FreeLove Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Czy pomiedzy tymi rasami jest jakas zasadnicza roznica w zapotrzebowaniu na ruch?? Pozdrawiam. Quote
BeataK Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 moim skromnym zdaniem nie ma zadnej :wink: Quote
Rybka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 dlugosc wlosow :lol: :lol: :lol: sorki ale nie moglam sie powstrzymac :roflt: Quote
Madziorek Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Długość włosów ma wpływ na zapotrzebowanie na ruch :o :lol: . No cóż, ja też się nie mogłam powstrzymać 8) . Quote
FreeLove Posted September 30, 2004 Author Posted September 30, 2004 Hm nie wiem czy roznie sie tylko dlugoscia wlosa, czy nie, ale <spoko>. Quote
Rybka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Długość włosów ma wpływ na zapotrzebowanie na ruch :o :lol: . No cóż, ja też się nie mogłam powstrzymać 8) . oj nie ma wplywu ale mialam taki humor ze musialam to napisac :wink: Madziorek co sie z Toba dzialo :o ??? :calus: Dawno Cie nie widzialam. Dawaj na off Quote
dbsst Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 dlugosc wlasa ma duze znaczenie ;) te z krotrzymi maja latwiej w krzakach sie nie placze 8) :D :wink: ja tez nie moglam ;) mimo ze nie goldenowo-labowa jestem ;) Quote
Rybka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 dlugosc wlasa ma duze znaczenie ;) te z krotrzymi maja latwiej w krzakach sie nie placze 8) :D :wink: ja tez nie moglam ;) mimo ze nie goldenowo-labowa jestem ;) haha a to fakt !!!!!!!!! :wink: potem ciezko sie odplotuja :lol: dbsst jestes swietna :angel: Quote
tongue Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Do tych z dłuższą sierścią trzeba zatrudniać fryzjera do zaplatania warkoczyków :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Quote
I-w-o-n-a Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Dla mnie labek ma z reguły dużo więcej energii niz goldek. Z reguły bo różne osobnik się trafiają Quote
MandM Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 mnie tez sie wydaje ze labki maja wjecej energii niz goldki, przynajmniej z moich obserwacji i rozmow z wascicielami tak wynika... Quote
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Czy pomiedzy tymi rasami jest jakas zasadnicza roznica w zapotrzebowaniu na ruch??Pozdrawiam. :hmmmm: Robisz jakoweś badania porównawcze? Masz, i goldka, i laba? Nooo :lol: Zaskakujący jest ten topic. :roll: :P :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
JanuszT Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 mnie tez sie wydaje ze labki maja wjecej energii niz goldki, przynajmniej z moich obserwacji i rozmow z wascicielami tak wynika... Również podpisuję się pod tą opinią, choć zawsze można powiedzieć że to opinia subiektywna. Robisz jakoweś badania porównawcze? Masz, i goldka, i laba? Wydaje mi się, że niekoniecznie trzeba prowadzić jakieś badania. Mam często okazję widzieć razem bawiących się przedstawicieli obu ras i stąd ta opinia. Quote
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 JanuszT Jesteś pewny, że moje pytanie Robisz jakoweś badania porównawcze? Masz, i goldka, i laba? było skierowane do ciebie ? :P Quote
JanuszT Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 JanuszTJesteś pewny, że moje pytanie Robisz jakoweś badania porównawcze? Masz, i goldka, i laba? było skierowane do ciebie ? :P Może nie wprost do mnie :roll: , ale ponieważ mam takie same spostrzeżenia pozwoliłem sobie na tą dodatkową uwagę :lol: , tak na wszelki wypadek :D Quote
argo Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 JanuszTJesteś pewny, że moje pytanie Robisz jakoweś badania porównawcze? Masz, i goldka, i laba? było skierowane do ciebie ? :P Może nie wprost do mnie :roll: , ale ponieważ mam takie same spostrzeżenia pozwoliłem sobie na tą dodatkową uwagę :lol: , tak na wszelki wypadek :D Z cała pewnością nie do Ciebie :roll: , ale ponieważ mamy takie same spostrzeżenia co do labów i goldków :roll: ... więc ni ma sprawy :wink: :P BTW. Pozostałe wypowiedzi w topicu tyż som niezmiernie 'trafne' :lol: :roll: :lol: Quote
Recommended Posts