Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Myślałam,że wszyscy wiedzą :cool3:pani Maria Czerwińska właścicielka Cze-ne-ki opatentowała termin "dogoterapia ":saeek:

ja też nie wiedziałam. jutro ide opatentowac słowo "pies" :cool3:.

[quote name='Margo05']

wydaje mi sie, że kwintesencja watku przedstawiona została powyżej :diabloti:

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja też nie wiedziałam. jutro ide opatentowac słowo "pies" :cool3:.
A ja kot :evil_lol:

wydaje mi sie, że kwintesencja watku przedstawiona została powyżej :diabloti:
Znaczy się, że co? Że kobiety biją facetów? ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Margo05']Orpha, ciiiii o tym się głośno nie mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
noo dobraaa :D , jestem cicho :diabloti:
to powiem po cichutku ,ze dobrze wali sie kuflem od piwa - sprawdzone :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']A mam jeszcze takie

:crazyeye: a skad to zdjecie, jakies kocie przytulisko??
Koty sa terytorialne,wyjatkowo wrazliwe, stresuja sie bardzo przy zmianie miejsca, przez co zapadaja na choroby, gloduja, wysiadaj im nerki przez to i wątroba:najwieksza smiertelnosc kotow jest w schroniskach itp:-(

Posted

xxxx52 napisał(a):
Tych strazy zwierzat jest wiecej np Straz zwierzat we Wroclawiu ,bioraca udzial w likwidowaniu schroniska w Ligocie.

SDZ we Wroclawiu, ta co likwidowala Ligote, to oddzial SDZ w W-wie.

Posted

ARKA napisał(a):

:crazyeye: a skad to zdjecie, jakies kocie przytulisko??
Koty sa terytorialne,wyjatkowo wrazliwe, stresuja sie bardzo przy zmianie miejsca, przez co zapadaja na choroby, gloduja, wysiadaj im nerki przez to i wątroba:najwieksza smiertelnosc kotow jest w schroniskach itp:-(

aaaa ja już śnię?:crazyeye:znów mam koszmary!!! aaaa kto wstawił ten horror?
:scared:

Posted

Spokojnie, to miejsce to nie "kocia Biedrzycka" :evil_lol: To Koci Świat Kasi w porze karmienia. Przyznam Wam jedno, do końca życia nie zapomnę tego widoku. A tu i tak jest tylko część kociaków, bo wiele jeszcze jadło w innych pomieszczeniach... Nakarmić to towarzystwo nie jest łatwo :shake:

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Arko :crazyeye:na tym zdjęciu z labradorką i kotem to czarne to flat ???

:evil_lol: FILS, moj pies, co matkowal Fionce jak byla malutka. To grodziski bezdomniaczek, jak podrosl widocznie dzieciom sie znudzil:mad:Biedak biegal z obledem w oczach po ulicy, mial gdzies z 7 m-c wtedy. A imie Fils wybralam bo wtedy USA wlasnie zaczelo atak na Irak-a fils to grosik po arabsku;)
Ewa ale to nie jest flatek..on wazy 17 kg.:evil_lol: A Fela to labradorka mini;) Fakt, byla odebrana przez SDZ z pseudo:placz:cyce wisialy:placz:paleczki ropy blekitnej w uszach, swierzbowiec skorny, chuda..
Jeszcze mam Kajtka w typie: owczarek z jamnikiem:evil_lol:

Posted

Charly napisał(a):
co to za zdjęcie??? jak szczury...

strachowickie przytulisko....p.Krzetowskiej, juz nie istnieje..ale takie "obrazki" sa tam, gdzie setka psow biega razem:shake:

Posted

[quote name='zofia&sasza']Ej, ma być optymistycznie :mad: To jest w końcu wątek o kotach, nie?

No to niech bedzie:jak pies z kotem:evil_lol: Kajtek i Tosia, pierwsze wspolne dni,"zapoznawanie";)