Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaanna019 napisał(a):
Lara popołudniu czuje się lepiej, nawet poganiała Missi po domu:evil_lol:

Ulżyło mi:multi:
Moje stwory czasem też mają "gorsze dni". Ostatnio Beziu lekko utykał na przednią łapę i do tego doszedł totalny foch:mad: przy jedzeniu. Możliwe, że to efekt szaleństw na oblodzonych dróżkach. Dostał 2 razy po pół tabletki rimadylu i obowiązkowo wymasowałem mu bolący łokieć. Przeszło:cool3:
Aniu, wytarmoś za uszkiem swoje wszystkie kobietki:razz: ode mnie.

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani bardzo wam dziękuję, że jesteście tu z Larą:loveu: z troszkę ze mną:oops: Lara czuje się dobrze, podwyższonej temperatury nie było. Dzięki prezentowi od Wojtka mamy już czym sunieczkę obsuszyć z mleka:loveu:
A wiecie co mnie cieszy najbardziej? Lara ma cudny charakter:loveu: Myślałam, że nie ma na świecie lepszego psa od mojej ukochanej Kyry, ale uczciwie muszę przyznać że Lara jest niesamowita:loveu:

Posted

czytałam z zapartym tchem... siedzę w pracy i publicznie chichram się do monitora i wzruszam....

Trzymam mocno kciuki za przywódczynię tego stada, które tak niespodziewanie zmienia swoją liczebność ;) poród na mrozie - niewiarygodne!!!!! szkoda, że maluszek nie przeżył i dobrze, że był tylko jeden, bo strasznie nie lubię, jak trzeba uśpić miot. ja wiem, rozsądek... ale i tak mam straszne odczucia... :-(

cudownie, ze Lara trafiła do Ciebie, że tak pięknie się zmienia :loveu:
mam nadzieję, że wszystkie choróbska zostaną skutecznie wyleczone. no i życze naljepszego domku, będę dalej śledzić wątek :cool3:

Posted

Aniu..sharpki włąśnie tak mają..są niesamowite i "niestety" miłośc do nich zmienia się w chorobę zaraźliwą ;);););) hihihihihi.....a potem się "paczkują i paczkują" i ich tylko przybywa.......:loveu::loveu:

Posted

Zaniedbałam przyznaję się do winy:oops: Ja też wczoraj pomyślałam, że jakoś biednie na moich wątkach:oops: Postaram się jeszcze dziś poprawić.
Teraz najważniejsze. Stało się:placz: i od razu mówię że to wszystko moja wina, wybaczcie:oops: Wczoraj jak wróciłam do domu odkryłam, że Lara pod moją nieobecność spała na kanapie. Świadczyły o tym śladu śluzy na przykryciu. No to skoro i tak korzysta z wyra to niestety wieczorem pozwoliłam jej wleźć do łóżka:oops: ja wiem że to niewychowawcze ale nie mogłam inaczej:placz: bo ona taka:loveu: Przed snem wylizała mi ręce i nogi czyli higiena wieczorna zaliczona, dla odmiany rano stopy liże Kropka- Tirówka:evil_lol:

Posted

No ja wiem, że pedagog ze mnie żaden, ale łatwo mówić z daleka:-( jak by tak przyszło to to do waszego łóżka, położyło głowę na kołdrze i wzniesionymi do góry bursztynowymi oczkami spojrzało wam w oczy hipnotyzując i powoli boczkiem dokładałoby łapki, powolutku najpierw jedną, potem drugą to dam se łep uciąć, że same byście się wyniosły na jej legowisko:eviltong: ja się oparłam i zostałam w łóżku:evil_lol:

"No nie mów Anka, że chcesz usiąść!? Przecież nie ma miejsca!":cool1:

"Lewy profil? Proszę bardzo!"

"Całkiem dobra ta ręka, ale jadałam lepsze.":evil_lol:

Posted

Zdjęcia są świetne:multi::multi::multi: Doczekaliśmy się:razz: Podziwiam Aniu cały Twój zwierzyniec-babiniec:loveu: Lara wygląda coraz lepiej. Trudno w niej rozpoznać tą samą skuloną, prawie łysą bidę:crazyeye:

Posted

Larunia dostała dziś adresówkę jak pozostałe dwie moje podopieczne. Niestety narazie korzysta z obroży, szelek i syczy po mojej Kyrze, ale jak tylko wróci do swojej wagi to już ja jej coś ślicznego dopasuję w odpowiednim rozmiarze:loveu:

Posted

hihihihi...toż mogą być niebieskie :razz::razz::razz::razz: z jednej strony :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:i różowe z drugiej...hihihihihihi.......jak kto woli tak se będzie ogladał :multi::multi::multi::multi: