lonka1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Chcę kupić yoreczka sunie i oglądając ogłoszenia o sprzedaży piesków widzę różne ceny yorków z rodowodem możecie mi odpowiedzieć dlaczego tak jest Ze jeden york z rodowodem kosztuje 1200zł a drugi dużo,dużo więcej.Chyba nie ma możliwości aby rodowod był fałszywy.Przyznam że tego się obawiam patrząc na te ceny.:shake: Quote
AmiX Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='lonka1']Chcę kupić yoreczka sunie i oglądając ogłoszenia o sprzedaży piesków widzę różne ceny yorków z rodowodem możecie mi odpowiedzieć dlaczego tak jest Ze jeden york z rodowodem kosztuje 1200zł a drugi dużo,dużo więcej.Chyba nie ma możliwości aby rodowod był fałszywy.Przyznam że tego się obawiam patrząc na te ceny.:shake: Są szczenięta różnie „klasy” dlatego ceny też są różnie…. niektóre szczenięta rokują wystawno a niektóre nie…. Zazwyczaj cena piesków jest niższa niż suczek a jeśli dochodzi do tego że piesek nie rokuje wystawowo lub ma jakąś wadę np. zgryzu wtedy cena jest niska. Cena może być uzależniona od różnych czynników dlatego trzeba zadzwonić i zapytać.Warto kupować takie szczeniaki jeśli chcemy mieć w 100% Yoka a nie zależy nam na wystawach. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts