orpha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 albo kapciem do połowy zezartym przez Szanse :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ech dziewczyny. Wy to macie pomysły :evil_lol: Normalny wachlarz bym mu kupiła, piwo i kapcie w ostateczności mógłby mi donosić :razz: z psami rano wychodzić, obiady gotować... Oj przydałby mi się taki eunuch :roll: Quote
Agmarek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 malagos napisał(a):Moje koty śpia pietrowo Nie kłam Malagos! Pewnie ten na dole to eunuch i zimą wykorzystujecie go do bujania tego kota na górze, a latem musi go wachlować :evil_lol: Widać że kociątko z wyczerpania się przewróciło, a w oczach ma pytajniki "czy mogę przestać już bujać? czy ta bestia na górze już spi?" ;) Quote
Agmarek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dla przykładu podaję mojego kota który przewrócił się z głodu na dywanik w łazience czym chciał zapewne doprowadzić mnie do zawału jak wejdę i zapalę światło :razz: Prawie mu się to udało :diabloti: Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No co tam się dzieje?? Już nikt inny niema kotów??? :mad: Orpha! Wrzuć no tu swoje skarby :lol: Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a bardzo Cie prosze .... YouTube - Kanal von renata71 Quote
Zofia.Sasza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Agmarek napisał(a):Dla przykładu podaję mojego kota który przewrócił się z głodu na dywanik w łazience czym chciał zapewne doprowadzić mnie do zawału jak wejdę i zapalę światło :razz: Prawie mu się to udało :diabloti: To jest nic w porównaniu z tym, co ja przeżyłam lata temu u znajomych :shake: Jako że było to lata temu (stan wojenny) impreza była mocno alkoholowa i wysokoprocentowa. Straceńcza, bym powiedziała. W pewnym momencie odczułam nieodpartą potrzebę udania się do WC. Otwieram drzwi... I jakby mnie piorun strzelił. W ciemności majaczy upragniona muszla, a na niej... czarne coś - jakby taka mała Buka z Muminków - z niesamowitymi, fosforyzującymi gałami :crazyeye: Wypadłam stamtąd jakby mnie diabeł gonił przekonana, że to wreszcie delirka mnie dopadła! Znajomi zapomnieli uprzedzić gości, że ich pers jest nauczony załatwiać się do kibelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Osiolek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No tak te swiecace oczy poznaje ;-) Nie mam kotow, za to 3 psy, ktore ganiaja po lesie, po zmroku maja zawsze na sobie kamizelki odblaskowe, a ja ze soba mocna latarke. Ostatnio zniknela mi cala trojka w lesie - gwizdze, slysze ze leca - licze - jeden odblask, drugi odblask, trzeci odblask, czawrty odblask.... Zamurowalo mnie.:crazyeye: Dobrze sie przyjrzalam - moja trojka biegla za czarnym dlugowlosym kotem, ktory wygladal jak wziety z jakiegos koszmarnego filmu - oczy swiecily w swietle latarki jak dwie latarnie, ogon na sztorc, cale futro tez, lapy rozczapierzone..... Udalo mi sie je zatrzymac, ale co sie usmialam to moje :evil_lol: (choc bardzo mi bylo zal kota) Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 oftopik - kto z warki zaufany jest - do sprawdzenia domu dla barakuda? poniżej opis tego, co wiem po rozmowie.. http://www.dogomania.pl/forum/f86/potrzebne-sprawdzenie-domu-w-warce-130208/#post11676450 Quote
Zofia.Sasza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Psy i kociska powinny się kochać. O tak! (prawa autorskie do zdjęcia ma agencja TP. Jak je ktoś skopiuje, to mnie wsadzą :shake:) A co do Osiolka... Przymusowe dokocenie, nie? Quote
Agmarek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zofia& Sasza jakby mnie coś takiego spotkało, to niewiem...chyba bym już w życiu nie wzięła do ust procentów :shake: Napewno wyglądało to przekomicznie. Szczególnie teraz możemy się pośmiać, ale wtedy...wiem jaka byłaś przerażona. Ja codziennie oglądam się za siebie, bo nie wiadomo gdzie mój czarny terrorysta się czai i czy zaraz nie będę miała szala na plecach i barw indiańskich na twarzy :razz: Osiołek powiem Ci że na te odblaskowe kamizelki nie wpadłam, ale to świetny pomysł. Szczególnie dla mojego czarnego uciekiniera wielkości szczura :evil_lol: Jak pierwszy raz poszłam z Szansą na spacer to moje koty chciały ją chyba zastraszyć i poszły za nami (4 sztuki). Po spacerku idziemy do domu, ja się odwracam, świecę latarką w dal i widzę osiem oczu w jednym rzędzie. Pierwsze co mi przyszło do głowy, to "O Boże! Przecież nic nie piłam!" To jeszcze wyobraźcie sobie co przeżyłam jak oczy zaczęły się przemieszczać :mad: Od tamtej pory nie zwracam już uwagi nawet jak któryś z krzaków wyskoczy w ciemności. Chyba że się zamyślę :roll: Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 zofia, to ja, nie chwaląc się, miałam jeszcze lepiej. kiedys z przyjaciółka urządzałyśmyw liceum tajna imprezę - było mnóstwo ludzi, złazili się na słuch z podwórka i w ogóle - a ona miała przykryte i przytrzasniete ksiązkami białe myszki w dziurawej klatce..... :eviltong: prawie nikt o tym nie wiedział, nie było widac, a ktoś to w końcu potrącił i całe tałatajstwo kilkanaście sztuk rozbiegło sie po domu - zatkało mnie ze śmiechu, jak widziałam przerażone twarze ludzi, ze oto mit miejski okazał sie prawdą i delirka!!! śmiałam się tak, że nie dało rady wytłumaczyć, że nie sa w ostatnim stadium:diabloti: ale bogiem a prawda to była taka impreza, że dosłownie obcym ludziom można opowiadac z 15 minut co sie działo na niej i ludzie ze smiechu wymiekaja. impreza legenda.... Quote
Osiolek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Agmarek']powiem Ci że na te odblaskowe kamizelki nie wpadłam, ale to świetny pomysł. Szczególnie dla mojego czarnego uciekiniera wielkości szczura :evil_lol: Agmarek Ja od samego poczatku psom zakladalam - bo balam sie panicznie ze je ktos rozjedzie jak mi sie gdzies "zaplacza" - to takie extra ubezpieczenie na zycie, calkiem tanie, bo kamizelka na malego psa kosztuje chyba ok 10 zl :lol: SBD - ja kiedys dostalam kroliczke ktora byla kotna, urodzilo sie 8 slicznych bialych krolisiow. Mieszkalismy wtedy w domku rzedowym z miniogrodkiem - codziennie wypuszczalismy kroliki z klatki, biegalo sobie stadko na tej powierzchni 10 na 10 metrow. Mielismy sasiada ktory lubil sobie pociagnac - ktoregos dnia przechodzil obok nas i zobaczyl 9 bialych kroliczkow - najpierw przetarl oczy a potem zdecydowanie przyspieszyl kroku :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Osiolek']Agmarek Ja od samego poczatku psom zakladalam - bo balam sie panicznie ze je ktos rozjedzie jak mi sie gdzies "zaplacza" - to takie extra ubezpieczenie na zycie, calkiem tanie, bo kamizelka na malego psa kosztuje chyba ok 10 zl :lol: SBD - ja kiedys dostalam kroliczke ktora byla kotna, urodzilo sie 8 slicznych bialych krolisiow. Mieszkalismy wtedy w domku rzedowym z miniogrodkiem - codziennie wypuszczalismy kroliki z klatki, biegalo sobie stadko na tej powierzchni 10 na 10 metrow. Mielismy sasiada ktory lubil sobie pociagnac - ktoregos dnia przechodzil obok nas i zobaczyl 9 bialych kroliczkow - najpierw przetarl oczy a potem zdecydowanie przyspieszyl kroku :evil_lol: Dzięki za podpowiedź. Ta kamilzelka to raczej dla mojej wiadomości, bo ten mały to się mnie wogule nie słucha i często jak wychodzę z nimi wieczorem, to nawet niewiem gdzie jest :roll: Osiolek ciekawe czy sąsiad przestał pić :razz: Quote
Zofia.Sasza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O ile się nie mylę, to takie kamizelki są aktualnie do kupienia na naszym bazarku. Rozmiar M (od 25 do 40 cm w kłębie) Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 moje to ja słysze jak pedza , Senior sapie a jadzka i niya dzwonia adresatkami :evil_lol: , ale w sumie te kamizelki ..... Quote
Osiolek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):moje to ja słysze jak pedza , Senior sapie a jadzka i niya dzwonia adresatkami :evil_lol: , ale w sumie te kamizelki ..... Kamizelki sa super!!!! Tylko trzeba miec ze soba latarke, ale widac je bezblednie. Ja mam trzy sunie, mniej wiecej tego samego wzrostu, zakladam im rozne kamizelki (odblask o roznym ksztalcie), w ciemnosci widze ktora jest ktora. Zosiu, masz linka do tego bazarku? Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 heheh i jakiegos pijaka mozna nastraszyc :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/saszetka-na-przysmaki-odblaskowe-psie-kamizelki-na-jamnika-plastusia-do-28-01-a-129894/ Oto link :evil_lol: Quote
Osiolek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='zofia&sasza']http://www.dogomania.pl/forum/f99/saszetka-na-przysmaki-odblaskowe-psie-kamizelki-na-jamnika-plastusia-do-28-01-a-129894/ Oto link :evil_lol: Zosiu, dziekuje :-) To jest bardzo tanie ubezpieczenie na zycie :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A jak już mówimy o "ubrankach", to pozwolę sobie wrócić do kotów :evil_lol: Jeśli masz psa, który kocisków nie toleruje, a chciałbyś się zakocić, to może ZBROJA DLA KOTA? Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ahahahah oooooo jaaaaaaaaaaaaaa ale wypas :evil_lol: cos w sam raz dla mojej Azury , to prawdziwy wojownik i w tej zbroi byloby jej do twarzy :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 z&s, skąd to? bo kolezanka kociara z pracy sie domaga szczegółów... Quote
Zofia.Sasza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Na miau jest taki wątek. Tam znalazłam link. Jak wrzucisz w gugla "Jeff de boer armor for cats and mices" - wyskoczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts