Szybowiec Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho, piekny wynik! A co to będzie się działo w klasach dorosłych...:crazyeye: Pzdr. Cioteczko Asiaczkowa-spokojnie,daleko nam jeszcze do klasy dorosłej:diabloti:-przedtem WARSZAWA,ŁÓDŹ KLUBOWA,WROCŁAW,może POZNAŃ i KIELCE/jeszcze nie zgłoszona/:evil_lol:i cały czas młodzież!!!:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja po prostu myślę przyszłościowo...:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Szybowce :) Słonecznego dnia A. Dzisiaj był naprawdę słoneczny dzień... Dla nas i dla ASTRY-dostała Zwyc.Mł.Najlepszego Juniora na KWPR w Warszawie od s.E.Stolarskiej!!! :cool3:Tak Ciotko Asiaczkowa-to było 7 zwycięstwo...:eviltong:Siódemka zawsze szczęśliwa!!! :evil_lol: Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Dzisiaj był naprawdę słoneczny dzień... Dla nas i dla ASTRY-dostała Zwyc.Mł.Najlepszego Juniora na KWPR w Warszawie od s.E.Stolarskiej!!! :cool3:Tak Ciotko Asiaczkowa-to było 7 zwycięstwo...:eviltong:Siódemka zawsze szczęśliwa!!! :evil_lol: Wieeeelkie gratulacje :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Dzisiaj był naprawdę słoneczny dzień... Dla nas i dla ASTRY-dostała Zwyc.Mł.Najlepszego Juniora na KWPR w Warszawie od s.E.Stolarskiej!!! :cool3:Tak Ciotko Asiaczkowa-to było 7 zwycięstwo...:eviltong:Siódemka zawsze szczęśliwa!!! :evil_lol: Strrraszliwie się cieszę, choc nie śledziłam zbyt dokładnie Waszej oceny! I co, jeszcze może coś do tej siódemki dołożycie, prawda?:evil_lol::lol: Brawo za Warszawę! pzdr. Quote
Matagi Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Szybowiec napisał(a):Dzisiaj był naprawdę słoneczny dzień... Dla nas i dla ASTRY-dostała Zwyc.Mł.Najlepszego Juniora na KWPR w Warszawie od s.E.Stolarskiej!!! :cool3:Tak Ciotko Asiaczkowa-to było 7 zwycięstwo...:eviltong:Siódemka zawsze szczęśliwa!!! :evil_lol: GRATULACJE!!!!:multi::loveu::lol: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hej szybowce :) Widzimy się w niedzielę w Łodzi...? A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej szybowce :) Widzimy się w niedzielę w Łodzi...? A. No, włąśnie. dobre pytanie. Bo ja to bym chetnie takiego serka koziego zjadła.... choć kawalutek...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):No, włąśnie. dobre pytanie. Bo ja to bym chetnie takiego serka koziego zjadła.... choć kawalutek...:evil_lol: Pzdr. Dobry kozi serek :p.....aż ślinka leci ;):evil_lol: A. Quote
Szybowiec Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dobry kozi serek :p.....aż ślinka leci ;):evil_lol: A. No proszę,proszę jakie to apetyciki u milutkich Cioteczek...:evil_lol: A serki niestety jeszcze byłyby zbyt woniejące dla smakoszy...:diabloti: Dopiero pojutrze jedzie Wojtuś na sexy ;) do drugiej wsi to dziewczynki może się uspokoją ze swymi wdziękami bo myśmy już też zatęsknili za mleczkiem...:shake: A tak to nasze świntuchy i piesy dostają...:crazyeye: A na Łódź to powolutku się szykujemy i już cieszymy na spotkanko!!!:multi: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Szybowiec']No proszę,proszę jakie to apetyciki u milutkich Cioteczek...:evil_lol: A serki niestety jeszcze byłyby zbyt woniejące dla smakoszy...:diabloti: Dopiero pojutrze jedzie Wojtuś na sexy ;) do drugiej wsi to dziewczynki może się uspokoją ze swymi wdziękami bo myśmy już też zatęsknili za mleczkiem...:shake: A tak to nasze świntuchy i piesy dostają...:crazyeye: A na Łódź to powolutku się szykujemy i już cieszymy na spotkanko!!!:multi: Kurcze nie wiedziałam, że z kozami to takie skomplikowane......:shake: Fajnie, że się zobaczymy :) A. Quote
Szybowiec Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Matagi']GRATULACJE!!!!:multi::loveu::lol:[/ OOOO,witam i dziękuję Cioteczce Matagi-kopę dni tu chyba nie zaglądała.:eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Szybowiec']No proszę,proszę jakie to apetyciki u milutkich Cioteczek...:evil_lol: A serki niestety jeszcze byłyby zbyt woniejące dla smakoszy...:diabloti: Dopiero pojutrze jedzie Wojtuś na sexy ;) do drugiej wsi to dziewczynki może się uspokoją ze swymi wdziękami bo myśmy już też zatęsknili za mleczkiem...:shake: A tak to nasze świntuchy i piesy dostają...:crazyeye: A na Łódź to powolutku się szykujemy i już cieszymy na spotkanko!!!:multi: Hm, ja też nie spodziewałam się, że serek kozi to tak trudno zacząć robić...:cool3: Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, ja też nie spodziewałam się, że serek kozi to tak trudno zacząć robić...:cool3: Pzdr. A taaaki doooobry jest :p A. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Kurcze nie wiedziałam, że z kozami to takie skomplikowane......:shake: Fajnie, że się zobaczymy :) A. Asiaczek napisał(a):Hm, ja też nie spodziewałam się, że serek kozi to tak trudno zacząć robić...:cool3: Pzdr. Eh, mieszczuchy - jak chcecie to poszukam i pożyczę Wam fachową literaturę :diabloti::evil_lol: co byście się dokształciły. :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bety napisał(a):Eh, mieszczuchy - jak chcecie to poszukam i pożyczę Wam fachową literaturę :diabloti::evil_lol: co byście się dokształciły. :eviltong::evil_lol: Pzdr Tak tu sie zagadzam, jestem mieszczuchem w 200%......i dobrze mi z tym :eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bety napisał(a):Eh, mieszczuchy - jak chcecie to poszukam i pożyczę Wam fachową literaturę :diabloti::evil_lol: co byście się dokształciły. :eviltong::evil_lol: Pzdr Ja tez jestem mieszczuchem i dobrze mi z tym... A dokształcać to ja się musze z trochę innej literatury...:shake: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej, hej co u Was? A. Właśnie wróciliśmy z Klubowej Wystawy Szpiców,która odbyła się w Łodzi:ASTRA w kl.młodzieży u s.Dubravki Reichert/Chorwacja//dostała lokatę II z oc.doskonałą i srebrny medal!!!:multi:I bardzo ładny opis!!!:lol:A jak Wam poszło z weteranem?A Asiaczkowi? Quote
bety Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Szybowiec']Właśnie wróciliśmy z Klubowej Wystawy Szpiców,która odbyła się w Łodzi:ASTRA w kl.młodzieży u s.Dubravki Reichert/Chorwacja//dostała lokatę II z oc.doskonałą i srebrny medal!!!:multi:I bardzo ładny opis!!!:lol:A jak Wam poszło z weteranem?A Asiaczkowi? Szybcy jesteście, my dopiero teraz zajechałyśmy. Kubeczek cały dojechał?:lol: Gratki dla Astry. :multi::lol: Pzdr Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Szybowiec']Właśnie wróciliśmy z Klubowej Wystawy Szpiców,która odbyła się w Łodzi:ASTRA w kl.młodzieży u s.Dubravki Reichert/Chorwacja//dostała lokatę II z oc.doskonałą i srebrny medal!!!:multi:I bardzo ładny opis!!!:lol:A jak Wam poszło z weteranem?A Asiaczkowi? GRATULUJEMY :multi::multi::multi: Maks był na swojej ostatniej wystawie.....i trochę mi smutno z tego powodu, ale co zrobić :-( A Asia same sukcesy ( jak zawsze :)) A. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Szybowiec']Właśnie wróciliśmy z Klubowej Wystawy Szpiców,która odbyła się w Łodzi:ASTRA w kl.młodzieży u s.Dubravki Reichert/Chorwacja//dostała lokatę II z oc.doskonałą i srebrny medal!!!:multi:I bardzo ładny opis!!!:lol:A jak Wam poszło z weteranem?A Asiaczkowi? Gratulacje!!!:multi: My "tylko";) 2x dorosły Zwyc. Klubu i rasa...:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 bety napisał(a):Szybcy jesteście, my dopiero teraz zajechałyśmy. Kubeczek cały dojechał?:lol: Gratki dla Astry. :multi::lol: Pzdr Dziękujemy za gratulacje!!!A kubeczek dojechał cały-już został zagospodarowany.:eviltong: Quote
Szybowiec Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):GRATULUJEMY :multi::multi::multi: Maks był na swojej ostatniej wystawie.....i trochę mi smutno z tego powodu, ale co zrobić :-( A. Dzięki za gratulacje!!!MAKS zakończył karierę,ale z wielkim przyjęciem:evil_lol:/jak podejrzałam/i pięknym PUCHAREM!!!Życzymy mu jeszcze dużo lat!!!:lol: Quote
Recommended Posts