Szybowiec Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Oj, szkoda Wojtusia, ale to iękna smierc... A o koziołku czytałam gdzieś na DGM. Naprawde był do oddania. Co teraz z nim - nie wiem... pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Koziołek tego samego dnia znalazł domek.Szukamy dalej i to bliżej nas.[/FONT] A teraz chwalimy się: [FONT=Comic Sans MS]Nasza [/FONT][FONT=Comic Sans MS]FUJI[/FONT][FONT=Comic Sans MS] z 3 wystaw na Mołdawii przywiozła następne: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]3xCAC,CACIB,ResCACIB,BOB została nowym Championem Mołdawii[/FONT] [FONT=verdana]Champion Mołdawii[/FONT] [FONT=verdana]Mł.Ch.Pl[/FONT] [FONT=verdana]Ch.Pl.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Wszystko dostała pierwszego dnia od sędziego z Norwegii p.Espen Engh. Na krajowej CAC od sędziego z Rumunii p.Cristian Stefanescu. Drugiego dnia dostała CAC i Res.CACIB od sędziego z Bułgarii p.Ivan Dimitrov [SIZE=4] Wszystkim,którzy pojechali na te wystawy i pomagali w przygotowaniu i wystawieniu naszej suki serdecznie dziękujemy!!!!:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hohoho, sukcesy! Gratulować i bi brawo! Pzdr. Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć Szybowce :) GRATULUJEMY CHAMPIONATU !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szybowiec Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć Szybowce :) GRATULUJEMY CHAMPIONATU !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy wszystkim!!! Podaję wyniki naszej rodzinki z MWPR w Rzeszowie 13/14.02.2010 s.Zygmunt Jakubowski: Zw.Mł.ARES KAI Ulubieńcy Kasi-ukończył Mł.Ch.Pl!!! Zw.Mł.Naj.Junior,BOBABRA KAI Ulubieńcy Kasi-ukończyła[COLOR=Red] Mł.Ch.Pl!!! Zw.CWC,CACIB[COLOR=Blue]ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi[COLOR=Black][COLOR=Red]Mł.Ch.Pl-debiut naszej suni w kl.pośredniej. No i oczywiście wyniki naszego małego debiutującego w kl.baby: Best Baby of Breed[COLOR=Blue]OKURIMASU AKAI Czech Jakobin Było zgłoszonych 8 shib/7 wystawiano-nie dojechała 1 siostra Astry/. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A które to jest, to co mi się tak podobało? To chyba ten imporcik...? Pzdr. Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy wszystkim!!! Podaję wyniki naszej rodzinki z MWPR w Rzeszowie 13/14.02.2010 s.Zygmunt Jakubowski: Zw.Mł.ARES KAI Ulubieńcy Kasi-ukończył Mł.Ch.Pl!!! Zw.Mł.Naj.Junior,BOBABRA KAI Ulubieńcy Kasi-ukończyła[COLOR=Red] Mł.Ch.Pl!!! Zw.CWC,CACIB[COLOR=Blue]ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi[COLOR=Black][COLOR=Red]Mł.Ch.Pl-debiut naszej suni w kl.pośredniej. No i oczywiście wyniki naszego małego debiutującego w kl.baby: Best Baby of Breed[COLOR=Blue]OKURIMASU AKAI Czech Jakobin [/FONT] Łał, wieeelkie gratulacje!!!!!!! Quote
Szybowiec Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Asiaczek']A które to jest, to co mi się tak podobało? To chyba ten imporcik...? Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Imporcik,imporcik-masz rację Asiaczku...:lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Noooo, też bym nie pogardziła fotkami:) Pzdr. Quote
Szybowiec Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Noooo, też bym nie pogardziła fotkami:) Pzdr. Pokażę,tylko je wstawię do albumika-jutro dam radę mam nadzieję... Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Szybowiec napisał(a):Pokażę,tylko je wstawię do albumika-jutro dam radę mam nadzieję... No dobrze poczekamy :) A. Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czy mi się wydaje, czy tytuł Galerii zmieniony...? Ja tez czekam na foteczki:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy mi się wydaje, czy tytuł Galerii zmieniony...? Pzdr. zmieniony, ale chyba już od jakiegoś czasu.... Doberek :) a. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Szybowiec pewnie odpoczywa po wojażach. A "nasza" shiba FUJI OF BONSAI Xandrina - dosk.1, CAC, BOB, East Winner 2010!!! Z 3 obecnych na ringu - zdecydowania najlepsza! Gratulacje dla Fuji:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Asiaczek']Szybowiec pewnie odpoczywa po wojażach. A "nasza" shiba FUJI OF BONSAI Xandrina - dosk.1, CAC, BOB!!! Z 3 obecnych na ringu - zdecydowania najlepsza! Gratulacje dla Fuji:) Pzdr. SUUUPER, WIELKIE GRATKI dla "naszego" Szybowca:multi::multi::multi::lol::multi: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zapomniałam dopisac, że Fiji otrzymała jeszcze jeden tytuł: East Winner 2010! Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Zapomniałam dopisac, że Fiji otrzymała jeszcze jeden tytuł: East Winner 2010! Pzdr. No to jeszcze WIĘĘĘKSZE GRATULACJE!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I jakie ładne mieniące się dyplomiki były za ten tytuł:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):I jakie ładne mieniące się dyplomiki były za ten tytuł:) Pzdr. Łał, zazdraszczam...... Quote
Szybowiec Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Zapomniałam dopisac, że Fiji otrzymała jeszcze jeden tytuł: East Winner 2010! Pzdr. Tak naprawdę to jeszcze zapomniałaś Asiaczku napisać,że nasz szybowiec zdobył kolejny CACIB i tym samym spełnił wszystkie wymogi do otrzymania tytułu INTER CHAMPION-a.Dzięki Wam dziewczyny ziściły się moje marzenia-jeszcze raz dziękuję!!! Quote
Szybowiec Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Nasza młodsza suńka ASTRA wróciła z wojaży dzisiaj o 2.00 do domku. Do CACIB-a z Rzeszowa doszły do kolekcji 2xCACIB,2xCAC,2xBOB z Bułgarii. Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szybowiec napisał(a):Tak naprawdę to jeszcze zapomniałaś Asiaczku napisać,że nasz szybowiec zdobył kolejny CACIB i tym samym spełnił wszystkie wymogi do otrzymania tytułu INTER CHAMPION-a.Dzięki Wam dziewczyny ziściły się moje marzenia-jeszcze raz dziękuję!!! To jeszcze większe GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi: Witamy nowego INTERA!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szybowiec napisał(a):Tak naprawdę to jeszcze zapomniałaś Asiaczku napisać,że nasz szybowiec zdobył kolejny CACIB i tym samym spełnił wszystkie wymogi do otrzymania tytułu INTER CHAMPION-a.Dzięki Wam dziewczyny ziściły się moje marzenia-jeszcze raz dziękuję!!! Fakt, mówiłaś o tym, ale, sorki, pouciekały mi niektóre wiadomości;) Gratulacje jeszcze raz! Szybowiec napisał(a):Nasza młodsza suńka ASTRA wróciła z wojaży dzisiaj o 2.00 do domku. Do CACIB-a z Rzeszowa doszły do kolekcji 2xCACIB,2xCAC,2xBOB z Bułgarii. Oooo, jakże udana "wycieczka"! Brawo!!! Pzdr. Quote
Szybowiec Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Oooo, jakże udana "wycieczka"! Brawo!!! Pzdr. Udana ,udana,mamy nową Championkę Bułgarii i Grand Championkę Bułgarii!!! [FONT=verdana]Champion Bułgarii i Grand Champion Bułgarii[/FONT] Quote
Recommended Posts