Charly Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 to zdjęcie mysle to kwintesencja tego wątku:errrr: http://p.animalia.pl/galeria/Margo05/30781_1229506109.jpg Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Ewa i flatki']Myślałam,że wszyscy wiedzą :cool3:pani Maria Czerwińska właścicielka Cze-ne-ki opatentowała termin "dogoterapia ":saeek: ja też nie wiedziałam. jutro ide opatentowac słowo "pies" :cool3:. [quote name='Margo05'] wydaje mi sie, że kwintesencja watku przedstawiona została powyżej :diabloti: Quote
Ewa i flatki Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 To ostatnie jak mój senny koszmar :???: Quote
Margo05 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='sleepingbyday']ja też nie wiedziałam. jutro ide opatentowac słowo "pies" :cool3:. A ja kot :evil_lol: wydaje mi sie, że kwintesencja watku przedstawiona została powyżej :diabloti: Znaczy się, że co? Że kobiety biją facetów? ;) :diabloti: Quote
Ewa i flatki Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Margo05']A mam jeszcze takie Senny koszmar to właśnie to zdjęcie: mam tyle kotów i nie mam co im dać jeść :-( Dość często mnie prześladuje :angryy: Quote
orpha Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Margo05 napisał(a):Znaczy się, że co? Że kobiety biją facetów? ;) :diabloti: heheh no ba , a nie ? ;) Quote
Margo05 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Orpha, ciiiii o tym się głośno nie mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 nie no ja uwazam ze tamto z transporterkiem jak najbardziej...taki wielki scisk:evil_lol: ale to tutaj tez http://p.animalia.pl/galeria/Margo05/30781_1229549477.jpg ahahahhahahahah Quote
orpha Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Margo05']Orpha, ciiiii o tym się głośno nie mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo dobraaa :D , jestem cicho :diabloti: to powiem po cichutku ,ze dobrze wali sie kuflem od piwa - sprawdzone :evil_lol: Quote
orpha Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hmm a to ja zareklamuje mojego tymczasa Czorta-Seniora chodzacego Anioła :loveu: Quote
ARKA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :p najwieksza milosniczak psow wszelakich,Tosia:loveu: Odi, dawaj zdjecia tej pieknosci, wszyscy czekaja i ma swoje "piec minut' na adopcje:multi: Quote
ARKA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Margo05']A mam jeszcze takie :crazyeye: a skad to zdjecie, jakies kocie przytulisko?? Koty sa terytorialne,wyjatkowo wrazliwe, stresuja sie bardzo przy zmianie miejsca, przez co zapadaja na choroby, gloduja, wysiadaj im nerki przez to i wątroba:najwieksza smiertelnosc kotow jest w schroniskach itp:-( Quote
ARKA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 xxxx52 napisał(a):Tych strazy zwierzat jest wiecej np Straz zwierzat we Wroclawiu ,bioraca udzial w likwidowaniu schroniska w Ligocie. SDZ we Wroclawiu, ta co likwidowala Ligote, to oddzial SDZ w W-wie. Quote
oktawia6 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ARKA napisał(a): :crazyeye: a skad to zdjecie, jakies kocie przytulisko?? Koty sa terytorialne,wyjatkowo wrazliwe, stresuja sie bardzo przy zmianie miejsca, przez co zapadaja na choroby, gloduja, wysiadaj im nerki przez to i wątroba:najwieksza smiertelnosc kotow jest w schroniskach itp:-( aaaa ja już śnię?:crazyeye:znów mam koszmary!!! aaaa kto wstawił ten horror? :scared: Quote
Margo05 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Spokojnie, to miejsce to nie "kocia Biedrzycka" :evil_lol: To Koci Świat Kasi w porze karmienia. Przyznam Wam jedno, do końca życia nie zapomnę tego widoku. A tu i tak jest tylko część kociaków, bo wiele jeszcze jadło w innych pomieszczeniach... Nakarmić to towarzystwo nie jest łatwo :shake: Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Arko :crazyeye:na tym zdjęciu z labradorką i kotem to czarne to flat ??? Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No to dla równowagi psie i juz mam dosc tych bezmyslnych rozmnazaczy i obroncow zycia poczetego:mad: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ewa i flatki napisał(a):Arko :crazyeye:na tym zdjęciu z labradorką i kotem to czarne to flat ??? :evil_lol: FILS, moj pies, co matkowal Fionce jak byla malutka. To grodziski bezdomniaczek, jak podrosl widocznie dzieciom sie znudzil:mad:Biedak biegal z obledem w oczach po ulicy, mial gdzies z 7 m-c wtedy. A imie Fils wybralam bo wtedy USA wlasnie zaczelo atak na Irak-a fils to grosik po arabsku;) Ewa ale to nie jest flatek..on wazy 17 kg.:evil_lol: A Fela to labradorka mini;) Fakt, byla odebrana przez SDZ z pseudo:placz:cyce wisialy:placz:paleczki ropy blekitnej w uszach, swierzbowiec skorny, chuda.. Jeszcze mam Kajtka w typie: owczarek z jamnikiem:evil_lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Charly napisał(a):co to za zdjęcie??? jak szczury... strachowickie przytulisko....p.Krzetowskiej, juz nie istnieje..ale takie "obrazki" sa tam, gdzie setka psow biega razem:shake: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ej, ma być optymistycznie :mad: To jest w końcu wątek o kotach, nie? Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja mam kota na punkcie kota :evil_lol: SBD! Puścili Cię! :multi: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='zofia&sasza']Ej, ma być optymistycznie :mad: To jest w końcu wątek o kotach, nie? No to niech bedzie:jak pies z kotem:evil_lol: Kajtek i Tosia, pierwsze wspolne dni,"zapoznawanie";) Quote
Recommended Posts