AleksandraJ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Super! im wiecej promowania tym lepiej... W koncu nie wiemy gdzie potencjalny dom zajrzy... Oby TU. Quote
hesia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Prosimy o ogloszenia! Cerowany jest dzieckiem, a juz tyle przeszedl. Quote
RIVER Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hesia :oops: do Cerowanego przy porannej kawie nie zajrzałam ALE JUŻ JESTEM :loveu: ja to chyba w tej Waszej brygadzie ofermą będę (w każdej kompanii taka oferma jest :diabloti:) Quote
danka1234 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 witam,ustalcie i podajcie namiary do ogłoszeń to poogłaszam maluszka. i pytanko,czy dawać ogłoszenia na cały kraj czy tylko wasze województwo i czy pisać o możliwści pomocy w transporcie. Quote
hesia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Danka123, kontakt jest do AleksandryJ : 664-745- 411, email aleksandra.jagla@wp.pl . On ma tylko allegro i alegratke. Na allegro jest na caly kraj, chociaz p. Kierowniczka schroniska wolalaby odbior osobisty. Jesli mozna, to nie pisz prosze o wojewodztwie, ale nie wspominaj o transporcie. Jesli zajdzie potrzeba bedziemy prosic p. Kierownik o zgode na transport. Dziekuje Ci bardzo!!! RIVER, witam w klubie (a wlasciwie brygadzie), oferma tez czlowiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
danka1234 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 na wielu portalach ogłoszeniowych niestety jest wymóg że trzeba wybrać województwo na jakim bedzie ukazywane ogłoszenie, ;)Pozdrawiam Wasz klub:lol: ogłoszenia dla maluszka; gumtre kokosy interpress oferty ojej kupię psa adopcja psa przygarnij zwierzaka -po akceptacji czworonogi po akceptacji giełda ogłoszen 24 polska nasi pupile szukaj zwierzaka agiato Petsy aleokazja ogłoszenia olx Quote
hesia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Danka1234, dzieki, dzieki, dzieki:calus:! Quote
danka1234 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Bardzo proszę oby tylko na cokolwiek sie przydały. Cerusiu obyś jak najszybciej znalazł domeczek;) Quote
Ala&Zetka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Wejdź w panel użytkownika, później "edytuj sygnaturę", skopiuj bannerek i tam go wklej ;-) Quote
hesia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 AleksandraJ, nie znam sie na allegro, nie wiem czy mozna cos zmienic w ogloszeniu, ale jesli tak, to moglabys dodac tam swoj email dla osob spoza allegro? Ala, dzieki. Quote
Ala&Zetka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Tylko chyba masz sam obrazek, bez linku. Spróbój jeszcze raz wejść w edytuj sygnaturę, zaznaczyć obrazek, kliknąć ikonkę "insert link" i tam w okienku wkleić link do wątku. Tak powinno być już dobrze ;-) Quote
hesia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dla Cerownaego, wszystko :lol:. Sprobuje Quote
burek1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cerowany jest w grupie szczeniąt "sierotek".Wczoraj dołączyła następna bida-jamnikowato-terierkowata sunia ok.5 mies. Quote
AleksandraJ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 hesia napisał(a):AleksandraJ, nie znam sie na allegro, nie wiem czy mozna cos zmienic w ogloszeniu, ale jesli tak, to moglabys dodac tam swoj email dla osob spoza allegro? Ala, dzieki. Juz się robi! Quote
RIVER Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pan Cerowany szuka swego ludzia :painting: Tragedia z tym napływem szczeniaczkow:placz: Kolega sterylizował kicię swojej córki (adoptowaną jako chłopczyk :eviltong:) a wet do niego ze musi mieć raz kociaki :mad: Kolega na szczęście z tych myślących Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 takiego weciska to powinno się pozbawić prawa wykonywania zawodu :angryy: niech sam sobie zrobi dzieci 10-cioro! :diabloti: mam nadzieję, że kolega mu coś powiedział do słuchu? Quote
Ala&Zetka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 No rozumiem żeby jakiś niedouczony człowiek, ale wet??? Ehh, nie mam słów... :angryy: Quote
RIVER Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kolega kotow nie lubi i byl przeciwny a sie jeszcze kicia zamiast kota trafiła to sie wecikowi zebrało potrojnie :diabloti: Pan Cerowany na górę!!!!!! Quote
Ala&Zetka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Cerowany jutro w gazecie będzie, myślę że jest to dla niego duża szansa!!! ;) Quote
hesia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ala, w jakiej gazecie? Trzymam kciuki:thumbs:. Ale by nam zrobil prezent gwiazdkowy! Quote
Recommended Posts