orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Agmarek nie za ma co :) to kto jeszcze kota tu nie ujawił hę ?:mad: Quote
Ewa i flatki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To ja Wam pierwsza złożę życzenia: Dulux Christmas Card i dorzucę karteczkę z dziećmi Vanty: Quote
Agmarek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Orpha ja wszystkich nie ujawniłam :oops: Quote
osho Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 dobra, jak orpha może, to ja też się ujawnię (orpha znasz?) i to nie jest metal! YouTube - Neurosis - Souls at Zero(Live in Italy 1992) Quote
Agmarek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To mój ulubieniec :loveu: Jest jeszcze jeden. Ciężki do złapania w obiektyw. Quote
orpha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Osho znam :) , kilka miesiecy temu ( w sierpniu chyba ?) koncertowali w Wawie - zaliczyłam :) Agmarek rozumiem ze wypozyczacie samochód od kota :evil_lol: A to bialo czarne sliczne , umaszczenie miazdzy :evil_lol: Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='osho']dobra, jak orpha może, to ja też się ujawnię (orpha znasz?) i to nie jest metal! aaaaaaaaaaaaa...Satanisci Satanisci..wszędzie tylko Sataniści...na pomocy... na ratunku:smhair2::baddevil: Quote
osho Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 charly - sataniści? osobiście wolę tą wersję: mała podpowiedź: klik! Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :sabber::happy1: hihihihi tez kcem taką koszulke Quote
Margo05 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='orpha']YouTube - Vader - Sword of The Witcher to chyba szatany są :D To mi się podoba :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 E, towarzystwo! Koty dawać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy moderator ma kota? Quote
Agmarek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Orpha no za miskę jedzenia pożyczamy od kota samochód. Mam nadzieję że nie podniesie stawki :mad: Ten czrno-biały to jest dopiero charrrakterek. Już mnie nie raz drapnął pazurkiem :evil_lol: Wiem że cięzko w to uwierzyć, ale to są dzieci tej kotki która spała z Szansą w łóżku, a każde inne :niewiem: Wiesz co? Ten kociak po prawej... to ja!!! w niedzielę rano :evil_lol: Rozumiem że to Prezes? Jest przepiękny :loveu: Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 po prawej to Lady , hahahaha zostala ze snu wybudzona bo Prezes sie przewalał z boku na bok i ja łapa pacnął :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Lady wymiata! Cudna jest. A ja wyglądam tak jak ona permanentnie (nena zjadła grzebień :shake:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz zapodam kociska, że ho-ho. Rozmiar XL :evil_lol: Quote
Agmarek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No widać że Lady ze snu zbudzona. Orpha ona chyba nie widziała tego zdjęcia, bo by Ci pewnie z pazurka wyjechała :razz: Jest poprostu cudna :loveu: Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Agmarek']No widać że Lady ze snu zbudzona. Orpha ona chyba nie widziała tego zdjęcia, bo by Ci pewnie z pazurka wyjechała :razz: Jest poprostu cudna :loveu: hahah Lady z pazura ? cos Ty to ponizej jej godności :evil_lol: , to prawdziwa Dama przez duze "D" , nawet jak prycha to jest to takie wielkopanskie phhhhffffffffff Quote
Zofia.Sasza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Koty będą jutro - dvd trafione :shake: Może wrzucę też siebie, co by nie było że sami szataniści na tym wątku siedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ŁŁoo matko....co tu się bedzie działo,jak ktoś myszy z klatki wypuści...:evil_lol: Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 gagata napisał(a):ŁŁoo matko....co tu się bedzie działo,jak ktoś myszy z klatki wypuści...:evil_lol: czy ja naprawde wygladam jak mysz ?;) hehe juz raczej jak szczurzyca :evil_lol: Quote
Agmarek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wiem coś na temat godności. Mam taki przypadek, tylko że w męskim wydaniu. Jak niechcący położę na nim nogę przez sen, to rąbie w duży palec, a jak ja się podrywam z łóżka, to udaje że to nie on, ale nic. Kiedyś go przyłapię :mad: Skarżyłam się mężowi, ale on po wysłuchaniu mojego biadolenia powiedział tylko "no tak, to musisz uważać". Męska solidarność... :angryy: Quote
Zofia.Sasza Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Agmarek']Wiem coś na temat godności. Mam taki przypadek, tylko że w męskim wydaniu. Jak niechcący położę na nim nogę przez sen, to rąbie w duży palec, a jak ja się podrywam z łóżka, to udaje że to nie on, ale nic. Kiedyś go przyłapię :mad: Skarżyłam się mężowi, ale on po wysłuchaniu mojego biadolenia powiedział tylko "no tak, to musisz uważać". Męska solidarność... :angryy: A ja nawet nogi nie muszę kłaść :shake: kocisko wlazywa pod kołdrę i zaczyna tam "pływać kraulem". Z pazurami na maxa. Jak trafi na ciało, to się podciąga i gryzie. Najgorzej jak dorwie palce u nogi :shake:. Do krwi potrafi podziabać... A tak mu się oczy świecą, jak poczuje krew :evil_lol: Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 czyli tyz satanista :evil_lol: człowieka na ołtarz i zjada :diabloti: Quote
Recommended Posts