Nel_a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Powoli cena rośnie :))) cieszy mnie to niesamowicie :)))):multi::multi::multi::multi::crazyeye: Quote
majqa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale mam pietra, mam nadzieję, że te wieści znów będą choć ciutkę lepsze. Quote
majqa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cudnie Nelu, poprostu cudnie!!! :multi::multi::multi: Quote
Nel_a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 majqa napisał(a):Ale mam pietra, mam nadzieję, że te wieści znów będą choć ciutkę lepsze. Wierzę że będzie dobrze :) cena rośnie :multi::multi::multi::multi: Quote
diuna_wro Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dziś wieści chyba nie będzie, Ewa nie odbiera tel od wczoraj. Jutro, w godzinach pracy kliniki, pojade tam z materiałem na wózek, który kupilam. Może we wtorek wieczorem będę mogła odwiedzić Itka. Quote
diuna_wro Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szkoda, że nie udało mi się dziś tam pojechać. Mam nadzieję, że u Ewy wszystko dobrze, zawsze odbiera:roll: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :cool3::cool3:Kurczem..tezmam nadzieje ze wszystko ok...moze przy niedzieli pojechala w odwiedzinki do rodzinki...???:eviltong: Quote
Ukryty Smok Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witaj, Itusiu kochany! Brakuje mi bardzo Ciebie i wieści o Twoim zdrowiu... Nie mógłbyś pisać częściej? Wiem, wiem, jesteś zajęty bardzo - ćwiczenia, nauka życia w normalnym domu, to wszystko zajmuje Ci dużo czasu... Ale wiesz, malutki, my tu wszyscy bardzo tęsknimy za Tobą... :-( Tak bardzo chcielibyśmy wiedzieć, jak się czujesz, czy Twoje oczy są choć odrobinę weselsze... Dlatego wybacz piesku, że Cię męczymy, ale to wszystko z troski i z ogromnej ogromnej sympatii. Całuję Cię na dobranoc w, mam nadzieję, zimny nosek, Ukryty Smok Quote
majqa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Neluś nie poddawaj się!!! :loveu: Wielkie wyrazy szacunku dla Twojego dzielnego Męża!!!! :loveu: Quote
Nel_a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szkoda :((( Czekałam od rana. Wchodziłam tu chyba ze 100 razy albo i 1000. Ale na pewno w tygodniu będą jakieś wieści :))) Iti Kochany zdrowiej nam tu szybciutko !!! :loveu::loveu::multi: p.s : wczoraj wieczorem pękłam :placz::-( mąż pocieszał ale nic z tego :shake: Od jutra zacznę bardziej reklamować aukcje. Musi być ładna sumka :mad: Quote
diuna_wro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Poranne wieści, jak świeże bułeczki: Ewa zmaga się problemami zdrowotnymi synka, dlatego nie mogłam się dodzwonić. Iti stanął na chwilę na tylne nogi. Upadł co prawda, ale jednak odruch stania powolutku powraca:multi: Quote
majqa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 diuna_wro napisał(a):(...) Iti stanął na chwilę na tylne nogi. Upadł co prawda, ale jednak odruch stania powolutku powraca:multi: Poniedziałek wobec tego wystartował supernie! Quote
Nel_a Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 diuna_wro napisał(a):Poranne wieści, jak świeże bułeczki: Ewa zmaga się problemami zdrowotnymi synka, dlatego nie mogłam się dodzwonić. Iti stanął na chwilę na tylne nogi. Upadł co prawda, ale jednak odruch stania powolutku powraca:multi: poważnie??!!!:multi::multi::multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cóż za piękny dzień :sweetCyb::sweetCyb::kciuki::drink1: Ituś dalej dalej maleńki :loveu::loveu::loveu: Quote
diuna_wro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziś po pracy jadę zawieźć do kliniki części do wózka: rurki aluminiowe, kółka, taśmy... Dowiem się więcej. A jutro - mam nadzieję na spotkanie z malcem:roll:. Quote
diuna_wro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Witaj, Itusiu kochany! Brakuje mi bardzo Ciebie i wieści o Twoim zdrowiu... Nie mógłbyś pisać częściej? Wiem, wiem, jesteś zajęty bardzo - ćwiczenia, nauka życia w normalnym domu, to wszystko zajmuje Ci dużo czasu... Ale wiesz, malutki, my tu wszyscy bardzo tęsknimy za Tobą... :-( Tak bardzo chcielibyśmy wiedzieć, jak się czujesz, czy Twoje oczy są choć odrobinę weselsze... Dlatego wybacz piesku, że Cię męczymy, ale to wszystko z troski i z ogromnej ogromnej sympatii. Całuję Cię na dobranoc w, mam nadzieję, zimny nosek, Ukryty Smok Przekażę;) Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 uwielbiam poniedziałki (niektóre :eviltong:). Quote
Isadora7 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kończe cegłe dla Itiego czy są jakieś nowe fotencje i przegapiłam może? Quote
Nel_a Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 diuna_wro napisał(a):Przekażę;) Ode mnie podrap Go za tymi ucholkami :))):loveu::loveu::loveu: Quote
diuna_wro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cyt Nel_a: "Ode mnie podrap Go za tymi ucholkami" zrobi się! Izadoro, nic nie przegapiłaś. Jak tylko uda mi się cyknąć jakieś nowe - od razu Cj przesyłam na @. Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 alez on musi byc szczęśliwy teraz :placz: Quote
Nel_a Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='diuna_wro']MMS od Ewy:loveu: Nasz dzielny Słodziak :loveu::loveu: Quote
diuna_wro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 sleepingbyday, szczęśliwy to on dopiero będzie ... jak zacznie hasać po parku ze swoim nowym Człowiekiem... mam nadzieję:-? Quote
Recommended Posts