Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia nadal do adopcji............ proszę nie pytajcie dlaczego:shake:, szkoda tylko że prawie dwa miesiące zmarnowane na takie tam........

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ze sie wtracam ale dostalam od Pani Renaty 3 wiadomosci i wynika z nich ze Pani zalezy na Verdonce, nadal chce ja adoptowac i jej syn chce odebrac Verdonke z Wroclawia...Pani dzwonila dzisiaj do schroniska ale kierownika nie bylo i ma dzwonic w poniedzialek..

Posted

Beata19 napisał(a):
Przepraszam, ze sie wtracam ale dostalam od Pani Renaty 3 wiadomosci i wynika z nich ze Pani zalezy na Verdonce, nadal chce ja adoptowac i jej syn chce odebrac Verdonke z Wroclawia...Pani dzwonila dzisiaj do schroniska ale kierownika nie bylo i ma dzwonic w poniedzialek..

ale Beatka kierownik na pewno jej nie zawiezie do wrocławia..........ja w tygodniu pracuję do 17.00 a w sobotę do 14.00, więc kto ma ją zawieźć?

Posted

tak rozumiem i wiem, ze wszystko jest na Twojej glowie:roll:
pytam znajomych ale akurat nikt nie jedzie do Wroclawia...syn Pani Renaty bedzie w Polsce jeszcze chyba okolo tygodnia wiec moze jeszcze znajdzie sie jakis transporcik:roll:

Posted

Verdonka to ma nieziemskiego pecha............w zeszłym tygodniu nie zdołałam jej dowieźć, na ten tydzien babeczka umówiła się z kierownikiem że on ja zabierze do wrocka i znowu nie wypaliło, tym razem syn nie da rady dojechać................nie fajnie

Posted

Witam dziewczyny :)
Mała Czarna jest u mnie i też szukam dla niej transportu w okolice Bolesławca. Myślę, że dobrze by było połączyć transporty i zaoszczędzić trochę kasy na inne bidy. Nowa właścicielka Meli chce pokryć koszt jej transportu z Warszawy (tak jak napisała Magda). Niestety Mela jest z problemami - bardzo boi się ludzi, ktoś kto ją zabierze w drogę, może mieć z nią problemy, a na pewno coś zasika ze strachu. Ja już też rozpuściłam wici wśród znajomych, którzy potencjalnie jeżdżą w waszą stronę. Niestety przez kilka dni będę teraz wyłączona, bo jutro mam operację, ale Olena84 może przekazywać wiadomości w obie strony.

A może spróbujemy zaproponować domkom zamianę suniek?
Tak sobie tylko głośno myślę...

Posted

Selenga napisał(a):
Witam dziewczyny :)
Mała Czarna jest u mnie i też szukam dla niej transportu w okolice Bolesławca. Myślę, że dobrze by było połączyć transporty i zaoszczędzić trochę kasy na inne bidy. Nowa właścicielka Meli chce pokryć koszt jej transportu z Warszawy (tak jak napisała Magda). Niestety Mela jest z problemami - bardzo boi się ludzi, ktoś kto ją zabierze w drogę, może mieć z nią problemy, a na pewno coś zasika ze strachu. Ja już też rozpuściłam wici wśród znajomych, którzy potencjalnie jeżdżą w waszą stronę. Niestety przez kilka dni będę teraz wyłączona, bo jutro mam operację, ale Olena84 może przekazywać wiadomości w obie strony.

A może spróbujemy zaproponować domkom zamianę suniek?
Tak sobie tylko głośno myślę...

kochana od nas do warszawy to najgorsze z możliwych połączeń....to już łatwiej nam by było ja dowieźć do portugalii:evil_lol:, tzn pewnie pierdyliard ludzi już przebyło ta trasę ale nikt nie ma ochoty nawet za zwrot kosztów meczyc się z psem:roll: ....... ja juz troche zwatpiłam, pani Renata przełozyła przyjazd za kolejny tydzień, jęsli i to nie wypali to szukamy jej domu ale tu na miejscu.....bo to wyjatkowa sunia wszyscy ja kochają i straach ja oddac obcym ludziom

Posted

Toffina napisał(a):
Myślę że to dobry pomysł, przynajmniej będziemy mieć pewność że Verdonka na pewno dotrze na miejsce:p też bym wolała żeby znlazła wyjątkowy dom i to gdzieś blisko żeby było wiadomo co się z nią dzieje... ale chyba powinniśmy wykorzystać tę okazje, jak znowu nie wyjdzie to bedzie znaczyło ze to jakaś klontwa i przeznaczenie nie chce żeby sunia jechała tak daleko;)

tez tak mysle..........a to taka schroniskowa maskotka, nawet wet powiedział że jakby verdona zniknęła to byłoby smutno, bo ona rewelacyjnie zasymilowała się ze schroniskowym rytmem......nie mieszka w boksie tylko cały czas w gabinecie weta, chodzi swobodnie gdzie chce, nawet na spacerki idzie bez zmyczy i grzecznie wraca na swoje posłanko.......a dodoatkowo jak ktos przychodzi po psa to ona pierwsza podbiega do głaskania i jak tylko się nachyli to rozdaje buziaki.....to przecudowny pies, wyjatkowy....a jeszcze pamietam jak leżała bez zycia w boksie i cierpiała niemiłosiernie z bólu

jakbym teraz miała mozliwośc wziąśc jakiegos psa na stałe to własnie ją bym porwała ........kocham ta glizdę na zabój i widocznie nie przypadkowow cały czas ten jej wyjazd się oddala...........to jakis znak:roll:

Posted

Dziewczyny, to może rzeczywiście zaproponować osobom zainteresowanym zamianę? Verdona została by na Śląsku, w Witkowie, a Mela w Warszawie - obydwa domki są wspaniałe, ludzie z wielkim sercem i obie sunie potrzebują tego serca. Może się uda.

Posted

tylko to jest tak, ze jak sobie wypatrzysz to chcesz tego jednego, ja zawsze sobie myslę, ze bym się spieła, ze chcę tego co ja sama wynalazłam:roll: a nasza Verdonka chyba dużo większa od Melki gabarytowo:roll:

Posted

VERDONKA NASZA UKOCHANA JEST OD WCZORAJ W NOWYM DOMKU
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drink1::drink1::laola:

będzie wszystkim a schroo jej brakowało......to nasza maskoteczka była

Posted

tanitka napisał(a):
przyjechała do warszawy?

tak w końcu się udało ............syn pani Renaty przyleciał samolotem do wrocka a z powrotem pociągiem, nunia całą droge przespała a teraz zapoznaje się w nowym domku z bandą kotów i degustuje coraz to wykwintniejsze dania:roll::evil_lol: Pani Renata zachwycona, sym zmeczony a Verdonka w lekkim szoku:lol:

• 4 weeks later...
  • 6 months later...