufanie do człowieków, zwłaszcza po takich przypadkach jak np. oprawcy Itiego :mad:[/quote] Tu nie o wyrko chodzi, tylko o osobę. Tobie Ffrubka, z racji płci, polecam terapeutę:eviltong: Quote
aresik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='diuna_wro'] 5. Spanie w łóżku fizjoterapeutki mające na celu przywrócenie zaufania oraz odbudowanie więzi pomiędzy zwierzęciem zwanym człowiekiem, a zwierzęciem, zwanym psem. i to jest pewnie najprzyjemniejsze :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 czekajcie czekajcie, ktos tu napisał, że Iti nie jest szczeniakiem :crazyeye:? dałabym sobie uciąc kilka rzeczy, że to dzieciak!! Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ewa twierdzi, że to nie szczenię. Ma około roku. Quote
aresik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='sleepingbyday']czekajcie czekajcie, ktos tu napisał, że Iti nie jest szczeniakiem :crazyeye:? dałabym sobie uciąc kilka rzeczy, że to dzieciak!![/quote] tak powiedziala pani Ewa ktora sie zajmuje ITI-m ja tylko przytoczylem jej slowa moge zostac oprawca, co chcesz stracic ??:) Quote
aresik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 dziekujmy Diunie, ze takie swietne potrafi robic zdjecia nawet w niesprzyjajacych warunkach :P Quote
Bambino Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Erazm']Jaki z tego wniosek( i nie trzeba byc redaktorem w Filipince) - NIE CALOWAC SIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Albo Majga - permanentnie sie całujesz :evil_lol: Quote
majqa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Bambino']Albo Majga - permanentnie sie całujesz :evil_lol:[/quote] Ba...odessać się nie sposób! :evil_lol: Fotki Ituńka = balsam na serce! :loveu: Quote
diuna_wro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='aresik']dziekujmy Diunie, ze takie swietne potrafi robic zdjecia nawet w niesprzyjajacych warunkach :P Przesadzasz Arrrresik, ale i tak Cię kocham:cool1: A tu Ituś zaraz po wypadku, chyba we wrześniu, był wtedy całkiem malutki. Nie podnosił nawet główki, leżał cały bezwładny:-( Quote
Recommended Posts