Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ARKA napisał(a):
Zosia, a one mają zawsze takie polamane te wąsy?

Tak. I wiecie, co jest w nich najfajniejsze? Nie ma nierasowych dewonów :evil_lol: To jest gen recesywny i jeśli skojarzymy dewona z nie-dewonem urodzą się całkiem zwyczajne kociaki. Co ciekawe z krzyżówki dewon/kornisz też będą maluchy z normalną sierścią.

Karmi - dawaj kota. Wisisz nam go już od kilku dni :cool3:

Posted

Karmi napisał(a):
Konkretne propozycje to składał PiSdZ. ;) I co? Gdzie ta zapowiadana kontrola? Nie sztuką jest obiecywać. Sztuką jest odmawiać gdy nie ma się możliwości udzielenia pomocy.

To nie o to chodzi, sprawa jest znana od wielu lat..........moze sie skonczyc tak,ze tych ludzi poprostu wykwateruja z tych mieszkan...ale od tego sa inne organa.

Posted

hop! napisał(a):
Udało Ci się tylko "wkurzyć" ludzi i zaproponować płatny hotel prowadzony przez psychologa...

Nie plec bzdur, nie slyszalas rozmowy ani z nimi ani z rybką.

Posted

[quote name='zofia&sasza']Byle się nie golił :evil_lol: Ogolony kot to szoking, zawsze chętnie to przyznam!

a ja tam lubię mojego Leona jak jest świeżo od fryzjera-taki jest wtedy maleńki hihihi ;)

Posted

no-taki mix persa ze sjamem-bo w tej pseudo mieli obie rasy. Ale futerko ma typowo persiaste więc fryzjer obowiązkowo 2 razy do roku przynajmniej
a to Leoś - sierściuch

Posted

agawa9 napisał(a):
a ja tam lubię mojego Leona jak jest świeżo od fryzjera-taki jest wtedy maleńki hihihi ;)

:crazyeye: czy to znaczy,ze on chodzi regularnie do fryzjera, na golenie, po co??
A to pers czy co?

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Tak. I wiecie, co jest w nich najfajniejsze? Nie ma nierasowych dewonów :evil_lol: To jest gen recesywny i jeśli skojarzymy dewona z nie-dewonem urodzą się całkiem zwyczajne kociaki.

:roll: ciekawe ilu probowalo, mimo wszystko,'na wlasnej skorze" i wyszly wlasnie 'dachowce" i schron...:-(

A duzo jest tych "brzydali", wogole?:evil_lol: No jak moze miec, normalny kot, ciagle polamane wąsy!!!:mad:

Posted

Karmi napisał(a):
Konkretne propozycje to składał PiSdZ. ;) I co? Gdzie ta zapowiadana kontrola? Nie sztuką jest obiecywać. Sztuką jest odmawiać gdy nie ma się możliwości udzielenia pomocy.

Zapowiadana kontrola? Cóż, odwleka się i nie wiem, czy dojdzie do skutku...
Masz rację sztuką jest odmawiać... Nie każdy potrafi.

Zofia&sasza, poszczuj mnie kotem. Marzę o tym... :razz:

Szukasz jeszcze Rudej?

Posted

hop! napisał(a):
Zofia&sasza, poszczuj mnie kotem. Marzę o tym... :razz:

Szukasz jeszcze Rudej?

Szukam, szukam... :-( Kora czuwa na paluchu, ja rozdaję ulotki psiarzom na podejrzanym terenie, no i przypominam się w schronie w Józefowie. Ja do końca jej życia szukać nie przestanę...
Hop! my tu wrzucamy koty, a nie gadamy na poważne (wiem że bardzo poważne!) tematy. Próbowaliśmy i zrobiło się szambo. Tak jest o wiele fajniej.

Posted

Jesssuuu! Sama noga! Straszne. Ja miałam kiedyś takie upiorne wydarzenie w parku przy stacji kolejowej w Zakopanym. Siedzimy z TZ-em, sączymy kulturalnie bro, wtem - TZ dostrzegł coś w trawie. Patrzymy, a to krowia czacha :shake: Kawałek dalej - kolejna. Osiem ich było porozrzucanych to tu, to tam. Dłuższą chwilę zastanawialiśmy się czy ktoś nam kwasa do browarku nie dosypał. Potem zajarzyliśmy, że na obrzeżach parku jest restauracja, a w niej danie dnia - móżdżek :shake:. No i psiaki okoliczne wywlokły czachy ze śmietnika...