INU Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam. :roll: Psy, klasa szczeniąt 730 - wł. Talaga Jolanta Psy, klasa młodzieży 731 - wł. Talaga Jolanta Psy, klasa pośrednia 732 - wł. Talaga Jolanta 733 - wł. Kaczmarek Hanna Suki, klasa szczeniąt 734 - wł. Kaczmarek Hanna 735 - wł. Talaga Jolanta Suki, klasa młodzieży 736 - wł. Haratym Adam 737 - wł. Szczypior Rafał 738 - wł. Talaga Jolanta Suki, klasa pośrednia 739 - wł. Radwański Jerzy Suki, klasa otwarta 740 - wł. Sikora Jan 741 - wł. Haratym Adam Quote
Sylwia1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To ja podam wyniki,które pamiętam a o uzupełnienie stawki poproszę Sticha,bo niestety katalogu nie mam i z głowy wszystkich imion nie pamiętam :sad: [quote name='INU']Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam. :roll: Psy, klasa szczeniąt 730 - wł. Talaga Jolanta oc.wyb.obiecująca Psy, klasa młodzieży 731 - wł. Talaga Jolanta IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze lok.1 oc.dosk.Zw.Mł.NjwR Psy, klasa pośrednia 732 - wł. Talaga Jolanta Kakujitsu Halne Wzgórze lok.1 oc.dosk.CWC, NDPwR,BOB 733 - wł. Kaczmarek Hanna Tenkeiteki Halne Wzgórze lok.2 oc.dosk. Suki, klasa szczeniąt 734 - wł. Kaczmarek Hanna sunia z przydomkiem Sensakura (przepraszam imienia nie pamiętam) lok.1 oc.w.obiecująca NSzwR 735 - wł. Talaga Jolanta tez imienia nie pamiętam lok.2 oc.w.obiecująca Suki, klasa młodzieży 736 - wł. Haratym Adam Azayaka Halne Wzgórze lok.2 oc.doskonała 737 - wł. Szczypior Rafał Itazura Halne Wzgórze lok.1 oc.doskonała Zw.Mł. 738 - wł. Talaga Jolanta Kamoshika Halne Wzgórze n.b Suki, klasa pośrednia 739 - wł. Radwański Jerzy nie pamiętam imienia n.b Suki, klasa otwarta 740 - wł. Sikora Jan Akita u Izis Biki n.b. 741 - wł. Haratym Adam Keiko Halne Wzgórze lok.1 oc.doskonała CWC,NDSwR Zachowanie sędziego przy ocenie V grupy było przezabawne,miał niebywałe poczucie humoru i podejście do wystawców.Nie można było się nudzić w oczekwaniu na akity :lol:.Mam nadziję,że niczego nie pokręciłam,jeśli tak to przepraszam.Niestety o aparacie zapomniałam:oops:. Quote
Tomonari Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gratulacje dla zwycięzców:multi: :klacz::multi:, brawo Halne! Szczególne gratki dla KEIKO od siostrzyczki :loveu:. Quote
Mori No Kodomo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Psy, klasa szczeniąt 730 - SEJITSU Halne Wzgórze - wł. Talaga Jolanta oc.wyb.obiecująca Psy, klasa pośrednia 731 - KAKUJITSU Halne Wzgórzewł - wł. Talaga Jolanta lok.1 oc.dosk.CWC, NDPwR,BOB Psy, klasa młodzieży 732 - IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze - wł. Talaga Jolanta lok.1 oc.dosk.Zw.Mł.NjwR 733 - TENKEITEKI Halne Wzgórze - wł. Kaczmarek Hanna lok.2 oc.dosk. Suki, klasa szczeniąt 734 - AKASHIA GO Sensakura - wł. Kaczmarek Hanna lok.1 oc.w.obiecująca NSzwR 735 - SHAKINIA Halne Wzgórze - wł. Talaga Jolanta lok.2 oc.w.obiecująca Suki, klasa młodzieży 736 - AZAYAKA Halne Wzgórze - wł. Haratym Adam lok.2 oc.doskonała 737 - ITAZURA Halne Wzgórze - wł. Szczypior Rafał lok.1 oc.doskonała Zw.Mł. 738 - KAMOSHIKA Halne Wzgórze - wł. Talaga Jolanta n.b Suki, klasa pośrednia 739 - ASIMA Biała Astra wł. Radwański Jerzy n.b Suki, klasa otwarta 740 - Akita u Izis BIKI - wł. Sikora Jan Akita u Izis n.b. 741 - KEIKO Halne Wzgórze wł. Haratym Adam lok.1 oc.doskonała CWC,NDSwR Aga i KINGYO ... Dzięki za Gratulacje :) Quote
zubiri Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gratuluję zwycięzcom pięknych wyników!!!!!!:laola: Quote
Recommended Posts