RIVER Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Chyba będziesz potrzebował więcej ogłoszeń bo nikt o Ciebie nie pyta :shake: Quote
paros Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 RIVER napisał(a):Chyba będziesz potrzebował więcej ogłoszeń bo nikt o Ciebie nie pyta :shake: Leoś ma kolejne ogłoszenia w necie :lol: eoferty 4lapy vegie ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska dwukropek 24polska animalia psyipsiaki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ala&Zetka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Po tylu ogłoszeniach to musi coś ruszyć!!!! :multi: Paros bardzo dziękuję!!! :loveu: Quote
RIVER Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zrobiłam Leosiowi /pierwsze w moim życiu internetowym :eviltong:/ ogłoszenie na www.chelm24.pl Zakochana kobieta to jednak jest do wszystkiego zdolna :evil_lol: Quote
Ala&Zetka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 River, bardzo dobry poczatek ;) Mam nadzieję że to nie ostatnie ogłoszonko dla psiaków :cool3: Dzięki!!! Quote
RIVER Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Ala&Zetka']River, bardzo dobry poczatek ;) Mam nadzieję że to nie ostatnie ogłoszonko dla psiaków :cool3: Dzięki!!! No to jak już mi tak przygadałaś to niech będzie :evil_lol: anonse.kazimierzdolny.pl oraz wegetarianie.pl W obu podalam namiar tak jak w ogloszeniach Paros. A teraz juz tylko Quote
Ala&Zetka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 RIVER napisał(a):No to jak już mi tak przygadałaś to niech będzie :evil_lol: :oops::oops::oops: Bardzo dziękuję za ogłoszenia!!! :multi: Quote
RIVER Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie było mnie tydzień na dogo i miałam nadzieję, że Leosia znalazł już jego człowiek, tyle ogłoszeń, taki piękny pies i nic? :-o Quote
nika28 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='RIVER']Nie było mnie tydzień na dogo i miałam nadzieję, że Leosia znalazł już jego człowiek, tyle ogłoszeń, taki piękny pies i nic? :-o[/quote] NIC :-( Szkoda... Quote
RIVER Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Będziemy ogłaszać do skutku. Wiem, że ogłoszenia są czytane. Dwie osoby pytały mnie, czy wiem coś o leonbergerach bo widziały ogłoszenie Leosia :p Szkoda, że te osoby nie mogą dać domu "naszemu" przystojniakowi ale na pewno w końcu ten ludź Leosia gdzieś go wypatrzy. Quote
paros Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='RIVER']Nie było mnie tydzień na dogo i miałam nadzieję, że Leosia znalazł już jego człowiek, tyle ogłoszeń, taki piękny pies i nic? :-o Ty to masz intuicję :lol: :multi: Zgłosił się świetny domek dla Leosia w Krakowie :lol: Dom z ogrodem w dzielnicy willowej, bez małych dzieci, bardzo zainteresowany psiakiem. Jutro E.DEREK dokona wizyty przedadopcyjnej :lol: [SIZE="3"]Szukamy pilnie teraz bezpośredniego transportu Krzesimowo (woj. lubelskie) - Kraków. Domek nie może jechać po psiaka ale zwraca koszty transportu :roll: Quote
hesia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Oj, az sie boje cieszyc z radosci i jestem przekonana, ze dotychczasowi opiekunowie tez beda szczesliwi. Domek musialby zadzwonic do p. Kierownik do Krzesimowa. Ja zadzwonie tam dzisiaj i uprzedze. Niestety, dzisiaj od 9.00 do jutra do 21 nie bede miala dostepu do netu (wyjazd sluzbowy), ale obiecuje ze zadzwonie i porozmawiam. Paros i E.DEREK - wielkie dzieki :Rose: . Quote
E.DEREK Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja już rozmawiałam z kierowniczką. Domek jest idealny dla Leosia. Jestem pewna, że dzisiejsza wizyta to czysta formalność. Wieczorem wszystko opiszę. Quote
hesia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dzieki, teraz juz wiem, bo ja tez rozmawialam, zanim przeczytalam poprzedni wpis. Pani bardzo sie cieszy i prosila tylko o bezposredni transport. Ala, prosze, zmien tytul watku na "szukamy transportu". Quote
Ala&Zetka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Nie miałam przez kilka dni dostępu do neta a tu takie wieści!!!!! :multi: Tak się cieszę!!! Tytuł już zmieniam ;) Quote
E.DEREK Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nie mogę uwierzyć, że Leoś ma takie szczęście :lol: Domek, który wypatrzył psiaka wg mnie jest idealny właśnie dla niego. Ludzie spokojni, łagodni, o wielkim sercu. Mają już przygarnięte dwie małe suczki i kotki. Wszystkie zwierzęta zadbane i widać że szczęśliwe. Pan zrobi wszystko, żeby osobiście w sobotę pojechać do Krzesimowa, a pani wzięła tydzień urlopu od poniedziałku, specjalnie dla psiaka. Właśnie w poniedziałek rozpoczynają się też ferie w Krakowie i córka państwa (licealistka) również planuje cały wolny czas poświęcić Leosiowi :loveu: Quote
hesia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Bardzo, bardzo sie ciesze. Leos zasluzyl sobie na taki domek, bo z jego zachowania podobno widac, ze musial wiele wycierpiec. E.DEREK, raz jeszcze bardzo dziekuje. I rowniez Paros. Z tego co wiem od kilku osob, m. inn. dogomaniaka przewozacego Corunie, do schroniska jest b. trudno trafic. Dobrze, aby w takim wypadku Pan mial przy sobie numer telefonu do p. Kierownik. Quote
burek1 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Trafić - to pół biedy,ale dojechać osobowym w najbliższych dniach - graniczy z cudem.Ostatni odcinek drogi gminnej (ok.1 km) do pokonania jedynie terenówką.Jeśli zajdzie taka potrzeba to podwieziemy Leosia w bardziej dostępne miejsce. Quote
burek1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Leoś i nowi opiekunowie wyjechali z Krzesimowa wczoraj po 15-tej.Na razie nie mam żadnych wiadomości.Pewnie odsypiają podróż. Quote
Recommended Posts