wlodek1703 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jaanna019 napisał(a):Lara popołudniu czuje się lepiej, nawet poganiała Missi po domu:evil_lol: Ulżyło mi:multi: Moje stwory czasem też mają "gorsze dni". Ostatnio Beziu lekko utykał na przednią łapę i do tego doszedł totalny foch:mad: przy jedzeniu. Możliwe, że to efekt szaleństw na oblodzonych dróżkach. Dostał 2 razy po pół tabletki rimadylu i obowiązkowo wymasowałem mu bolący łokieć. Przeszło:cool3: Aniu, wytarmoś za uszkiem swoje wszystkie kobietki:razz: ode mnie. Quote
jaanna019 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 florida_blue napisał(a):na jaki tytuł zmienić ? Może być jak jest, bo w tej chwili to Lara jest leczona do DS będzie gotowa po leczeniu. Quote
betka-sp Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 nooo...to powolutku rozgladamy sie za DS dla Lary :razz::razz: Quote
wlodek1703 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jak tam dzisiaj czuje się mój czarny "gryzak"?:evil_lol: Quote
jaanna019 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kochani bardzo wam dziękuję, że jesteście tu z Larą:loveu: z troszkę ze mną:oops: Lara czuje się dobrze, podwyższonej temperatury nie było. Dzięki prezentowi od Wojtka mamy już czym sunieczkę obsuszyć z mleka:loveu: A wiecie co mnie cieszy najbardziej? Lara ma cudny charakter:loveu: Myślałam, że nie ma na świecie lepszego psa od mojej ukochanej Kyry, ale uczciwie muszę przyznać że Lara jest niesamowita:loveu: Quote
PapryczkaChili Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 czytałam z zapartym tchem... siedzę w pracy i publicznie chichram się do monitora i wzruszam.... Trzymam mocno kciuki za przywódczynię tego stada, które tak niespodziewanie zmienia swoją liczebność ;) poród na mrozie - niewiarygodne!!!!! szkoda, że maluszek nie przeżył i dobrze, że był tylko jeden, bo strasznie nie lubię, jak trzeba uśpić miot. ja wiem, rozsądek... ale i tak mam straszne odczucia... :-( cudownie, ze Lara trafiła do Ciebie, że tak pięknie się zmienia :loveu: mam nadzieję, że wszystkie choróbska zostaną skutecznie wyleczone. no i życze naljepszego domku, będę dalej śledzić wątek :cool3: Quote
betka-sp Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aniu..sharpki włąśnie tak mają..są niesamowite i "niestety" miłośc do nich zmienia się w chorobę zaraźliwą ;);););) hihihihihi.....a potem się "paczkują i paczkują" i ich tylko przybywa.......:loveu::loveu: Quote
florida_blue Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aniu ... bo wiesz co - widze że nas zaniedbujesz :mad: gdzie są nowe zdjęcia naszej paskudy ? :evil_lol: Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Zaniedbałam przyznaję się do winy:oops: Ja też wczoraj pomyślałam, że jakoś biednie na moich wątkach:oops: Postaram się jeszcze dziś poprawić. Teraz najważniejsze. Stało się:placz: i od razu mówię że to wszystko moja wina, wybaczcie:oops: Wczoraj jak wróciłam do domu odkryłam, że Lara pod moją nieobecność spała na kanapie. Świadczyły o tym śladu śluzy na przykryciu. No to skoro i tak korzysta z wyra to niestety wieczorem pozwoliłam jej wleźć do łóżka:oops: ja wiem że to niewychowawcze ale nie mogłam inaczej:placz: bo ona taka:loveu: Przed snem wylizała mi ręce i nogi czyli higiena wieczorna zaliczona, dla odmiany rano stopy liże Kropka- Tirówka:evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 foty...foty....foty :cool3::cool3::cool3: mogą byc nawet w łózku....hihihiihihihihihih Quote
florida_blue Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aniu, jak mogłaś ? pozwoliłaś Larze spać w łóżku - teraz nie bedzie chciała u siebie spać :diabloti: Quote
Magda 007 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przecież śpi u siebie.A że U SIEBIE znaczy w łóżku...;) Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No ja wiem, że pedagog ze mnie żaden, ale łatwo mówić z daleka:-( jak by tak przyszło to to do waszego łóżka, położyło głowę na kołdrze i wzniesionymi do góry bursztynowymi oczkami spojrzało wam w oczy hipnotyzując i powoli boczkiem dokładałoby łapki, powolutku najpierw jedną, potem drugą to dam se łep uciąć, że same byście się wyniosły na jej legowisko:eviltong: ja się oparłam i zostałam w łóżku:evil_lol: "No nie mów Anka, że chcesz usiąść!? Przecież nie ma miejsca!":cool1: "Lewy profil? Proszę bardzo!" "Całkiem dobra ta ręka, ale jadałam lepsze.":evil_lol: Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 "Missi! Ja ci mówię nie podchodź!":angryy: A tu coś jakby dwunożny precelek:evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 hihihihihi...no cud-miód dziewczyna :diabloti::diabloti: Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Słodka jest i kochana i z trochę czarnej robi się coraz czarniejsza:loveu: Quote
wlodek1703 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Zdjęcia są świetne:multi::multi::multi: Doczekaliśmy się:razz: Podziwiam Aniu cały Twój zwierzyniec-babiniec:loveu: Lara wygląda coraz lepiej. Trudno w niej rozpoznać tą samą skuloną, prawie łysą bidę:crazyeye: Quote
florida_blue Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jaką ma słodką minkę na pierwszym zdjeciu :evil_lol: Quote
jaanna019 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Larunia dostała dziś adresówkę jak pozostałe dwie moje podopieczne. Niestety narazie korzysta z obroży, szelek i syczy po mojej Kyrze, ale jak tylko wróci do swojej wagi to już ja jej coś ślicznego dopasuję w odpowiednim rozmiarze:loveu: Quote
betka-sp Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 rekus napisał(a):niebieski polarek w rozowe sloniki. hihihihihi/...a gdyby naew?? taki srój jest zupełnie odpowiedni dla panienki :p:p:p:p:p Quote
jaanna019 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no nie róbcie z psa wariata:crazyeye: nawet ona wie, że niebieski i różowy razem to przegięcie:evil_lol: ja o gustownym stroju topless czyli szelkach mówię:evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hihihihi...toż mogą być niebieskie :razz::razz::razz::razz: z jednej strony :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:i różowe z drugiej...hihihihihihi.......jak kto woli tak se będzie ogladał :multi::multi::multi::multi: Quote
rekus Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no Anno , dobra robota, nawet ten polarek jej nie zaszkodzi, coraz ladniejsza. Quote
wlodek1703 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A może szeleczki w kolorze krwi:diabloti: Czarny chyba ładnie wyglądałby w zestawieniu z czerwonym:loveu: Quote
Recommended Posts