AleksandraJ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 JAk sie okazuje warto oglaszać nawet po 100 razy bo a nóż za tym setnym znajdzie dom!!! Takze wszelkie "promocje" sa 'niezbędnie potrzebne' :) Ja ponawiam allegro, moze tym razem sie uda.. Quote
AleksandraJ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Co tu tak cicho? Allegro odnowione: Szczeniak mial rozdarte cialko- teraz szuka domu!! (532658507) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ala&Zetka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dzięki! Nasz Ceruś już tak długo czeka, może tym razem mu się uda? ;) Quote
evebeve Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam wszystkich!:lol: Jak sie miewa sytuacja z psiakami? Czy zostal ktorys adoptowany?:cool3::cool3: Oczywiscie podnosze!! Quote
evebeve Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Witam wszystkich i prosze o pomoc w miare mzliwosci:placz:. W schronisku w Jastrzebiu Zdroju przebywa sunia w typie labradora. Ma ogromnego guza sutka oraz mozliwosc operacji. Niestety nie ma dla niej w ym momencie ani DT ani tym bardziej DS:shake::shake::shake:. Prosze, zajrzyjcie na ten watek. Bez naszej pomocy sunia umrze:placz::placz::placz: Potrzebny dt!! Wierna porzucona sunia potrzebuje leczenia!.. Quote
danka1234 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 u mnie Ceruś ma ogłoszenia cały czas aktywne,sledzę wątek. Quote
evebeve Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Podnosze Cerusia i inne psiaki ze schroniska !!! Czy macie kogos chetnego?:cool3: Moze jakies nowe fotki?:lol: Quote
AleksandraJ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Może ktoś sie znajdzie.... :D Potrzebuje więcej danych i trzymania kciuków.. Quote
AleksandraJ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ciekawe czy coś z tego wyniknie.... Ale nie robie sobie jeszcze nadzieji... Quote
hesia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ola, ja trzymam z calej sily! O aktualne zdjecia trudno. Ostatnio nikt z dogo nie byl w Krzesimowie. Ola, moze zadzwonie tam, albo chociaz napisze do burka1, moze odpisze jaki Cerus jest duzy? Miesiac temu p. Kierownik mowila, ze Cerus podrosl. Quote
AleksandraJ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zadzwon prosze!!! Rozmawialam z Panią i podalam numer do schroniska ale juz nie odpisala wiec albo zalatwila sprawe z P. kierownik albo...:( Quote
hesia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Rozmawialam, nikt nie dzwonil :-(. Ola, moze nie kieruj przynajmniej przy pierwszej rozmowie do schroniska, niektorzy boja sie nawet dzwieku tego slowa. Powiedz, ze porozmawiaz z opiekunka i wszystkiego sie dowiesz, ze pomozemy przy transporcie, i daj znac. Ja bede dzwonic i pytac o to, co potencjalny opiekun chce wiedziec. Juz nie wiem co robic... Pytalam jak Cerus teraz wyglada. Jest juz wiekszy, bedzie psem sredniej wielkosci. Tak gdzies pod kolano, do kolana. Nowe zdjecia by sie przydaly, ale nie ma tam teraz kto podjechac. Spytalam o Lisiczke. Pan ostanio nie dzwonil. Jakis czas temu mowil, ze jest juz smielsza, nawet wchodzi na kanape. Miejmy wiec nadzieje, ze jest dobrze. Quote
Ala&Zetka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Hesia dzięki że zadzwoniłaś!!! Niestety nie mogę powiedzieć kiedy teraz będę w Krzesimowie :shake: Quote
Justyna.Justa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Szkoda że nie ma zdjątek , zawsze inaczej jakby były A to śliczny maluch na pewno by znalazł domek. Do góry maluszku leć się , przypomnieć! Quote
Justyna.Justa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ej ludzie co się dzieje? Czy zapomnieliście o Panu cerowanym? Dlaczego nikt tu nie zagląda Co się z nim w ogóle dzieje , jak on się ma Czy możliwe jest porobienie mu zdjęć? Pan Cerowany zapomniany:-( Quote
Justyna.Justa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czy potrzeba jakiejś zbiórki pieniążków na maluszka Na karmę , szczepienia czy cokolwiek Ja mogę cokolwiek wpłacić Nie zapominajmy o nim , pomóżmy mu Dogomaniacy Pan Cerowany czeka na nas Quote
hesia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Justyna, mysle, ze cioteczki nie zapomnialy, ale potrzebne sa aktualne zdjecia. On juz teraz wyglada inaczej, nie jest juz taki malutki. Potencjalny opiekun musi byc tego swiadomy, nie oczekiwac maluszka. Natomiast pomoc Cerusiowi, mysle ze w Krzesimowie chetnie widziana. Nawet wirtualny opiekun ;). Quote
Justyna.Justa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No zdjęcia potrzebne i to na gwałt , bo niestety ale bez zdjęć ciężko Mam nadzieje że dziewczyny odezwą się , co u niego Czekam na jakieś wieści Quote
Justyna.Justa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Podnoszę Leć się malutki przypomnieć Quote
Recommended Posts