M&S Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witanko :) jak tam prace polowe? A. ...juz chyba po żniwach :cool3: A. Quote
Szybowiec Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Puk, puk.....jest tam kto :cool3: A. Już po żniwach... Ale prace polowe dopiero ruszyły:diabloti: Małe świnki wietnamskie pojechały do gospodarstw agroturystycznych,a kózki i koziołki do nowego gospodarstwa.:placz: I wszystkie są w odległości od nas tak do 80km.:shake: No,ale na tym polega nasza rola-najważniejsze,że nie skończyły w czyimś garnku...:diabloti: Bo w naszej okolicy to tak skończyłyby...Jakoś nie mogliśmy na to pozwolić.:angryy:Były taaakie śliiiczne... Quote
Szybowiec Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 No,jeszcze tydzień prac przed nami iiiiiiii BIAŁYSTOK!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A ja się tylko przypominam a propos serków na imprezkę w Białym...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ponownie przypominam się a propos serków, bo nie wiem, czy poprzedni post został odczytany... Ja juz mam wszystko kupione i przygotowane, Lilka tez... Pzdr. Quote
ojsterek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witajcie Shibomaniacy :lol: Mam do Was takie krótkie pytanie ;> Czy Shiby mocno linieją? Tzn. czy ciągle jest pełno ich włosów na dywanie, ciuchach czy też linieją przez jakiś czas a przez resztę roku spokój? :razz: Quote
Szybowiec Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='ojsterek']Witajcie Shibomaniacy :lol: Mam do Was takie krótkie pytanie ;> Czy Shiby mocno linieją? Tzn. czy ciągle jest pełno ich włosów na dywanie, ciuchach czy też linieją przez jakiś czas a przez resztę roku spokój? :razz: Ojsterku-pytanie dobre!Mamy szybowce od 1996 roku.:oops:I stwierdzamy,że nasze szibki linieją ostro:evil_lol:,ale na szczęście raz-dwa razy do roku!!!Nie mamy problemu z czyszczeniem ubrań i dywanów przez cały okrągły rok!!!UFFFFFFFFF:eviltong: Quote
Szybowiec Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacja/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!! Quote
bety Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Szybowiec']A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacj/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!! GRATULEJSZENS :multi::lol::multi::lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja równiez gratuluję, ale mam pytanie: GDZIE TE SERY CO TO MIAŁY BYĆ!!! NO GDZIE?! Pytam grzecznie...:mad: Quote
Szybowiec Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja równiez gratuluję, ale mam pytanie: GDZIE TE SERY CO TO MIAŁY BYĆ!!! NO GDZIE?! Pytam grzecznie...:mad: Rozumiem,rozumiem,drobne zniecierpliwienie :eviltong: Szanownej Asiaczkowej i Matagi,ale moje biedne kózki biegają cosik za capem :crazyeye: i hi,hi serki z tej partii mlika byłyby co nie co śmierdzące.:oops: A więc drogie Panie proszę o wyrozumiałość-poprawimy się w niedalekiej przyszłości...:razz: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O, to juz lepiej! To co - Warszawa czy Klubowa...? Pzdr. Quote
ojsterek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Szybowcu dziękuję za odpowiedź. No to nie jest tak źle :roll: A czy Twoje pieski mają kontakt z małymi dziećmi? Wiem, że Shiba Inu to nie Golden i przed natrętnym dzieckiem ucieknie, nie da się tarmosić ale czy nie są agresywne? Ja liczę na to, że mała Shiba, która wychowywałaby się z małym dzieckiem stanie się jego przyjacielem a nie wrogiem :razz: Quote
Szybowiec Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='ojsterek']Szybowcu dziękuję za odpowiedź. No to nie jest tak źle :roll: A czy Twoje pieski mają kontakt z małymi dziećmi? Wiem, że Shiba Inu to nie Golden i przed natrętnym dzieckiem ucieknie, nie da się tarmosić ale czy nie są agresywne? Ja liczę na to, że mała Shiba, która wychowywałaby się z małym dzieckiem stanie się jego przyjacielem a nie wrogiem :razz: Hi,hi,nasz pierwszy szybowiec KONJIKI dostał od nas prezent na swoje 5 urodziny-naszą córeczkę....:eviltong: Na początku był zdziwiony,potem zaciekawiony,a jak zaczęła raczkować- zadowolony!Gdy za bardzo mu dokuczała po prostu wychodził!Nigdy nie wykazał agresji,ani nie był"zazdrosny".Iga od początku weszła w łaski bo...rzucała mu zabawki i dzieliła się smakołykami.:evil_lol: Teraz młodsze pokolenie/FUJI,ASTRA/ już z nią wychowane w ogóle nie sprawia kłopotu-żyją w symbiozie.:multi:Najbardziej obawialiśmy się wprowadzić do domu 2 letniego AKIDO-ale też okazał się godny zaufania-/jest z nami rok,ale na początku warczał na małe dzieci,które mają ruchy nieskoordynowane przecież-widocznie czuł się zagrożony/. Wychowując dzieci i jego metodą bez agresji,krzyku tylko na zasadzie tłumaczeń i doznań tylko pozytywnych/nagradzania w każdej postaci/mamy ciiiiszę i spoój w domu i na podwórku.UFFFFFFF;) Zapraszam do zapoznania się do całej stronki ASTRY-do czego szybowiec może służyć...:razz: Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Szybowiec']A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacja/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!! GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi: A. Quote
Szybowiec Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi: Quote
M&S Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Szybowiec']Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi: GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Szybowiec napisał(a):Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi: Gratulacje! "Kolejne" czyli które...?:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Gratulacje! "Kolejne" czyli które...?:lol: Pzdr. Jeszcze raz dziękuję za gratulację... :multi:Taaaaaak i zmusiłaś nas do podsumowania wyników przed końcem sezonu: 1xBest Of Puppy s.B.Larska 1xZw.Mł.Najlepszy Junior,BOBs.E.Augustyniak 4xZw.Mł.NajlepszyJuniors.M.Lorenc,s.P.Szemraj,s.L.Mach,s.T.Havelka 1xZw.Mł.s.M.M.Borg Grabkowski Więc wezwana do tablicy mogę powiedzieć,że kolejny to znaczy 6!:eviltong: Quote
M&S Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Szybowiec napisał(a):Jeszcze raz dziękuję za gratulację... :multi:Taaaaaak i zmusiłaś nas do podsumowania wyników przed końcem sezonu: 1xBest Of Puppy s.B.Larska 1xZw.Mł.Najlepszy Junior,BOBs.E.Augustyniak 4xZw.Mł.NajlepszyJuniors.M.Lorenc,s.P.Szemraj,s.L.Mach,s.T.Havelka 1xZw.Mł.s.M.M.Borg Grabkowski Więc wezwana do tablicy mogę powiedzieć,że kolejny to znaczy 6!:eviltong: Brawo :multi::multi::multi: Miłego dnia :) A. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Szybowiec napisał(a):Jeszcze raz dziękuję za gratulację... :multi:Taaaaaak i zmusiłaś nas do podsumowania wyników przed końcem sezonu: 1xBest Of Puppy s.B.Larska 1xZw.Mł.Najlepszy Junior,BOBs.E.Augustyniak 4xZw.Mł.NajlepszyJuniors.M.Lorenc,s.P.Szemraj,s.L.Mach,s.T.Havelka 1xZw.Mł.s.M.M.Borg Grabkowski Więc wezwana do tablicy mogę powiedzieć,że kolejny to znaczy 6!:eviltong: Hohoho, piekny wynik! A co to będzie się działo w klasach dorosłych...:crazyeye: Pzdr. Quote
Recommended Posts