Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']Puk, puk.....jest tam kto :cool3:

A.
Już po żniwach...
Ale prace polowe dopiero ruszyły:diabloti:
Małe świnki wietnamskie pojechały do gospodarstw agroturystycznych,a kózki i koziołki do nowego gospodarstwa.:placz:
I wszystkie są w odległości od nas tak do 80km.:shake:
No,ale na tym polega nasza rola-najważniejsze,że nie skończyły w czyimś garnku...:diabloti:
Bo w naszej okolicy to tak skończyłyby...Jakoś nie mogliśmy na to pozwolić.:angryy:Były taaakie śliiiczne...

Posted

Witajcie Shibomaniacy :lol: Mam do Was takie krótkie pytanie ;> Czy Shiby mocno linieją? Tzn. czy ciągle jest pełno ich włosów na dywanie, ciuchach czy też linieją przez jakiś czas a przez resztę roku spokój? :razz:

Posted

[quote name='ojsterek']Witajcie Shibomaniacy :lol: Mam do Was takie krótkie pytanie ;> Czy Shiby mocno linieją? Tzn. czy ciągle jest pełno ich włosów na dywanie, ciuchach czy też linieją przez jakiś czas a przez resztę roku spokój? :razz:
Ojsterku-pytanie dobre!Mamy szybowce od 1996 roku.:oops:I stwierdzamy,że nasze szibki linieją ostro:evil_lol:,ale na szczęście raz-dwa razy do roku!!!Nie mamy problemu z czyszczeniem ubrań i dywanów przez cały okrągły rok!!!UFFFFFFFFF:eviltong:

Posted

A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacja/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!!

Posted

[quote name='Szybowiec']A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacj/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!!

GRATULEJSZENS :multi::lol::multi::lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja równiez gratuluję, ale mam pytanie:
GDZIE TE SERY CO TO MIAŁY BYĆ!!! NO GDZIE?!
Pytam grzecznie...:mad:
Rozumiem,rozumiem,drobne zniecierpliwienie :eviltong: Szanownej Asiaczkowej i Matagi,ale moje biedne kózki biegają cosik za capem :crazyeye: i hi,hi serki z tej partii mlika byłyby co nie co śmierdzące.:oops:
A więc drogie Panie proszę o wyrozumiałość-poprawimy się w niedalekiej przyszłości...:razz:

Posted

Szybowcu dziękuję za odpowiedź. No to nie jest tak źle :roll: A czy Twoje pieski mają kontakt z małymi dziećmi? Wiem, że Shiba Inu to nie Golden i przed natrętnym dzieckiem ucieknie, nie da się tarmosić ale czy nie są agresywne? Ja liczę na to, że mała Shiba, która wychowywałaby się z małym dzieckiem stanie się jego przyjacielem a nie wrogiem :razz:

Posted

[quote name='ojsterek']Szybowcu dziękuję za odpowiedź. No to nie jest tak źle :roll: A czy Twoje pieski mają kontakt z małymi dziećmi? Wiem, że Shiba Inu to nie Golden i przed natrętnym dzieckiem ucieknie, nie da się tarmosić ale czy nie są agresywne? Ja liczę na to, że mała Shiba, która wychowywałaby się z małym dzieckiem stanie się jego przyjacielem a nie wrogiem :razz:

Hi,hi,nasz pierwszy szybowiec KONJIKI dostał od nas prezent na swoje 5 urodziny-naszą córeczkę....:eviltong: Na początku był zdziwiony,potem zaciekawiony,a jak zaczęła raczkować- zadowolony!Gdy za bardzo mu dokuczała po prostu wychodził!Nigdy nie wykazał agresji,ani nie był"zazdrosny".Iga od początku weszła w łaski bo...rzucała mu zabawki i dzieliła się smakołykami.:evil_lol:
Teraz młodsze pokolenie/FUJI,ASTRA/ już z nią wychowane w ogóle nie sprawia kłopotu-żyją w symbiozie.:multi:Najbardziej obawialiśmy się wprowadzić do domu 2 letniego AKIDO-ale też okazał się godny zaufania-/jest z nami rok,ale na początku warczał na małe dzieci,które mają ruchy nieskoordynowane przecież-widocznie czuł się zagrożony/. Wychowując dzieci i jego metodą bez agresji,krzyku tylko na zasadzie tłumaczeń i doznań tylko pozytywnych/nagradzania w każdej postaci/mamy ciiiiszę i spoój w domu i na podwórku.UFFFFFFF;)
Zapraszam do zapoznania się do całej stronki ASTRY-do czego szybowiec może służyć...:razz:

Posted

[quote name='Szybowiec']A tak na bieżąco to podaję, że nasza Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI dostała dzisiaj na MWPR w Białymstoku od sędziego Tibora Havelki/Słowacja/ oc.doskonałą, Zw.Mł.i Najlepszego Juniora !!!

GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi:

A.

Posted

Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi:

Posted

[quote name='Szybowiec']Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi:

GRATULACJE :multi::multi::multi::multi:

A.

Posted

Szybowiec napisał(a):
Dziękujemy za gratulacje wszystkim :lol: ,a przy okazji informujemy,że właśnie wróciliśmy z KWPR we Włocławku gdzie Mł.Ch.Pl.ASTRA KAI od s.M.M.Borg Grabkowskiego dostała kolejne Zw.Mł.:multi:

Gratulacje!
"Kolejne" czyli które...?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratulacje!
"Kolejne" czyli które...?:lol:

Pzdr.

Jeszcze raz dziękuję za gratulację... :multi:Taaaaaak i zmusiłaś nas do podsumowania wyników przed końcem sezonu:
1xBest Of Puppy s.B.Larska
1xZw.Mł.Najlepszy Junior,BOBs.E.Augustyniak
4xZw.Mł.NajlepszyJuniors.M.Lorenc,s.P.Szemraj,s.L.Mach,s.T.Havelka
1xZw.Mł.s.M.M.Borg Grabkowski

Więc wezwana do tablicy mogę powiedzieć,że kolejny to znaczy 6!:eviltong:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję za gratulację... :multi:Taaaaaak i zmusiłaś nas do podsumowania wyników przed końcem sezonu:

Brawo :multi::multi::multi:

Miłego dnia :)

A.

Posted

Szybowiec napisał(a):

Hohoho, piekny wynik! A co to będzie się działo w klasach dorosłych...:crazyeye:

Pzdr.