Szybowiec Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Tak wyglądał obrońca uciśnionych w zeszłym roku...:mad: Ciekawe jak będzie w tym roku...:shake:Już się boję...:eviltong: Quote
Szybowiec Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 To był on-12 letni KONJIKI:placz:.Bronił zaciekle miłości swojego życia -sznaucerki...:eviltong: Przed nami,gośćmi i innymi suniami... :evil_lol: A teraz jego kuzyn cosik też się jej zaczyna zbytnio przyglądać...;) Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Szybowiec']To był on-12 letni KONJIKI:placz:.Bronił zaciekle miłości swojego życia -sznaucerki...:eviltong: Przed nami,gośćmi i innymi suniami... :evil_lol: A teraz jego kuzyn cosik też się jej zaczyna zbytnio przyglądać...;) ...to będzie ciekawie:roll: A. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No to będzie ciekawie... Ale tak to juz jest z szybowcami;) Pzdr. Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cześć szybowce!!!!! co u Was, jak przygotowania do Świąt?, czy już .... A. Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Maluja, gotuja, sprzątają... tak jak wszędzie!:lol: Pzdr. ...na to wygląda, że zarobieni są:p A. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Maluja, gotuja, sprzątają... tak jak wszędzie!:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 A co Wy wszyćkie takie nerwowe??:mad: Mieliśmy sesję wyjazdową...;) Środa Białystok...:eviltong: Czwartek Warszawa...:evil_lol: No to jest tak,jak sie mieszka moje Panie na wsi...:razz: Dzisiaj trzeba popracować -ostrzyc jakieś tam piesiaki na Święta ,no i można brać się za przygotowywania świąteczne.:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja - nerwowa?!?!?! No coś, Ty! Ja jestem najspokojniejszy człowiek na ziemi...;) Pzdr. Quote
M&S Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Szybowiec']A co Wy wszyćkie takie nerwowe??:mad: Mieliśmy sesję wyjazdową...;) Środa Białystok...:eviltong: Czwartek Warszawa...:evil_lol: No to jest tak,jak sie mieszka moje Panie na wsi...:razz: Dzisiaj trzeba popracować -ostrzyc jakieś tam piesiaki na Święta ,no i można brać się za przygotowywania świąteczne.:Dog_run::Dog_run::Dog_run: ...sesja wyjazdowa:-o, miłych przygotowań do świąt:p A. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć szybowce!!!, co u Was, jak samopoczucie po Świętach:cool3: A. Quote
Szybowiec Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ciotki,u nas to teraz takie prace...Dawno zapomnieliśmy,że były Święta!A jak ma się 15ha ,16 kóz,4 świnki ,10 króliczków,hi,hi,to trzeba sobie ciut popracować...:evil_lol: Ale to nie oznacza ,że się wybieramy z czeredką do Opola i Dobrego Miasta!:eviltong: Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Szybowiec']Ciotki,u nas to teraz takie prace...Dawno zapomnieliśmy,że były Święta!A jak ma się 15ha ,16 kóz,4 świnki ,10 króliczków,hi,hi,to trzeba sobie ciut popracować...:evil_lol: Ale to nie oznacza ,że się wybieramy z czeredką do Opola i Dobrego Miasta!:eviltong: ...Toż to Wy obszarnicy jesteście pełną gębą:evil_lol:, a kozie sery są....? Fakt macie co robić. A. Quote
Szybowiec Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Hi,hi,będą jak odstawimy koźlęta od kozich cycków...W tej chwili to tylko mlekopije mają:mad: priorytet! Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Szybowiec'] Hi,hi,będą jak odstawimy koźlęta od kozich cycków...W tej chwili to tylko mlekopije mają:mad: piorytet! ....a to zupełnie inna sprawa;), dajcie jakieś fotki, proszę:p A. Quote
Hayne Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ja też chcę zdjęcia mlekopijców! No może być w tle jeszcze jakiś szybowiec... :) Quote
Szybowiec Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Nadrabiam powoli zaległości z fotami/brak internetu dał nam się we znaki :mad:/ AKIDO w Opolu...Czwarte CWC,a co najważniejsze chłopak był pełen wigoru mimo braku ASTRY...Hi,hi,która została w domu z powodu co półrocznej dolegliwości...;) Quote
M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 witajcie Szybowce!!!! co u Was?, zarobieni jesteście? Miłej majówki:lol: A. Quote
Szybowiec Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 To prawda,weekend majowy za nami praktycznie spędzony iście pracowicie!!:lol: 1 maja jak tradycja nakazuje pojechaliśmy z szybowcami na wystawę do Dobrego Miasta-i to całą rodzinką psią:AKIDO Furia CWC,FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR,BOB a ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi Best Puppy!!! :multi:/to był ASTRY debiut/... No,a 2 maja zabawiliśmy w Łodzi w doborowym towarzystwie!FUJI przywiozła CWC i CACIBa !!!!!! Ale co najważniejsze-w Łodzi było zgłoszonych 17 szpiców wilczych!!!!A gdzie Wy byliście!!!!!!!!:mad: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Szybowiec']To prawda,weekend majowy za nami praktycznie spędzony iście pracowicie!!:lol: 1 maja jak tradycja nakazuje pojechaliśmy z szybowcami na wystawę do Dobrego Miasta-i to całą rodzinką psią:AKIDO Furia CWC,FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR,BOB a ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi Best Puppy!!! :multi:/to był ASTRY debiut/... No,a 2 maja zabawiliśmy w Łodzi w doborowym towarzystwie!FUJI przywiozła CWC i CACIBa !!!!!! Gratulacje udanego weekendu majowego! Plan minimum wykonany i chyba nawet przekroczonny, prawda? Pzdr. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Szybowiec'] Ale co najważniejsze-w Łodzi było zgłoszonych 17 szpiców wilczych!!!!A gdzie Wy byliście!!!!!!!!:mad: GRATULACJE !!!! weekend obfity w zwycięstwa!!! :multi::multi::multi::multi: ...no wiem, ze nas nie było :placz: tak wyszło jakoś.... m. Quote
Recommended Posts