orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 takie podskoki pod sufit Czarna :-(robiła jak sie czegos przestraszyła Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to prawda, kompletnie sie nie spodziewał... a ja tez lubi etego kociaka co głowę przez szpare przecisnął, moim zdaniem to montowane :evil_lol:. zreszta dużo scen lubie z tej komplacji... Quote
Zofia.Sasza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mnie do scen You Tube niepotrzebny :evil_lol: mam to co wieczór na żywo :evil_lol: Frodzik ma swoje "5 minut szaleństwa" zazwyczaj ok. 20.00 :evil_lol: Quote
orpha Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 off :placz: , nie sugerujcie sie tytułem http://www.dogomania.pl/forum/f85/staruszka-busia-z-radomia-juz-w-nowym-domu-w-pruszkowie-hurraaa-26456/index60.html Quote
orpha Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jeszcze jeden off :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/f28/alarm-chociaz-dt-dla-8-o-miesiecznego-psa-albo-dzisiaj-schron-129140/ Quote
Zofia.Sasza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Przed chwilą byłem na sekretarzyku... ...i już wiszę na firance :evil_lol: Ciach po tym długim nosie!!! Kolega zły? No to wiejemy... No i hop! Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 łe, kolak dostał po nosie bez pardonu, pazurami.... Quote
Zofia.Sasza Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów? Nie ma litości dla sukinsynów! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
medar Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Śledząc całe mnóstwo ostatnich postów, może Wam zmienić nazwę wątku na KOTY, koty, koty..., bo jeśli nawet są pytania do PiSdZ , to odpowiedzi raczej nie będzie. Quote
Agmarek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to jak PiSdZ nie odpowiada, to też pojadę ze swoją kocia familiadą :evil_lol: Druga od lewej to mamuśka :mad: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 rozpusta to by była jakby kazdy mial swoja lezanke i eunucha z wachlarzem a tak to jest sredni komfort :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Fajne kicie :loveu: Dużo :loveu: Dorodne :loveu: Kto da więcej? Quote
Agmarek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 orpha napisał(a):rozpusta to by była jakby kazdy mial swoja lezanke i eunucha z wachlarzem a tak to jest sredni komfort :eviltong: No pewnie :razz: I co jeszcze? :evil_lol: Nawet ja nie mam takich wygód. Mój TZ:mad: nie chce mnie wachlować :mad: Dobrze że mam chociaż swoją leżankę, chociaż to też nie tak do końca, bo muszę wpuścić TZ-a, jego kota i swojego psa :shake: Quote
Erazm Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Hihi, Agamarek widze, ze u Ciebie tez nizle wialo, bo daszek z hustawki zniknal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Agmarek napisał(a):No pewnie :razz: I co jeszcze? :evil_lol: Nawet ja nie mam takich wygód. Mój TZ:mad: nie chce mnie wachlować :mad: Dobrze że mam chociaż swoją leżankę, chociaż to też nie tak do końca, bo muszę wpuścić TZ-a, jego kota i swojego psa :shake: heheh no wiesz ... nie wachluje bo pewnie nie jest eunuchem :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Erazm']Hihi, Agamarek widze, ze u Ciebie tez nizle wialo, bo daszek z hustawki zniknal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiać wiało. I to jak! Codziennie musiałam tym leniom śnieg strzepywać z legowiska, a i taras zamiatać, bo po śniegu przecież nie będą łazić, tylko siadać na parapecie trzeba i drzeć mordy aż pani wyjdzie i pozamiata :mad: Daszka nigdy nie było, bo okno zasłaniał. Orpha no mój antywachlarz nie jest eunuchem, bo poza pięcioma kotami i dwoma psami (rodzice nieznani) mam dwóch synów w męża wykonaniu :evil_lol: :roflt: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 hehe no zdziwiłabym sie jakby psy i koty były w jego wykonaniu :eviltong: To moze popros meza zeby Ci na targu eunucha jakiego nabyl i wynegocuj z kotami kawałek miejsca na lezance :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 orpha napisał(a):hehe no zdziwiłabym sie jakby psy i koty były w jego wykonaniu :eviltong: To moze popros meza zeby Ci na targu eunucha jakiego nabyl i wynegocuj z kotami kawałek miejsca na lezance :evil_lol: Jak to? No przecież eunuch miałbym być dla mnie, a nie dla kotów :crazyeye: A swoją drogą to kocury w ramach wdzięczności mogłyby się wziąść za wachlowanie. Chyba muszę je trochę podszkolić :mad: Quote
Zofia.Sasza Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A może mój Sasinek Cię powachluje? Ogonem? Eunuchem on ci jest już od roku, a i wachlować ma czym jako collie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem, co koty na to... Quote
Agmarek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='zofia&sasza']A może mój Sasinek Cię powachluje? Ogonem? Eunuchem on ci jest już od roku, a i wachlować ma czym jako collie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem, co koty na to... Dzięki Zofia&Sasza za propozycję, ale ja też mam ogon do wachlowania. Niestety tylko jeden, bo Corsik niema ogonesia. A szkoda. Chętnie bym męża namówiła na wachlowanie, bo więcej dzieci raczej nie chciałabym, ale on się chyba raczej nie zgodzi :roll: Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Agmarek']Dzięki Zofia&Sasza za propozycję, ale ja też mam ogon do wachlowania. Niestety tylko jeden, bo Corsik niema ogonesia. A szkoda. Chętnie bym męża namówiła na wachlowanie, bo więcej dzieci raczej nie chciałabym, ale on się chyba raczej nie zgodzi :roll: Sorki, a czym by Cie wachlował?;) Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):a czym by tam miał pod ręką :pee to ja bym nie chciała....Być wachlowana krawatem do zawiazania np....:razz:... Quote
Recommended Posts