Erazm Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 S. super, jestes kochana. M. wiecej piukac nie bede:loveu: Dziewczyn, ktore jestescie na watku i nie tylko to wszystkie kochane. Nie moge jezdzic do Piotrkowa, ale szczegolnie p. Maria ktora tam pracuje zapadla mi w serce, to cudna kobieta, ktora poswieca swoje zycie zwierzakom Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 poproszę tylko jakieś fanty na bazarek. ja trochę wygrzebię, ale jak cos ktos ma na zbyciu, to byczo). udajemy się zatem do szuflad i szaf... :razz: Quote
elmira Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):poproszę tylko jakieś fanty na bazarek. ja trochę wygrzebię, ale jak cos ktos ma na zbyciu, to byczo). udajemy się zatem do szuflad i szaf... :razz: Ja sie też oferuje z bazarkiem, ale w chwili obecnej nie mam praktycznie niczego do wsytawienia. Niemniej jednak, proszę pamietać o mnie:p Quote
majqa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Elmira :loveu: i SBD :loveu: deklarują zrobienie bazarków, czyli...przekopujemy domowe zakamarki! Quote
Erazm Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Przekopujemy!!! Ciotki do dziela!!!!! Ja mam jakies cuda, ktore kupilam z mysla ze jestem numer mniejsza::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mozna takie rzeczy wystawiac? Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 erazm mozna wszystko, najwyżej się nie sprzeda. rózne rzeczy ludzie szukają, lubią... poproszę foty i opisy. dla niekórych rzeczy warto skalę umieszczać np zapalniczke bic czy zapałke przy bransoletce - zeby było widac wielkość. prosze piszcie, kto chce adres mejlowy, prześlę, na pw. Quote
majqa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czy wiadomo, w jaki dzionek mogą wypaść te badania Itiego, czy jeszcze termin się tworzy? Quote
dorotikus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jedziemy dzisiaj po południu , wieczorem dam znać jak wyszły badania. Quote
diuna_wro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Rozmawiałam z Fizjo - Wetem we Wro na temat Jego rehabilitacji. Jest załatwiona, nawet z odroczonym terminem płatności. Wetki z tej kliniki szukają płatnego DT we Wro na ten czas. Będę miała ok. 100 zł z bazarku na Lesia - czekam tylko na zgodę pozostałej dwójki uczestników mojego bazarku. Quote
diuna_wro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pani z DT, w którym był Leśko nie weźmie na razie żadnego innego kalekiego pieska, bo po Lesiu płacze do dzisiaj, bardzo to przeżyła, martwi się o niego i w ogóle jakoś ją to podłamało, ale będziemy szukać dalej... Quote
aresik Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 diuna_wro napisał(a):Pani z DT, w którym był Leśko nie weźmie na razie żadnego innego kalekiego pieska, bo po Lesiu płacze do dzisiaj, bardzo to przeżyła, martwi się o niego i w ogóle jakoś ją to podłamało, ale będziemy szukać dalej... cholera szkoda ;/ nie wiem czym ona sie martwi, przeciez zawsze (chyba) moze odwiedzic Lesia jesli tak sie przejmuje. Mozna ja zabrac w przyszlym tyg autem do Lesia, zeby sie uspokoila i przy kawie/herbacie/winie/whiski.... wyblagac zeby wziela tego maluszka...hm? Przed swietami posprzatam jej za Free w calym domu :P w podziece :) Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Aresik, jesteś niemożliwy! :loveu: Uważam, że pomysł jest max! Podstępny, bo podstępny ;) ale w słusznej sprawie...:evil_lol: Quote
lolka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mamy też dla waszego piesiunia kolejne 62,50zł od Lesia........... komu mam wpłacić?? Quote
Daria_13 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Słyszałam wiele dobrych informacji na temat kliniki Molicki i Molicki w Dąbrowie Górniczej, jest w niej szpitalik i chyba dobrzy lekarze tu strona internetowa: KLINIKA WETERYNARYJNA MOLICKI I MOLICKI. A co do ,,właścicieli'' szkoda słów... im dłużej jestem na dogo tym bardziej zaskakuje i przeraża mnie głupota ludzka:shake: Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 lolka napisał(a):mamy też dla waszego piesiunia kolejne 62,50zł od Lesia........... komu mam wpłacić?? Dziękuję Lolko! :loveu: Na pewno Erazm i Dorotikus podpowiedzą. Dario, serdeczne dzięki za kolejny namiar. Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dziewczyny, dzieki wielkie zaraz pouzgadniam wszystko z Doroticus. Doroticus nie odbiera, bede dzwonic jutro Ktos bardzo wrazliwy, napisal piekny tekst zmienila wiec tekst na pierwszej stronie, to kwintesencja tego co sie wydarzylo:shake: Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hm...tylko, że na tym zostały wszelkie informacje od podstaw, a nowy wątek zacznie się od pytań (kto, dlaczego, co z psem), jeśli ktoś zainteresowany dojdzie. Na obu przecież jest tekst który tak Ci się spodobał i zmieniłaś tytuł. Nowy wątek za kilka stron będzie przypominał pierwotny (pytania, odpowiedzi, opis kolejno wykonywanych ruchów). Chyba, że są inne powody założenia drugiego, jeśli - nie wnikam. Quote
dorotikus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No , już jesteśmy meldujemy się na miejscu . Iti ma niespożyte siły , to taki radosny i ufny wulkan energii, szybko się przyzwyczaja do nowego otoczenia bo chęć poznania nowego jest silniejsza od strachu. Bardzo polubił panią weterynarz a ponieważ spędziliśmy trochę czasu w gabinecie zaczął go traktować jak swój pokój i jak słyszał kogoś za drzwiami to szczekał. A teraz o najważniejszym . Mamy trzy portreciki na płasko:razz: z których wynika że uraz powstał w przedostatnim kręgu odcinka piersiowego , jest tam jakaś mała szczelina może tam być krwiak może coś innego albo nic to można sprawdzić jedynie rezonansem. Czucie w łapach jest a to daje dużą szanse na to że będzie chodził dostała zastrzyki na odbudowę nerwów (jutro podam nazwę bo receptę zostawiłam w schronisku) . Weterynarz powiedziała nie ma przeciwwskazań aby zacząć rehabilitacje. Co do konta na które można robić wpłatę pieniędzy to mogę podać swoje , proszę tylko o podanie w przelewie że dla Itusia i swój login na Dogo to będę od razu wpisywać na wątku bieżące koszty i kto ile wpłacił . Dajcie znać co myślicie na ten temat. Dzisiejsza diagnostyka to 81 zł , czy mam zeskanować faktury i wklejać na wątku ? Quote
majqa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dorotko :loveu:, podaj Lolce na PW swoje dane do wpłaty, proszę. Co do faktur itd. - mnie (piszę to tylko za siebie) skany od Ciebie nie są potrzebne (nie mam żadnych podstaw nie ufać Ci) ale niech wypowiedzą się inni. Wynik badania wydaje się być optymistyczny. Jak, zdaniem weta, rokuje Iti? Czy wet sugerował inne sposoby leczenia (mam na myśli inwazyjne) czy tylko leki (najogólniej mówiąc) i rehabilitacja? Quote
dorotikus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pani weterynarz powiedziała że rokowania są dobre ale nie wyklucza że będzie potrzebna operacja- chodzi tutaj o tą małą przerwę między kręgami. Jej zdaniem nie będzie takiej potrzeby ale to są tylko zdjęcia i dlatego żeby się upewnić że wszystko jest ok będzie dobrze jeżeli obejrzy go osoba specjalizująca się w urazach kręgosłupa.Klinika jest też we Wrocławiu, jutro będę mieć namiary to zadzwonię i wszystkiego się dowiem. Quote
ulvhedinn Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jak we Wrocku, to albo na AR (Bieżyński? Atamaniuk?), albo Niedzielscy, albo Szczypka zapewne :evil_lol: Trzymam kciuki i po raz pewnie nie wiem który truję że nawet gdyby rokowania były niepewne/słabe to warto walczyć, WARTO!!!! Trzymam kciuki :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 żeby was pogięło :watpliwy:! nie wiedziałam, ze jest jakiś inny wątek, jak zmieniony został tytuł, to myślałam, ze badania źle poszły :shocked!: . cholera, omal nie zeszłam na zawał :angryy:! uffff, normalnie powietrze ze mnie zeszło... co do skanów - nie tylko my wchodzimy na dogo. sa nowi, przypadkowi po aukcjach allegro... warto zacząć wypracowywać porządne standardy. w pewnych kwestiach nie będzie trzeba zaufania, bo będzie informacja. jestem za skanami i nie nie jest to dowód braku zaufania. miejmy w końcu to społeczeństwo obywatelskie i przejrzystośc finansową. rezonans - czy przydałby się do lepszego leczenia? bo trzeba by zacząć załatwiać, na to się czeka sporo. czy ituś powinien być na dt w okolicach jakiejś specjalistycznej lecznicy? jeśli tak i jeśli mamy typy tych lecznic po całej polsce, to proponuje rozglądac się za dt równoczesnie w tych wszystkich miastach. wro, łódź, śląsk, wawa... pani od lesia - chytry plan, moze zadziała :diabloti: i najważniejsze - nie jest źle z chłopaczkiem!!!!!:multi: Quote
Recommended Posts