Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='agata-air']i zapomniałaś o "GDZIE"?? CZY MACIE KOTY?! Jeśli tak, to jakie, gdzie i ile?! Właśnie - jakie, gdzie i ile?! Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='orpha']a wogole co tu sie dzieje ? :eviltong: jakis specjalny temat na dzisiaj ?? Tak bawimy sie w przysłowia, przerobiliśmy już "pierwsze koty za płoty" Quote
Charly Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='zofia&sasza']Stanowczo domagam się od przedstawicieli PiSDZ odpowiedzi na moje pytanie: CZY MACIE KOTY?! Jeśli tak, to jakie i ile?! :shake:to nie wystarczy..mi. Chce dodatkowo informacji skąd je mają i chce zobaczyc (moze byc scan) ksiązeczki zdrowia kotów i czytelny podpis weta:stop: :scared: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bez zdjęcia się nie liczy! I odcisk nosa musi też być :evil_lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zofia&sasza napisał(a):Właśnie - jakie, gdzie i ile?! i zdjecia:evil_lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Charly napisał(a)::shake:to nie wystarczy..mi. Chce dodatkowo informacji skąd je mają i chce zobaczyc (moze byc scan) ksiązeczki zdrowia kotów i czytelny podpis weta:stop: :scared: :crazyeye::evil_lol: i co jeszcze? :hmmmm: a ksiazeczka ma byc ze zdjeciem kota czy moze byc bez? Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Charly napisał(a):może byc bez, ale jesli będzie ze zdjęciem, to oczywiscie wedlug nowych standardów tzn. profil, jedno ucho odkryte i takie tam. Inaczej się nie liczy I wyjąć kolczyki :evil_lol: Quote
Charly Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ARKA napisał(a)::crazyeye::evil_lol: i co jeszcze? :hmmmm: a ksiazeczka ma byc ze zdjeciem kota czy moze byc bez? może byc bez, ale jesli będzie ze zdjęciem, to oczywiscie wedlug nowych standardów tzn. profil, jedno ucho odkryte i takie tam. Inaczej się nie liczy Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 njagorsze będzie, jak pisdz kotów nie ma. to juz wtedy klops.... Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='sleepingbyday']njagorsze będzie, jak pisdz kotów nie ma. to juz wtedy klops.... Nie klops, nie klops :eviltong: Przymusowe zakocenie w trybie natychmiastowym. Najlepiej od razu dwoma lub trzema futrami :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Arka, tamten się nie liczy, bo to tylko tymczas. Mają być kociska stacjonarne. Własne, właśniutkie, najwłaśniejsze. Kicie, kocury, kocięta. Im więcej tym lepiej! Miaaaaau! Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='sleepingbyday']njagorsze będzie, jak pisdz kotów nie ma. to juz wtedy klops.... O jednym to ja wiem, ten z hodowli poznanskiej, co; papugi, kot, psy..i jeż:evil_lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zofia&sasza napisał(a):Arka, tamten się nie liczy, bo to tylko tymczas. Mają być kociska stacjonarne. Własne, właśniutkie, najwłaśniejsze. Kicie, kocury, kocięta. Im więcej tym lepiej! Miaaaaau! :evil_lol:A u Odi sie liczą?? Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 GRZEGORZ - DAWAJ KOTA!!! Kooota, kooota, królestwo za kooooooooota!!!!!!! Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 koty , kociaki , koteczki , kociatka :loveu: Quote
Vectra Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='zofia&sasza']Arka, tamten się nie liczy, bo to tylko tymczas. Mają być kociska stacjonarne. Własne, właśniutkie, najwłaśniejsze. Kicie, kocury, kocięta. Im więcej tym lepiej! Miaaaaau! Mówisz masz :diabloti: Własny , znaczy ja go nie chce , a on nas kocha :shake: :evil_lol: Ma jedną wadę - nienawidzi kotów :cool1: pieseczko kocha wszelkie :loveu: Komu kotka ? :cool3: Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Czarna ( ktorej juz nie ma :( ) przemyśliwuje Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :crazyeye:uuuu ładna panna mloda ma 'diabliki" w oczach,chyba bedzie miala charakter zdecydowany:evil_lol: Ma sliczne umaszczenie to bure i te czarne kreski na łapkach. Quote
Agmarek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja dwa lata temu przygarnęłam kotkę która przyniosła mi jeszcze 3 (małe). Wysterylizowane żyją swoim życiem w zgodzie z nami i naszymi psami :diabloti: Koty są wspaniałe!!! Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Prezes połyka Lady błyska zielenia swoich oczu Quote
Recommended Posts