Irkowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Przed chwila dzownila betinka z informacja : na obwodnicy w jablonnej wyrzucono z pedzacego auta malego pieseczka - czarny szczeniaczek . Biegał spanikowany miedzy samochodami :-(. szczescie mial wielkie gdyz akurat przejezdzal tamtedy chlopak betinki - wlasnie go łapią. na ta chwile wiem tyle ze psiak "połknął "puszkę jedzenia i jedzie na noc do lecznicy na Śreniawitow - Tarchomin!!!!! jutro musi ją opuscic!!! BŁAGAMY O DOM TYMCZASOWY . Bedziemy zmuszone oddac go do Józefowa :-( błagamy!!!!!!!!!!!!!!! 501 060 381 Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Błagamy o pomoc, pies ma czas do jutra!!!! Inaczej nie wiem co zrobimy zostanie chyba tylko schronisko a tego na to przeciez nie mozemy pozwolic!!! Piesek ma okolo 8 miesiecy jest bardzo słodki strasznie wystraszony ale bardzo przyjacielski, w samochodzie jak jechalismy spal widocznie był juz bardzo zmęczony. Mam jego zdjecia zrobione telefonem, jednak nie mam kabla. Moge przeslac do kogos mms i prosba o wstawienie ich tutaj. Piesk nie jest duzy i wiekszy juz nie urośnie. Jest czrny jak węgiel!!! Prosimy bardzo o pomoc!!!! Quote
gunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Boże, biedna psina... Moi rodzice mieszkają bardzo blisko tej obwodnicy, ruchliwa strasznie. Nie wiem jak można wyrzucić psa z samochodu, w ogóle jak można się pozbywać psa. Na Śreniawitów pracują młodzi lekarze, bardzo życzliwi psom (sterylizowałam tam swoją suczkę i to była sytuacja bardzo nagła) więc może uda się ich przekonac by potrzymali psa chociaż jeden dzień dłużej? Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 gunia napisał(a):Boże, biedna psina... Moi rodzice mieszkają bardzo blisko tej obwodnicy, ruchliwa strasznie. Nie wiem jak można wyrzucić psa z samochodu, w ogóle jak można się pozbywać psa. Na Śreniawitów pracują młodzi lekarze, bardzo życzliwi psom (sterylizowałam tam swoją suczkę i to była sytuacja bardzo nagła) więc może uda się ich przekonac by potrzymali psa chociaż jeden dzień dłużej? Może sie uda, ale to jest tylko niestety może :-( Potrzebuje kogos komu moge przesłac zdjecia mms i kto tu je wstawi!!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 czasu coraz mniej nie pozwolmy zeby trafil do schroniska!!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 pomocy czy ktos moze mu chociaz dac dom tymczasowy. Z kazda minuta jego sanse maleja!! Quote
pixie Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='iwonamaj']:-( podnoszę!!! iwonko zaraz wychodze..pisz na GG do wszystkich z warszawy i PW zajrzyj do Mapy Pomocy to bardzo malo czasu!!!! napisz do Zuraw..moze ona cos wymysli zdjecia bardzo potrzebne...czy nikt nie moze ich wstawic? naprawde 8 miesiecy..duzy szczeniak? moze Marcik? wysle jej link i tym ktorm moge zaraz zawiadomie warszawe jeszcze chwilke pobede... kurcze pomoc pilnei potrzebna klikaj w Mape pomocy dogo w moim podpisie i szukaj moze pati hoetlik awaryjnie choc dzien dwa... obawiam sie ze sreniawitow nie przetrzyma....chyba ze asiaf swoich wplywow uzyje szukaj w mapie pomocy tymczasow..niezaleznie pisz do Zuraw nie ma GG wiec na pw ja reszte warszawy zawiadomie GG Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No wlasnie kto moze pomoc zdjecia wstawic. Psiak nie jest duży jest napewno przed kolano jest czarny jak wegiel. Caly czas czegos szukamy ale narazie nie ma zadnych rezultatow!!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 sLUCHAJCIE JA MUSZE TERAZ WYJSC MUSZE PILNIE JECHAC DO SCHRONISKA. jESLI COŚ TO JESTEM DOSTEPNA POD KOMORKA SMIALO PISZCIE I DZWONCIE. MOJ NUMER TO 501-060-381 MOGE JEDNAK MIEC PROBLEMY Z ZASIEGIEM WIEC JAKBY CO TO DZWONCIE NA NUMER 608-839-495 Quote
pixie Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='betinka24']sLUCHAJCIE JA MUSZE TERAZ WYJSC MUSZE PILNIE JECHAC DO SCHRONISKA. jESLI COŚ TO JESTEM DOSTEPNA POD KOMORKA SMIALO PISZCIE I DZWONCIE. MOJ NUMER TO 501-060-381 MOGE JEDNAK MIEC PROBLEMY Z ZASIEGIEM WIEC JAKBY CO TO DZWONCIE NA NUMER 608-839-495 Iwona chyba tylko Ty zostajesz na stanowisku:roll: Napisalam GG do 16 osob z warszawy w tym m inn marcik isadora lulka belula qeram jayo idusiek wyjatek zdrojka ....wszystkie chwilowo niedostepne, lecz maja nie w kontaktach wiec link do watku przejdzie wysle do Zuraw jeszcze pw...ie zdaze juz..mru prosze napisz do Zuraw wyslalam tez do pati do hoteliku zapytanie na gg wiecej juz teraz nie moge Irkowa zmien tytul na WARSZAWA !!!! TYMCZAS ALBO SCHRON DZIS!!! DLA SZCZENIAKA! i kto wklei te zdjecia? Pidzej moze Ty jak sie pojawisz w watku..albo ktos inny o wlasnie jeszcze mru, musze zawiadomic mru..juz pisze pw i wychodze niestety... moze jeszcze Neigh...moze ona? mru napisz do niej prosze / jesli bedziesz miala czas dzis bo tez moze jakies zajecia......ja juz musze wyjsc! mru...poszperaj jeszcze w mapie pomocy kurcze... przeniesli ja do Roznosci !!!! nie ma Mapy pod reka tylko w moim podpisie... Quote
Isadora7 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Pierwsze zdjęcie, będe wstawiać w odstępach czasowych. Mam archaiczny telefon i robie dziwne kombinacje aby otrzymać mms-a. Ale i tak sie nikt nie zgłaszał więc lepiej tak niż wcale. Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dziekuje bardzo za wstawienie zdjecia. Narazie cisza w jego sprawie a czasu niestety coraz mniej!!! Quote
Panca Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 kurcze..ja nie moge go wziac bo nie ma mnie cale dnie w domu...a nie da rady go kilka dni potrzymac w lecznicy?jutro bedzie mi latwiej znalezc kogos -porozsylam maile do roznych wielkich firm....wieksza szansa na reakcje Quote
Lulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to chyba malutki piesek, jest nadzieja ze szybko znajdzie domek moze zrzutka na hotelik? choc na kilka dni? jak byl tem maly 4 tygodniowy to dostalam maila w sprawie DT od Danki - nie wiem czy ktos z dogo? Irkowa, Betinka - dostalyscie tez takiego maila? moze ta osoba przygarnela by czarnego na troche??? Quote
ziele77 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Słuchajcie ja mogłabym go może wziąć, ale tylko na kilka dni! i od jutra raczej, ale nie wiem czy to rozwiązuje sytuację? Quote
Panca Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ziele77 zadzwon moze pod nr podany w pierwszym poscie ja mysle ze kilka dni to juz cos,bedzie wiecej czasu na szukanie dalej Quote
Lulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to genialnie :loveu: a jak bedzie ładna fotka to mozna od razu dac allegro ;) Quote
ziele77 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Napisałam PW do Irkowej w sprawie tymczasu i z moim numerem telefonu.Ja w tej chwili nie mogę zadzwonić.Na dogo będę znów o 18.U mnie tymczasik gwarantowany ale naprawdę tylko na kilka dni!!! Quote
Marcik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kurcze... to już drugi DT na cito dzisiaj. Ja nie mogę bo w najbliższe dni nie będzie mnie od 8 do 20. Mogę tylko ekspresowo porobić ogłoszenia jak już będą zdjęcia. Nawet gdzieś jechać go obfotografować. Psiak piękny. Quote
mru Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ktoś już pisał do ludzi, o których mówiła pixie? piszę...! edit: już. co z tytułem? czy zmieniamy na taki, o jakm mówiła pixie? Irkowa zmien tytul na WARSZAWA !!!! TYMCZAS ALBO SCHRON DZIS!!! DLA SZCZENIAKA! widzę, że Isadorka wrzuciła foty (fotę?) może ją na pierwszą stronę dac? Quote
gunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Przepraszam, nie było mnie na necie, dopiero wróciłam z Józefowa. To kolejne zdjęcia psiaka: Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 udalo nam sie namowic klinike zeby przetrzymała go do jutra ale to juz ostateczny termin Oto kilka jego nowych zdjec [ Quote
mru Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 śliczny :( eeeh :shake: betinko, może wrzuć ze dwie foty w swój post na pierwszej stronie? :) Quote
Recommended Posts