Chandler Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie nadążam już za tym wątkiem. Co tu się dzieje :mdleje:??? :roflt: Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Chandler napisał(a):Nie nadążam już za tym wątkiem. Co tu się dzieje :mdleje:??? :roflt: A masz kota? Jak tak - wrzucaj :evil_lol: Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Charly napisał(a)::baddevil:widzieliscie:smhair2::smhair2:...zdjęcia satanistki:evil::stormy-sad: :stormy-sad:Orpha bardziej pasuje do piosenki Rihanna: Disturbia(nie umiem wstawic) Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='ARKA']:evil_lol:Antek zly,ze na sylwestra musial sie uszykowac:evil_lol: Byle się nie golił :evil_lol: Ogolony kot to szoking, zawsze chętnie to przyznam! Quote
Agmarek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Orpha Coś mi chyba nie wychodzi :shake: NIE UMIEM WSTAWIĆ ZDJĘCIA! :placz: Quote
orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='ARKA']:roll: boszee ja tez, jak tej muzyki posluchalam:razz::evil_lol: taaaaaa , o sejtan tp potwarz !! ;):evil_lol: wole sie identyfikowac z tym :diabloti: YouTube - Cradle Of Filth - Nymphetamine Quote
orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Chandler napisał(a):Nie nadążam już za tym wątkiem. Co tu się dzieje :mdleje:??? :roflt: nie wiem , ale dalam sie w to wciagnac :evil_lol: Quote
Chandler Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):A masz kota? Jak tak - wrzucaj :evil_lol: Nie dość, że nie nadążam, to jeszcze kota nie mam :cool1:. Qurde...:placz: I nie będę miala, bo moja sunia nie cierrrrrrrrrpi kotów. Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :evil_lol:Antek zly,ze na sylwestra musial sie uszykowac:evil_lol: tu juz sie rozchmurzyl. Quote
orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Agmarek'] Orpha Coś mi chyba nie wychodzi :shake: NIE UMIEM WSTAWIĆ ZDJĘCIA! :placz: podeslij mi na poczte wrzuce orpha@wp.pl Quote
Margo05 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Matko, ale zrobiłyśmy pogięty wątek :evil_lol: Podoba mi się :loveu::eviltong: Chandler, masz kocurka? Jaknby co, to mamy kilka na zbyciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Uważam, że dużo tu wnoszą skaczące posty :evil_lol: Poprawiają klarowność wątku Quote
orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='ARKA']No wlasnie, gdzie ta Odi z tym kotem norweskim?? pewnie go gania po ciemnych norweskich lasach :evil_lol: a tam pełno stanistów :diabloti: Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Margo05']Matko, ale zrobiłyśmy pogięty wątek :evil_lol: Podoba mi się :loveu::eviltong: Chandler, masz kocurka? Jaknby co, to mamy kilka na zbyciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wlasnie, gdzie ta Odi z tym kotem norweskim?? Quote
Chandler Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Margo05 napisał(a): Chandler, masz kocurka? Jaknby co, to mamy kilka na zbyciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napisałam w poście 810, ale tak szybko "klikacie" :diabloti: i jeszcze posty skaczą, że nie można się swobodnie wypowiedzieć :bigcry:. Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):Uważam, że dużo tu wnoszą skaczące posty :evil_lol: Poprawiają klarowność wątku jakby od rana czlowiek byl:drinking: Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :evil_lol: Sesja mlodej Fiony zdrobniale nazywanej al kaida. Fiona mial byc przyjaciolka dla Filuta, ktory byl tlamszony przez Antka. Efekt byl taki,ze Filut jej niezaakceptowal a Antos byl przez nia uznawany "jako worek treningowy". Ta mala al kaida byla przebiegla, jak to kot:evil_lol: Celowo podcinala Antosiowi jego jedyna tylna lapke aby sie wywracal:mad: Antek plakal jak na niego znienacka skakala z calym impetem, podcinala mu noge...ale nigdy jej nie oddal, taki byl dzentelmen dla dam a wlasiwie jak wyrozumialy tata. Quote
hop! Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Widzę, że Wam tu bardzo wesoło... :razz: ARKO, korzystając z Twojej stałej obecności na tym wątku zapytam: czy pomożesz w tej sprawie? http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-psow-kot-w-patologicznej-rodzinie-w-wa-wie-pisdz-skontroluje-potrzebne-dt-123227/ Czy odeślesz mnie do innej organizacji? :cool3: Quote
ARKA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='hop!']Widzę, że Wam tu bardzo wesoło... :razz: ARKO, korzystając z Twojej stałej obecności na tym wątku zapytam: czy pomożesz w tej sprawie? http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-psow-kot-w-patologicznej-rodzinie-w-wa-wie-pisdz-skontroluje-potrzebne-dt-123227/ Czy odeślesz mnie do innej organizacji? :cool3: hop! tam w watku jest obszerne wyjasnienie ale...widze,ze to nic nie daje. hop! proponuje, masz takie prawo, razem z policja odbierz tym ludziom psy. Quote
hop! Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ARKA napisał(a):hop! tam w watku jest obszerne wyjasnienie ale...widze,ze to nic nie daje. hop! proponuje, masz takie prawo, razem z policja odbierz tym ludziom psy. ARKO, dziękuję za tę wspaniałą radę. Może jeszcze powiesz mi gdzie je mam zabrać? :lol: Nie ośmieszaj się, już dawno zauważyłam, że mało robisz, dużo mówisz... Nawet w sprawie Brego nie potrafiłaś nic konkretnego zrobić... Udało Ci się tylko "wkurzyć" ludzi i zaproponować płatny hotel prowadzony przez psychologa... Bez Twojej pomocy pomogłam Brego i jest teraz szczęśliwy w swoim domu. Nie masz nic konkretnego do zaproponowania - nie pisz. Bardzo proszę... :razz: Quote
orpha Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 przerywnik :smilecol::smilecol::smilecol::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: hop! masz kota ?? :diabloti: Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To ja zapodam teraz fotki z dzieciństwa mojego Frodzia :loveu: Autorem i właścicielem praw autorskich do zdjęć jest właścicielka hodowli devon rexów Agu Arti*PL Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 hop! napisał(a):ARKO, dziękuję za tę wspaniałą radę. Może jeszcze powiesz mi gdzie je mam zabrać? :lol: Nie ośmieszaj się, już dawno zauważyłam, że mało robisz, dużo mówisz... Nawet w sprawie Brego nie potrafiłaś nic konkretnego zrobić... Udało Ci się tylko "wkurzyć" ludzi i zaproponować płatny hotel prowadzony przez psychologa... Bez Twojej pomocy pomogłam Brego i jest teraz szczęśliwy w swoim domu. Nie masz nic konkretnego do zaproponowania - nie pisz. Bardzo proszę... :razz: Poszczujemy kotem? :evil_lol: Quote
Karmi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 hop! napisał(a):ARKO, dziękuję za tę wspaniałą radę. Może jeszcze powiesz mi gdzie je mam zabrać? :lol: Nie ośmieszaj się, już dawno zauważyłam, że mało robisz, dużo mówisz... Nie masz nic konkretnego do zaproponowania - nie pisz. Bardzo proszę... :razz: Konkretne propozycje to składał PiSdZ. ;) I co? Gdzie ta zapowiadana kontrola? Nie sztuką jest obiecywać. Sztuką jest odmawiać gdy nie ma się możliwości udzielenia pomocy. Quote
Recommended Posts