Ravk Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Wrzuciłem na stronę http://www.ravk.republika.pl/ zdjątka zrobione w Świerklańcu na wystawie psów zaprzęgowych. Nie jest ich dużo i nie ma zdjęć wszystkich husky wartych sfotografowania (czyli naprawdę wszystkich :D ), ale odwiedziłem wystawę obarczony rodzinką i pobyt uległ skróceniu. Przyznaję, że nie potrafie rozpoznać znacznej części z nich :oops: Proszę o pomoc w identyfikacji. Jeśli ktoś sobie nie życzy :roll: wystawienia jego zdjęć (bądź jego psa) to proszę o info - usunę. Quote
agacia Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 1,2,5 i 6 od konca to jakis pies z Husqvarny(chyba CASSANOVA) A na zdjeciu 042 w tle Agnieszka_ i Wiosna 8) Quote
Ravk Posted September 30, 2004 Author Posted September 30, 2004 1,2,5 i 6 od konca to jakis pies z Husqvarny(chyba CASSANOVA) Tak - 48, 49, 52 i 53 to Husqvarna CASSANOVA - akurat pamiętam, bo wygrał w swojej klasie. Żeby nie było wątpliwości proponuję podawać numery zdjęć. 10, 11 i 12 to WISCONSIN WOLF DREAM Syberyjska Rapsodia (SH proszę potwierdź :wink: ) A na zdjeciu 042 w tle Agnieszka_ i Wiosna 8) A tej identyfikacji sie nie spodziewałem :D . Pozdrawiam Quote
asia40 Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 :) moja April na 32 33 34 przeslij mi fotki na asiarok@poczta.fm :) prosze Quote
wiosna Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 fotka 014 i 017 to CAR KOLOJAN od Tadka, ale on nie wystawiany byl, bylismy tam towarzysko. 036 to chyba Snoopy od AH, ale nie jestem pewna.. reszte pozniej, bo musze isc.. ;)) Quote
SH Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 10, 11 i 12 to WISCONSIN WOLF DREAM Syberyjska Rapsodia (SH proszę potwierdź Potwierdzam :) I dodam, że Wolfik jest jeszcze na fotkach 26,27, 29 i 42. Chyba niechcący Wolf został Misterem obiektywu :lol: Quote
Ravk Posted October 1, 2004 Author Posted October 1, 2004 ...Wolfik jest jeszcze na fotkach 26,27, 29 i 42.Chyba niechcący Wolf został Misterem obiektywu :lol: :D tak jakoś wyszło ;). Ale na Miss typuję April z fotki 33. Stronka została zaktualizowana, dzięki waszej pomocy zostało niewiele niewiadomych. Quote
SH Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Byłam... i widziałam :D Zauważyłam też, że chyba psiak opisany (zresztą przeze mnie) jako TENSO Wiosna Inuitów to chyba jednak inny pies :( Może ktoś ma pojęcie co to za alaskan? Co do typowania APRIL na Miss -> jestem oczywiście za :D Quote
SH Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Niestety sędzia był innego zdania i dał mu "zaledwie" ocenę doskonałą bez lokaty :( :wink: Quote
Ravk Posted October 2, 2004 Author Posted October 2, 2004 Żadna tajemnica - te zdjęcia były robione aparatem cyfrowym Minolta Dimage 7i. Na strone zostały wrzucone pomniejszone fotki, żeby nie przegrzać modemów :wink: . Oryginalną rozdzielczość jednego ze zdjęć możesz zobaczyć tutaj http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16920&postdays=0&postorder=asc&start=30 Quote
sh_maniak Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 Nigdy się nie przypatrywałam, a teraz widzę, że Wolf ma naprawdę sliczną głowę :D Quote
Ravk Posted October 2, 2004 Author Posted October 2, 2004 Nigdy się nie przypatrywałam, a teraz widzę, że Wolf ma naprawdę sliczną głowę :D Bo wy znacie swoje pieski "na pamięć" :wink: . A tu przyjdzie ktoś "zielony" i troche inaczej patrzy. A Wolf jest naprawdę bardzo fotogeniczny :D. Quote
SH Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Wolf ma nie tylko piękną głowę, ale i to co "w głowie" :) Jest wspaniałym psem rodzinnym, cierpliwym terapeutą (bierze udział w dogoterapii) oraz pracowitym, świetnie reagującym na komendy psem zaprzęgowym. Quote
Recommended Posts