Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hesia :oops: do Cerowanego przy porannej kawie nie zajrzałam ALE JUŻ JESTEM :loveu: ja to chyba w tej Waszej brygadzie ofermą będę (w każdej kompanii taka oferma jest :diabloti:)

Posted

witam,ustalcie i podajcie namiary do ogłoszeń to poogłaszam maluszka.
i pytanko,czy dawać ogłoszenia na cały kraj czy tylko wasze województwo i czy pisać o możliwści pomocy w transporcie.

Posted

Danka123, kontakt jest do AleksandryJ : 664-745- 411, email aleksandra.jagla@wp.pl . On ma tylko allegro i alegratke. Na allegro jest na caly kraj, chociaz p. Kierowniczka schroniska wolalaby odbior osobisty. Jesli mozna, to nie pisz prosze o wojewodztwie, ale nie wspominaj o transporcie. Jesli zajdzie potrzeba bedziemy prosic p. Kierownik o zgode na transport. Dziekuje Ci bardzo!!!

RIVER, witam w klubie (a wlasciwie brygadzie), oferma tez czlowiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

AleksandraJ, nie znam sie na allegro, nie wiem czy mozna cos zmienic w ogloszeniu, ale jesli tak, to moglabys dodac tam swoj email dla osob spoza allegro?

Ala, dzieki.

Posted

Tylko chyba masz sam obrazek, bez linku. Spróbój jeszcze raz wejść w edytuj sygnaturę, zaznaczyć obrazek, kliknąć ikonkę "insert link" i tam w okienku wkleić link do wątku.
Tak powinno być już dobrze ;-)

Posted

Pan Cerowany szuka swego ludzia :painting: Tragedia z tym napływem szczeniaczkow:placz: Kolega sterylizował kicię swojej córki (adoptowaną jako chłopczyk :eviltong:) a wet do niego ze musi mieć raz kociaki :mad: Kolega na szczęście z tych myślących

Posted

Kolega kotow nie lubi i byl przeciwny a sie jeszcze kicia zamiast kota trafiła to sie wecikowi zebrało potrojnie :diabloti: Pan Cerowany na górę!!!!!!