Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się denerwuję szyczylek pojechał do Wrocławia czekam na smsy, mowilam ze jak cos nie tak , to ma wracac z psiakiem. Liczę , ze się jednak uda , jeszcze trochę trzeba kciuki trzymac , zeby Pani była fajna i zeby się piesek spodobał

Posted

tak dla sprostowania to z tego wszytskie od początku pokićkałam , bo to wlasciwie ja dla niej jestem bratową:oops: a ona to moja szwagierka :evil_lol:.
No i go wiezie do Wrocławia to od razu domek zobaczy, a kochana Bianka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dała numer tej Pani do mojej szwgierki, bo już swoje psiaki wydała. Ja nawet nie wiem czy ta pani od adopcji widziła jego foto.:roll: Przez telefon ponoc bardzo miła. No czekam dalej na tego smsa co i jak

Posted

no i piesek zostal, w domu juz jest jedne psiak. W domu 2 dzieci, ale studentow. Wiecej nic nie wiem :roll: pozniej postaram sie o info. mam nadziejé , ze psiak bédzie szczeliswy .

dziękuję BIANKO za pomoc !!!!!!!!!!:Rose::Rose:

Posted

To ta pani co dzwoniła do mnie ?
Bo jĄ przekonałam , ze taki mały szczeniak to same kłopoty , a taki podrośniety to czysty zysk . Nauczony czystosci , wiadomo , ze juz nie urośnie nie wiadomo ile , no i jest piekny . Taki mini złoty labrador .
No i Pani przyznała mi rację i obiecała zadzwonic .
Oby maluch był szczesliwy .:lol:

Posted

tak Bianeczko ta Pani od Ciebie dzwoniła :loveu: :loveu::loveu: - właściwie to jeden telefon byl w jego sprawie własnie od tej Pani od Ciebie . Widać masz dar przekonywania :loveu:.

Pani jak pisalam na juz jednego pieska, ponoc od 3 miesięcy rozglądali się za jakimś drugim psem. Ponoc bardzo mili, jutro mają z nim iść do weterynarza. Panstwo mają dostęp do netu to mają przysyłać zdjęcia. Za parę dni ma szwagierka :oops: dzwonic i się pytać jak się układa :)
Piesk byl na dzien dobry przestraszony i szczekał na drugiego psa , ale mam nadzieję, że się chlopak spisze i nie będzie reklamacji.
Zobaczymy mam nadzieję, ze po tygodniu się ustabilizuje i pozna, juz ze to jego dom. Pani jest poinformowana , ze ma go na smyczy prowadzac, bo on lubi wycieczki sobie robić. No nic zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieję , ze będzie ok i wszytscy będą szczęśliwi.
Jeszcze raz Bianko ogromne dzięki - urtowałas kolejnego pieska :buzi:

Posted

Po rozmowie telefonicznej wychodzi na to , ze wszytsko dobrze :p
Piesek sie przyzwyczail, juz nastepnego dnia wieczorem kumplem byl z tym drugim pieskiem, razem śpią i nawet pokarm spożywają z jednej miski. Piesek dostal na imię Lutek, a jedyny problem z nim jest taki, że po spacerze znosi patyki do domu:lol: Oby dalej był szczęsliwy i już nigdy po dworcach nie biegał.