Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 sleepingbyday napisał(a):raczej o tych, którzy mają kota :evil_lol:. Tu innych nie ma, zatem witam w Klubie:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 raczej o tych, którzy mają kota :evil_lol:. Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Isadora7 napisał(a):Tu innych nie ma, zatem witam w Klubie:megagrin::megagrin::megagrin: Masz kota?:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja coś widzę! W avatarku Isadory! Ciotka, wrzucaj Rudą, jamnik to niemal jak kot :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ARKA napisał(a):Masz kota?:megagrin::megagrin::megagrin: Tylko w głowie, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Swojego Grona Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :evil_lol: kazdy kot jest dobry, bele jakikolwiek ale KOT:evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dajmy już spokój tematowi wątku, co? Grzegorz się odmeldował, tylko się żremy we własnym sosie :shake: Czy Grzegorz ma kota? To mnie interesuje... :evil_lol: Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Isadora7 napisał(a):Tylko w głowie, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Swojego Grona Do czasu tylko w głowie, przyjdzie i na Ciebie "kocia wariacja" :eviltong: Zanim przygarnęłam Pafnusia,naszego pierwszego i nadzwyczajnego kota,mój TZ, (czyli prozaiczny mąż), kotów nienawidził :mad:bo nasłuchał się glupot ludowych :razz: Po miesiącu mieszkania młodego u nas to on zaprosił kota do sypialni :-o, a kiedy obcinaliśmy mu jajka cierpiał,jakby to on tracił klejnoty :oops: Quote
Karmi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zofia&sasza napisał(a): :mad: To jest w końcu wątek o kotach, nie? Widać, że jest. Niedługo każdy chcący się tu wypowiedzieć będzie musiał się pochwalić własnym kotem. :evil_lol: Na widoki moich czarnuchów musicie zaczekać aż wrócę na la ptoka bo tam mam wszystkie zdjęcia. A póki co wrócę do tematu wątku. Mogę? Tak bez wylegitymowania się kotem?;) Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Karmi napisał(a): A póki co wrócę do tematu wątku. Mogę? Tak bez wylegitymowania się kotem?;) No,jak musisz :evil_lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Karmi napisał(a):A póki co wrócę do tematu wątku. Mogę? Tak bez wylegitymowania się kotem?;) Dawaj, moze "jakis" kot przybedzie ;) Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Protestuję :mad::evil_lol: Bez kota - żadna robota! Quote
Karmi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 xxxx52 napisał(a):Tych strazy zwierzat jest wiecej np Straz zwierzat we Wroclawiu ,bioraca udzial w likwidowaniu schroniska w Ligocie. Co do Strazy zwierzat w Gdansku ,tylko raz zwrocilam sie o pomoc dla p.Jezyk ,niestety odmowili,a obiecali przyjecha tego lata (nawet osoba z tej Strazy wyrazila ochote pomocy,p.Jezyk czekala i niedoczekala sie)Tak szczerze mowiac jezeli tak dzialaja to dlaczego tak zle maja zwierzeta w Polsce. To smieszne zeby slowa Straz Zwierzat moga byc zastrzezone,to co moga powiedziec Ci co uzywaja slowa Fundcja? napewno wiecej jest w Polsce Strazy zwierzat? Czy motorem tego komunikatu nie jest przypadkiem zazdrosc,? Straż dla Zwierząt jest jedna. Ma kilka oddziałów. Centrala jest w W-wie. To, ze w różnych częściach Polski działa SdZ to więc nic dziwnego. Przecież stowarzyszenie/fundacja może mieć swoje oddziały. Nie zgodzę się że rejestracja nazwy własnej ( SdZ ) to to samo co rejestracja rodzaju prowadzonej działalności określanej jako stowarzyszenie czy fundacja. Nazwa to nazwa. Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Karmi'][quote name='zofia&sasza']Protestuję :mad::evil_lol: Bez kota - żadna robota![/quote] Takie hasła na dogo? Czy ja pomyliłam forum :lol: :mad:powinno powstac forum kocio-psie:mad:Ja, nie identyfikuje sie tylko z "psiarzami' ani tylko z "kociarzami". Quote
Karmi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='zofia&sasza']Protestuję :mad::evil_lol: Bez kota - żadna robota![/quote] Takie hasła na dogo? Czy ja pomyliłam forum :lol: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ewa i flatki napisał(a):Aaa - jeszcze na międzynarodówce poznańskiej mieli stoisko handlowe z nalepkami na szyby autek i podobnymi pamiątkami,więc rozśmieszył mnie widok mundurowych funkcjonariuszy zajmujących się handelkiem :razz: Ale zachodnie organizacje maja np. swoje sklepy i nikogo to nie dziwi. Viva polska tez sprzedaje rozne rzeczy, mozesz sobie kupic np. plyn do kapieli,wejdz na ich strone. Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Karmi, czym byłby pies bez kota? To jak in bez jang. Jak Jaś bez Małgosi. Jak wódeczka bez zagrychy :evil_lol: Nie marudź, tylko wrzucaj koty! Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale o działalności PiSdZ wiadomo - robią co mogą (albo nawet więcej) - natomiast SdZ znam z lansowania się w mediach i powyższego komunikatu grożącego sądem :shake:Aaa - jeszcze na międzynarodówce poznańskiej mieli stoisko handlowe z nalepkami na szyby autek i podobnymi pamiątkami,więc rozśmieszył mnie widok mundurowych funkcjonariuszy zajmujących się handelkiem :razz: Quote
Karmi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Ewa i flatki']Abstra***ąc od nazw to wydaje mi się, że dużo więcej dla zwierząt robi PiSdZ jak SdZ :diabloti: A opatentowanie nazwy jako żywo kojarzy mi się z słynnym patentem właścicielki nazwy "dogoterapia" :evil_lol: Karmi: 0X:tak tu było miło, już chciałam popłynąć z opowieściami o moich kotach :kociak:a Ty tak brutalnie ściągasz na ziemię :mad: Kiedyś napisałam, ze obydwie organizacje są do siebie podobne nie tylko z nazwy i to jest mój prywatny pogląd w kwesti kto więcej robi ;) Opatentowanie nazwy również mnie dziwi.Tym bardziej, ze jest to dość droga zabawa a SdZ od kiedy pamiętam narzeka na brak finansów. Ale cóż... Opatentowali i są ,,w prawie". Tu cennik jakby ktoś coś chciał sobie opatencić :razz:: http://www.uprp.pl/NR/rdonlyres/5E867978-2849-405D-8FB9-4AA977911153/719/d08241.pdf Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jednak mentalną blondynką jestem - niby czytam ze zrozumieniem ;) ale ile zapłacę,jak opatentuję nazwę "dogomania ":eviltong:niewiem :placz: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 koty są super, ale PSY GÓRĄ!!!!:loveu: Quote
ARKA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Ewa i flatki']Jednak mentalną blondynką jestem - niby czytam ze zrozumieniem ;) ale ile zapłacę,jak opatentuję nazwę "dogomania ":eviltong:niewiem :placz: Czyzbys miala jakis "plan":razz::evil_lol: robimy zrzutę?:cool1: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Niestety obawiam się, że właściciel portalu zastrzegł nazwę. Między nami mówiąc byłby idiotą, gdyby tego nie zrobił... Quote
Ewa i flatki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ARKA napisał(a):Czyzbys miala jakis "plan":razz::evil_lol: robimy zrzutę?:cool1: Gdzieżby - wszystko zgarnę dla siebie a potem będę wytaczać procesy :eviltong: Spadam do roboty :placz: Quote
Recommended Posts