Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Śledząc całe mnóstwo ostatnich postów, może Wam zmienić nazwę wątku na KOTY, koty, koty..., bo jeśli nawet są pytania do PiSdZ , to odpowiedzi raczej nie będzie.

Posted

orpha napisał(a):
rozpusta to by była jakby kazdy mial swoja lezanke i eunucha z wachlarzem a tak to jest sredni komfort :eviltong:

No pewnie :razz: I co jeszcze? :evil_lol:
Nawet ja nie mam takich wygód. Mój TZ:mad: nie chce mnie wachlować :mad:
Dobrze że mam chociaż swoją leżankę, chociaż to też nie tak do końca, bo muszę wpuścić TZ-a, jego kota i swojego psa :shake:

Posted

Agmarek napisał(a):
No pewnie :razz: I co jeszcze? :evil_lol:
Nawet ja nie mam takich wygód. Mój TZ:mad: nie chce mnie wachlować :mad:
Dobrze że mam chociaż swoją leżankę, chociaż to też nie tak do końca, bo muszę wpuścić TZ-a, jego kota i swojego psa :shake:

heheh no wiesz ... nie wachluje bo pewnie nie jest eunuchem :evil_lol:

Posted

[quote name='Erazm']Hihi, Agamarek widze, ze u Ciebie tez nizle wialo, bo daszek z hustawki zniknal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiać wiało. I to jak! Codziennie musiałam tym leniom śnieg strzepywać z legowiska, a i taras zamiatać, bo po śniegu przecież nie będą łazić, tylko siadać na parapecie trzeba i drzeć mordy aż pani wyjdzie i pozamiata :mad:
Daszka nigdy nie było, bo okno zasłaniał.
Orpha no mój antywachlarz nie jest eunuchem, bo poza pięcioma kotami i dwoma psami (rodzice nieznani) mam dwóch synów w męża wykonaniu :evil_lol: :roflt:

Posted

hehe no zdziwiłabym sie jakby psy i koty były w jego wykonaniu :eviltong:
To moze popros meza zeby Ci na targu eunucha jakiego nabyl i wynegocuj z kotami kawałek miejsca na lezance :evil_lol:

Posted

orpha napisał(a):
hehe no zdziwiłabym sie jakby psy i koty były w jego wykonaniu :eviltong:
To moze popros meza zeby Ci na targu eunucha jakiego nabyl i wynegocuj z kotami kawałek miejsca na lezance :evil_lol:

Jak to? No przecież eunuch miałbym być dla mnie, a nie dla kotów :crazyeye:
A swoją drogą to kocury w ramach wdzięczności mogłyby się wziąść za wachlowanie. Chyba muszę je trochę podszkolić :mad:

Posted

[quote name='zofia&sasza']A może mój Sasinek Cię powachluje? Ogonem? Eunuchem on ci jest już od roku, a i wachlować ma czym jako collie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem, co koty na to...

Dzięki Zofia&Sasza za propozycję, ale ja też mam ogon do wachlowania. Niestety tylko jeden, bo Corsik niema ogonesia. A szkoda.
Chętnie bym męża namówiła na wachlowanie, bo więcej dzieci raczej nie chciałabym, ale on się chyba raczej nie zgodzi :roll:

Posted

[quote name='Agmarek']Dzięki Zofia&Sasza za propozycję, ale ja też mam ogon do wachlowania. Niestety tylko jeden, bo Corsik niema ogonesia. A szkoda.
Chętnie bym męża namówiła na wachlowanie, bo więcej dzieci raczej nie chciałabym, ale on się chyba raczej nie zgodzi :roll:
Sorki, a czym by Cie wachlował?;)