jaanna019 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Super mi też pasuje. Na gg przesłałam ci moje nr telefonów, cobyś wiedziała kto dzwoni :oops: Głowy do góry idzie lepsze... będzie dobrze ;) Quote
florida_blue Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 nie dziala gg, odmowiło współpracy :/ po prostu dzwon :) Quote
rekus Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wysłany: Sro, 10 Gru 2008 9:58 Temat postu: nikusia napisał: Moja ogromna prośba. Są rzeczy ważne i ważniejsze w psich, że tak powiem sprawach. Wśród tych ważniejszych jest właśnie POMOC dla potrzebującego psiaka ale i dla osoby, która ma tyle odwagi, dobrych chęci, nadziei i ogromnego, wrażliwego serducha, że decyduje się tej pomocy udzielić. Pamiętajmy o tym ile znaczy wsparcie drugiego człowieka a także o tym, że wspólnymi siłami można znacznie więcej Nie możemy zostawić Ani samej, ona wzięła na siebie największy trud... pomóżmy jej na tyle, by mimo wszystko był dla niej jak najlżejszy Czarnulka potrzebuje przede wszystkim dobrej karmy (wiemy jak drogiej ), badań, może leków a może leczenia szpitalnego nawet... FUNDUSZ DLA CZARNULKI: Weronika Gmys BANK ZACHODNI WBK 36109015930000000059117479 Wpłat proszę dokonywać z dopiskiem "POMOC DLA SUNI" + swój nick forumowy. Po dokonaniu wpłaty proszę o taką wiadomość na pw i podanie kwoty przelewu. Stan funduszu oraz rachunki i wydatki będę rozliczane na forum. _________________ Blog o naszych psiorkach: SHAR PEI W BLOGU... Pozdrawiamy, Weronika, Waldek i sharpeikowa parka Quote
florida_blue Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 to ja kopiuje do pierwszego postu :) sluchajcie, napewno bedzie potrzebna pomoc na transport, na utrzymanie suni i na leczenie. jeszcze dogadujemy kwestię transportu malej . trzymajcie kciuki, zeby sunia jak najszybbciej mogła dojechac do nowego domku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:- potrzebny transport częstochowa - białystok - ewentualnie coś na tej trasie. w gre wchodzi weekend ... bardzo proszę - rozejrzyjcie sie za transportem - musi sie udać... ja musze juz wyjść i nie bedzie mnie na dgm Quote
Cockermaniaczka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Napisze na transportowym:cool3: Quote
jaanna019 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 pracujemy nad transportem. w tej chwili na 100% jest z zapewniony z Warszawy do Białegostoku. Mam wstępną obietnicę na transport z Częstochowy do Warszawy ale nie dogadaną do końca. Dziś powinno się potwierdzić. Quote
florida_blue Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 oki oki - wszystko jest na dobrej drodze :loveu: Quote
wlodek1703 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wszystko już uzgodnione:cool3: Ja jestem tym transportem z Częstochowy do Warszawy. Ze względu na to, że mała ma trafić jeszcze w ten dzień do szpitalika, muszę dojechać do Janek tak koło 11tej. A to oznacza konieczność odebrania suni w Częstochowie koło 8 rano. Mam nadzieję, że będzie to możliwe. Quote
jaanna019 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kamilko skontaktuje się z tobą włodek lub nikusia w sprawie dogrania szczegółów odebrania suni w częstochowie, ustalicie godzinę i miejsce. Prawdopodobnie ok godziny 8 będzie po nią transporcik. Musisz ją wyciągnąc z samego rana. Ja przejmę ją w Jankach i od tego momentu będzie pod moją opieką. Od razu zawiozę ją do szpitalika przy lecznicy, tam zostanie tak długo aż będą wyniki zeskrobin. Jeśli nie zaraża to od razu po wynikach zabiorę ją do domu. Jeżeli w wynikach będzie jakieś paskudne świństwo zostanie tam na leczeniu. Mam w domu tymczasowiczkę, nie mogę ryzykować. Zrobimy jaj USG i badanie poziomu hormonów. Jeśli masz jeszcze jakieś sugestie to pisz. Codziennie będę w lecznicy bo będę ją wyprowadzać na spacerki. Nie martw się, będę na bieżąco informować o jej stanie. Cały czas będziesz miała wszystko pod kontrolą. Nie podejmę żadnej ważnej decyzji dotyczącej małej bez konsultacji z tobą. Miałam sp, która niedawno odeszła problemy rasy znam, mam pod ręką dobrego weta, wspierają mnie wiedzą i nie tylko ludzie z sharpei-world. Mała będzie pod ścisłym nadzorem. Quote
orinka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Włodziu, Wojtku,dziewczyny-jesteście wielcy!!!!!!!!!!!!! My postaramy sie wpomóc w inny sposób. Quote
margo001 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Trzymamy mocno by wszystko się powiodło :kciuki: Quote
Cockermaniaczka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :multi: trzymam kciuki za powodzenie akcji:cool3: Jestescie kochani:loveu: Quote
betka-sp Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 fajnie, że to tak sprawnie poszło :multi: byle by sie teraz okazało, że czarnulka jest zdrowa i to tylko jakieś niedożywieniowe sprawy z ta sierścią....trzeba ja naprawde dobrze przebadać... nie mozna narażać córci Ani na kontakt z chorym psiakiem...... :cool3::cool3: Włodziu...zaraz po przewiezieniu daj znać jak kondycja czarnulki ... Quote
rekus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 podstawowe co trzeba zrobic to zeskrobiny na pasozyty skorne i ewentualnie grzyby i bakterie ewentalnie!!! to usg moze poczekac pewnie sie wyjasni w trakcie sprawa podejzewanej "ciąży", z hormonami rowniez sie nie wyglupiac, moze nie byc konieczne. spokojnie z tymi badaniami, nie szalec na skutek wyglodzenia i zaniedbania wyniki krwi moga byc falszywe. sie odkarmi, sie zrobi. a trzymac kase na ewnetualną sterylke. Quote
wlodek1703 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 rekus co racja to racja. Szczegółowe gadanie skóry na początek i ogólny przegląd. Czyli takie psie OC;) Będzie dobrze. I żeby nie było niedomówień:mad: nie oczekuję zwrotu za paliwo:razz: Cała kasa dla suni:razz: Quote
Guest malva Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 florida_blue napisał(a): czy jest jakas organizacja prosharpeiowa ? no w pewnym sensie jest ;) baaardzo sie ciesze ze juz w ten weekend czarna przestanie marznac w ten łysawy brzuszek Quote
florida_blue Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 morsikowi juz niedługo nie bedzie marzła doooopka - dziekuję Wam - wszystkim - w szczególnosci Ani, Wojtkowi i Nikusi - teraz proszę o kciuki, żeby sie wszystko udalo - jeszcze tylko dwie noce w schronisku Quote
rekus Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wysłany: Sro, 10 Gru 2008 9:58 Temat postu: nikusia napisał: Moja ogromna prośba. Są rzeczy ważne i ważniejsze w psich, że tak powiem sprawach. Wśród tych ważniejszych jest właśnie POMOC dla potrzebującego psiaka ale i dla osoby, która ma tyle odwagi, dobrych chęci, nadziei i ogromnego, wrażliwego serducha, że decyduje się tej pomocy udzielić. Pamiętajmy o tym ile znaczy wsparcie drugiego człowieka a także o tym, że wspólnymi siłami można znacznie więcej Nie możemy zostawić Ani samej, ona wzięła na siebie największy trud... pomóżmy jej na tyle, by mimo wszystko był dla niej jak najlżejszy Czarnulka potrzebuje przede wszystkim dobrej karmy (wiemy jak drogiej ), badań, może leków a może leczenia szpitalnego nawet... FUNDUSZ DLA CZARNULKI: Weronika Gmys BANK ZACHODNI WBK 36109015930000000059117479 Wpłat proszę dokonywać z dopiskiem "POMOC DLA SUNI" + swój nick forumowy. Po dokonaniu wpłaty proszę o taką wiadomość na pw i podanie kwoty przelewu. Stan funduszu oraz rachunki i wydatki będę rozliczane na forum. _________________ Blog o naszych psiorkach: SHAR PEI W BLOGU... Pozdrawiamy, Weronika, Waldek i sharpeikowa parka Quote
Guest malva Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 "Stan funduszu oraz rachunki i wydatki będę rozliczane na forum." tzn na forum Shar-Pei WORLD Quote
rekus Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Shar-Pei WORLD Forum w pozostale tematy forum nie ma po co wchodzic cienizna. Quote
Guest malva Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='rekus']Shar-Pei WORLD Forum w pozostale tematy forum nie ma po co wchodzic cienizna. echechehe to żeś podsumował:lol: Quote
wlodek1703 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='rekus']Shar-Pei WORLD Forum w pozostale tematy forum nie ma po co wchodzic cienizna. rekus:diabloti: Ty wiesz, że Cię kocham:diabloti::loveu: Quote
jaanna019 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='wlodek1703']rekus:diabloti: Ty wiesz, że Cię kocham:diabloti::loveu: wie, wie wszyscy go kochamy, więc na pewno jakieś przecieki do niego dotrzeć musiały:evil_lol: Quote
ciemny Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 rekus napisał(a):kochacie? a co z dowodami milosci? Wojtek, na ogólnie dostępnym forum chcesz dowodów? Quote
Recommended Posts