smajla Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Na imie mam Karolina mam kochanego zmarszczuszka - Momisia a za dwa tygodnie będę włascicielką drugiego malca a raczej maleńkiej pomarszczonej kruszynki Joshi ( w domku Misha) buziaki dla znajomych obecnych i przyszłych Karolcia Momiś i cała reszta rodzinki Quote
wlodek1703 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witaj na dogo:multi: Oby więcej nas tu było:evil_lol: Quote
terka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej, hej :lol: Rośniemy w siłę :loveu: Witaj :loveu: Quote
betka-sp Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Karolinko :razz::razz::razz::razz: /nie możesz zmienić imienia????/:mad::mad: hihihhihihihihihiihhii witaj w "klubie" rybko............ Quote
muszkieterka2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ....no jest i Smajla:loveu:.......buziaki dla Momisia:lol::lol::lol: Quote
Guest malva Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czesc ;) czytałam ze Momo cos pokazuje różki ,tu na forum jest masa postów z tym tematem zwiazana ,pisze też pani Zofia Mrzewińska której wypowiedzi polecam z czystym sumieniem:) Quote
Recommended Posts