Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ala&Zetka']River, bardzo dobry poczatek ;) Mam nadzieję że to nie ostatnie ogłoszonko dla psiaków :cool3: Dzięki!!!

No to jak już mi tak przygadałaś to niech będzie :evil_lol:
anonse.kazimierzdolny.pl oraz wegetarianie.pl
W obu podalam namiar tak jak w ogloszeniach Paros. A teraz juz tylko

Posted

[quote name='RIVER']Nie było mnie tydzień na dogo i miałam nadzieję, że Leosia znalazł już jego człowiek, tyle ogłoszeń, taki piękny pies i nic? :-o[/quote]

NIC :-( Szkoda...

Posted

Będziemy ogłaszać do skutku. Wiem, że ogłoszenia są czytane. Dwie osoby pytały mnie, czy wiem coś o leonbergerach bo widziały ogłoszenie Leosia :p Szkoda, że te osoby nie mogą dać domu "naszemu" przystojniakowi ale na pewno w końcu ten ludź Leosia gdzieś go wypatrzy.

Posted

[quote name='RIVER']Nie było mnie tydzień na dogo i miałam nadzieję, że Leosia znalazł już jego człowiek, tyle ogłoszeń, taki piękny pies i nic? :-o

Ty to masz intuicję :lol: :multi:

Zgłosił się świetny domek dla Leosia w Krakowie :lol: Dom z ogrodem w dzielnicy willowej, bez małych dzieci, bardzo zainteresowany psiakiem. Jutro E.DEREK dokona wizyty przedadopcyjnej :lol:

[SIZE="3"]Szukamy pilnie teraz bezpośredniego transportu Krzesimowo (woj. lubelskie) - Kraków. Domek nie może jechać po psiaka ale zwraca koszty transportu :roll:

Posted

Oj, az sie boje cieszyc z radosci i jestem przekonana, ze dotychczasowi opiekunowie tez beda szczesliwi. Domek musialby zadzwonic do p. Kierownik do Krzesimowa. Ja zadzwonie tam dzisiaj i uprzedze. Niestety, dzisiaj od 9.00 do jutra do 21 nie bede miala dostepu do netu (wyjazd sluzbowy), ale obiecuje ze zadzwonie i porozmawiam.

Paros i E.DEREK - wielkie dzieki :Rose: .

Posted

Dzieki, teraz juz wiem, bo ja tez rozmawialam, zanim przeczytalam poprzedni wpis. Pani bardzo sie cieszy i prosila tylko o bezposredni transport.
Ala, prosze, zmien tytul watku na "szukamy transportu".

Posted

Nie mogę uwierzyć, że Leoś ma takie szczęście :lol:
Domek, który wypatrzył psiaka wg mnie jest idealny właśnie dla niego. Ludzie spokojni, łagodni, o wielkim sercu. Mają już przygarnięte dwie małe suczki i kotki. Wszystkie zwierzęta zadbane i widać że szczęśliwe.
Pan zrobi wszystko, żeby osobiście w sobotę pojechać do Krzesimowa, a pani wzięła tydzień urlopu od poniedziałku, specjalnie dla psiaka. Właśnie w poniedziałek rozpoczynają się też ferie w Krakowie i córka państwa (licealistka) również planuje cały wolny czas poświęcić Leosiowi :loveu:

Posted

Bardzo, bardzo sie ciesze. Leos zasluzyl sobie na taki domek, bo z jego zachowania podobno widac, ze musial wiele wycierpiec.
E.DEREK, raz jeszcze bardzo dziekuje. I rowniez Paros.
Z tego co wiem od kilku osob, m. inn. dogomaniaka przewozacego Corunie, do schroniska jest b. trudno trafic. Dobrze, aby w takim wypadku Pan mial przy sobie numer telefonu do p. Kierownik.

Posted

Trafić - to pół biedy,ale dojechać osobowym w najbliższych dniach - graniczy z cudem.Ostatni odcinek drogi gminnej (ok.1 km) do pokonania jedynie terenówką.Jeśli zajdzie taka potrzeba to podwieziemy Leosia w bardziej dostępne miejsce.