Zofia.Sasza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Vectra napisał(a)::hmmmm: a to nie widzieli jak brali ? :cool3: ludzie to mają nawalone :shake: moją sukę ex posiadacze kupili czarną , bo im taka do auta kolorystycznie pasowała :diabloti: to pewno temu ona mi zjadła całe wnętrze samochodu , bo do niej nie pasował :angryy: :angryy: :evil_lol: Szczęśliwego Nowego Roku Wam wszystkim życzę :multi: :multi: Może myśleli, że mu zniebieszczeją? Znając Frodzia, to raczej chodziło o totalną demolkę i zjadanie WSZYSTKIEGO co się do jedzenia nadaje a także tego, co się nie nadaje :evil_lol: No i Sczęśliwego Tobie też :multi: Quote
Ewa i flatki Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Z tymi zielonymi wygląda, jak kot satanistki :-o A ja byłam dziś z Srebrasiem lat 12 u weta i się zachwycali jego kondycją, charakterem przylepy totalnej :loveu:. Zęby ma ponoć jak roczny kot :lol: Ale, tak na wszelki wypadek, krewkę zbadaliśmy :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Piękny! Uwielbiam taką maść srebrzystą :loveu: Quote
Ewa i flatki Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 IMHO jest ladniejszy jak ten z reklamy Whiskasa :eviltong: Ma cudowne ogromne oczyska :loveu: Znaleziony jako maluszek z kocim katarem, mieszkający w dołku wyścielonym liśćmi na środku trawnika przy ul. Złotej :razz: Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 i Setka - to prawie kot bo wychowywana przez kota od małego tak sie Secia nudzi na spacerach :diabloti: Quote
ARKA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :cool3: a ciekawe jak ma sie kręzlowski np. collaczek, Zosiu??? Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 właśnie, co z kolaczkiem krężelowskim? MÓJ UKOCHANY KOT: zdjęcie wykonane w cichym kącie Quote
Ewa i flatki Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dzidek: Koty polujące na szczeniaka: Quote
Agmarek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ewa i flatki to srebraś ma 12 lat? :crazyeye: Eee... Coś Ty tu chyba oszukujesz... :razz: Piękny jest :loveu: Orpha to widzę że Ty bidulko masz tam niezłe towarzystwo do wykarmienia :razz: A czy Tobie kobieto starcza jeszcze czasu i sił na przyrządzanie romantycznych kolacji dla męża? :cool3: Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Agmarek']Ewa i flatki to srebraś ma 12 lat? :crazyeye: Eee... Coś Ty tu chyba oszukujesz... :razz: Piękny jest :loveu: Orpha to widzę że Ty bidulko masz tam niezłe towarzystwo do wykarmienia :razz: A czy Tobie kobieto starcza jeszcze czasu i sił na przyrządzanie romantycznych kolacji dla męża? :cool3: od kucharzenia to jest moj grzes , ja sie tam nie wtracam ;) Quote
Agmarek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ale skoro Wy tak, to ja tak: A teraz tak dla porównania Jeszcze raz dziękuję Orpha że nauczyłaś mnie wstawiać zdjęcia :modla: Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Agmarek nie za ma co :) , ja to sie dziwie ze po tym moim metnym tłumaczeniu tak załapałas , do czego jak do czego ale do tłumaczenia to ja sie za chiny nie nadaje :cool1: Quote
Ewa i flatki Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 NO - 12 :lol:Te fotki co prawda robione jakiś czas temu ale wygląda tak samo, albo nawet lepiej. Żebyście mi tak bardzo nie zadrościły to zdradzę, że w porze wiosny i jesieni potrafi kichnąć zielonymi glutami w kanapki :diabloti: Quote
Agmarek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ewa i flatki ubawiłaś mnie tym do łez. Mój kot ostatnio jest nagminnie wyrzucany na ten mróz, bo cały dzień śpi, a wieczorami wali mi w kwiatki. Już dwa padły :angryy: Dobija się potem do drzwi jak szalony. Mąż mówi "nie wpuszczaj go", ale jak tu go nie wpuścić jak on tak żałośnie zawodzi. Poza tym pobudzi mi dzieci tym skakaniem na klamkę. Orpha to rozumiem że dla zwierzyńca przyżądzasz jedzonko, a dla męża to już nie? :razz: Szkoda że ja o tym nie pomyślałam. Teraz muszę gotować dla zwierzaków i jeszcze dla męża i dzieci :angryy: Quote
Agmarek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 orpha napisał(a):Agmarek nie za ma co :) , ja to sie dziwie ze po tym moim metnym tłumaczeniu tak załapałas , do czego jak do czego ale do tłumaczenia to ja sie za chiny nie nadaje :cool1: Orpha widocznie się nadajesz, skoro ja Cię zrozumiałam :evil_lol: Co prawda nie dostałam smyczą przez łeb (wielki szacun za to), ale to co mi napisałaś poskutkowało. Teraz wstawiam zdjęcia bez opamiętania :diabloti: Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Agmarek hehe bo ja go wytresowałam ;) i to bez smyczy :razz: , zreszta moje szczescie ze on tak lubi , bo ja i kuchnia rowna sie nieszczescie :diabloti:. Wstawiaj te zdjęcia na zdrowie , milo popatrzec :) Quote
Ewa i flatki Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W dzisiejszej Gazecie na święta jest Joanny Szczęsnej świetne omówienie tego,co o kotach na rynku księgarskim ostatnio, polecam :lol: Quote
ARKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Agmarek']Ewa i flatki ubawiłaś mnie tym do łez. Mój kot ostatnio jest nagminnie wyrzucany na ten mróz, bo cały dzień śpi, a wieczorami wali mi w kwiatki. Już dwa padły :angryy: A gdzie kuwety są? Moje teraz przypomnialy sobie o kuwetach, poprostu;) Quote
Ewa i flatki Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kuwetki to podstawa egzystencji (naszej, nie kotów :eviltong:)u mnie, przy 8 kotach jest 5 kuwet :-o A dla odmiany życzenia macie z flatką - 7miesięczną córką Vanty - Filą :lol: Quote
Margo05 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kochani, życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia i dobrego samopoczucia, wielu radosnych dni, spełnienia choć niektórych marzeń, powodzenia w zamierzeniach i mnóstwa miłości wszelakiej :loveu: Niech nam się podopieczni zdrowo rozwijają, a Kryzys niech pójdzie śladem Ramzesa i odejdzie od naszych porfeli :eviltong: Szampańskiej zabawy :smile: Quote
Ewa i flatki Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bubble Bath - animated Flash ecard by Jacquie Lawson Quote
orpha Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM ROKU , ZEBY SIE MARZENIA SPEŁNIAŁY wAM I WSZYSTKIM NASZYM CZWORONOZNYM PRZYJACIOLOM ORPHA ZE SWOJA ZWIERZETARNIA Quote
Agmarek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Arka masz rację! Zapomniałam całkiem o kuwecie. Dzisiaj się głowiliśmy gdzie ona wogule jest, bo od dwóch lat nasz kot z niej nie korzysta. No i znalazła się. Klakierek jak ją zobaczył, to ucieszył się jakbym mu myszę przed nosem puściła :eviltong: Siedział w niej i siedział... i siedział... a ze dwie minuty tam produkował :crazyeye: Szkoda mi tylko tych moich nadwornych kotów, bo marzną na tym zimnie, ale nic już nie mogę zrobić. Dzikusy zdemolowałyby mi chałupę, więc nie mogę ich wpuścić do domu. Czasami tylko wieczorem wpuszczam je do garażu żeby sobie tyłki ogrzały, a na dworzu mają budę w której śpią. Jedna taka tylko nie chce wchodzić, bo kiedyś chciałam ją złapać na szczepienie i przycięłam ją (niechcący oczywiście) drzwiami garażowymi (automat). Od tamtej pory nie chce nawet wejść do korytarza, a mnie jej szkoda jak matka i rodzeństwo buszuje po cieplutkim garażu, a ona biedna marznie sama w budzie :-( Quote
Recommended Posts