Ukryty Smok Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kochani, Niepokoi mnie bardzo jeden szczegół: jaki jest status prawny Itiego? czy wyrodni właściciele zrzekli się pieska? Czy ktoś im Go na mocy decyzji prawnej odebrał? Właśnie nawiedziła mnie straszliwa wizja: wyleczony Ituś wraca do "domu"...:angryy: Pzdr, Ukryty Smok Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jakos sie o to nie boję. zmuszanie małoletniego dziecka do przestępstwa... mają swoje problemy.. ale jak pisałam - trzeba trzymac oko o ucho na pulsie tej sprawy :cool1:. ale to pewnie w piotrkowie wiedza bez mojego wymądrzania się :evil_lol:. matko, studenci powinni dostac zaliczenie ćwiczeń na podstawie opieki nad itim :razz: Quote
dorotikus Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Macie jakieś wieści na temat transportu ? Ja nic nie znalazłam :shake: Quote
dorotikus Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Na Itkowym koncie pojawiła się następna wpłata 50 zł od Anety W. Dziękujemy :buzi: Quote
dorotikus Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Erazm wstaw proszę wpłaty i link do bazarku na pierwszą .Proszę:modla: Quote
aneta.w Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ciesze się, że mogłam choć tak pomóc. obiecuje coś jeszcze dołożyć. okropny los spotkał Itusia:placz: Quote
majqa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 aneta.w napisał(a):ciesze się, że mogłam choć tak pomóc.(...) Wielkie podziękowania Aneto! :loveu: Każda pomoc dla Ituśka jest nieoceniona. Quote
dorotikus Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czy naprawdę nikt nie jeździ do Wrocławia ?:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 widzieliście co się dzieje na bazarku :crazyeye:? czad komando tilt. zawieziemy go do wrocka prywatnym odrzutowcem :evil_lol: żarty na bok - wiadomo, kasy potrzeba będzie duzo co miesiąc. ale bazarek sie kręci, aż miło :eviltong: Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):widzieliście co się dzieje na bazarku :crazyeye:? czad komando tilt. zawieziemy go do wrocka prywatnym odrzutowcem :evil_lol: żarty na bok - wiadomo, kasy potrzeba będzie duzo co miesiąc. ale bazarek sie kręci, aż miło :eviltong: Hmmm...no coż tu dużo gadać...JAKI PAN- TAKI KRAM:loveu: Quote
majqa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Erazm, a może zmodyfikuj chwilowo tytuł pod kątem transportu Piotrków - Wrocław. Quote
lolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mam dla Was informacje ..... jesli nie macie żadnego zmówionego hoteliku dla Itiego to zgodził się go przyjąć na płatny tymczas (koszty hoteliku) tata jednej z wetek z Fizjo-wetu ..........opieka non stop a do tego nie trzeba z nim jeździć na rehabilitacje, rehabilitantka wraz z całym sprzętem w tym z lampami bedzie codziennie jeździła do pieska :lol: ........... w razie wszelkich konkretnych pytań nalezy się kontaktowac z Diuna wro , dzwońcie dziewczyny bo wydaje mi się że to swietna propozycja i komfortowa sytuacja Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 faktycznie wygląda bardzo zachęcająco. dorotikus??? Quote
dorotikus Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nawet bardzo zachęcająco . Zaraz dzwonie. Quote
majqa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 lolka napisał(a):(...) wydaje mi się że to swietna propozycja i komfortowa sytuacja Lolko, trudno było marzyć o lepszej!!! :multi: Coś niesamowitego! :-o:loveu: Quote
lolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 to ja już mogę wykasować z postu nr telefonu do diuny?? bo w sumie kazała podać ale nie wiem czy aby niekoniecznie na ogólnym:roll::diabloti: Quote
majqa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ha, ha! :evil_lol: Loluś, tam go wykropkuj, a wrzuć Dorotikus na PW. :razz: Quote
Ukryty Smok Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 To :multi: :multi: :multi:!!! Pzdr, Ukryty Smok Quote
Ukryty Smok Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 To :multi: :multi: :multi:!!! Pzdr, Ukryty Smok Quote
diuna_wro Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dorotko, potrzebuje szybciutko info na temat, czy Itek robi świadomie koopę. Czy wie, że chce. Czy jak już zrobi pod siebie to czuje, ze coś jest nie tak. Jak robi siku. Quote
bemolka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 też chcę pomóc - wystawiłam dwa skromne bazarki, może coś się uda sprzedać... Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 bemolka, zalinkuj te bazarki złota kobieto! Quote
diuna_wro Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ituś, do zobaczenia jutro psiaku-dzieciaku:-( Dorotko - jak będziecie miały problem z trafieniem - dzwoń. Quote
diuna_wro Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ituś został we Wrocławiu, z Ojcem, a praktycznie w domu Pani Ewy - fizjoterapetki z Fizjo - Wet. Dogomanio! Jeśli kiedykolwiek wyprodukujesz medale/ordery to jeden z nich niewątpliwie należy się tej świętej kobitce. Będę nad nim tu czuwać. Iti potrzebuje małych zakupów i kasy na terapię oraz dla Taty Pani Ewy za opikę, więc jesli ktoś potrafi zrobić allegro cegiełkowe to bardzo prosimy. No i ogłoszenia. Mam zdjęcia, nowe, zamieszczę jutro, bo dziś padam Quote
Recommended Posts