M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Szybowiec']Oj,pracy dużo... A te maluchy-słodziuchy to 6 tyg. sznaucerki mini...:oops: A to Wasze maluchy? A. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jakie słodziachy!:loveu: http://images48.fotosik.pl/172/94b9c7e51fd560e6med.jpg Pzdr. Quote
Szybowiec Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Szybowce :), jak prace rolne... A. Witamy serdecznie i odpisujemy wszystkim po kolei...:eviltong: Mamy przerwę w sianokosach bo pada sobie deszczyk :-( - to ja mogę posiedzieć przy komputerze...:evil_lol: Odpowiadam a'propos maluszków-nie są nasze,ale my je wychowujemy z zaprzyjaźnioną suczką- ich mamusią...Bawią się już z całym klanem szybowców,choć oczywiście macho AKIDO burczy na nie jak sobie za dużo pozwalają!:diabloti: Zdjęcioki niedługo/jak dokupimy baterie do aparatu w mieście/!:p Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Szykuj te wyśmienite sery na Białystok. To juz niedługo..... Ja tylko przypominam....:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Szybowiec']Witamy serdecznie i odpisujemy wszystkim po kolei...:eviltong: Mamy przerwę w sianokosach bo pada sobie deszczyk :-( - to ja mogę posiedzieć przy komputerze...:evil_lol: Odpowiadam a'propos maluszków-nie są nasze,ale my je wychowujemy z zaprzyjaźnioną suczką- ich mamusią...Bawią się już z całym klanem szybowców,choć oczywiście macho AKIDO burczy na nie jak sobie za dużo pozwalają!:diabloti: Zdjęcioki niedługo/jak dokupimy baterie do aparatu w mieście/!:p To masz rozrywkę z maluchami :) A. Quote
Szybowiec Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Szykuj te wyśmienite sery na Białystok. To juz niedługo..... Ja tylko przypominam....:diabloti: Pzdr. Proszę ,proszę,smakosze nam się odezwały!Pamiętamy o serach!:eviltong: Ale przedtem Sopot przed nami... :mad:Zapewniamy fotorelację /mam nadzieję,że nikt nie trafi się coby nie pozwolił zamieścić fotek /i wyniki szybowców,a co do reszty to się zastanowimy.:cool3: A na Białystok jeszcze się nie zgłosiliśmy.:cool1: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To na Sopot chcesz przyszykowac te serki? Pzdr. Quote
Szybowiec Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']To na Sopot chcesz przyszykowac te serki? Pzdr. Nie-na Białystok.Tylko,że my żyjemy na razie Sopotem!Potem dopiero nastawimy te pyszności... Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A, juz zrozumiałam. Czyli balanżkę szykujemy na Białystok.:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 No i szanowni kibice...Kicha...:placz: Nie mam zzzzzzzzzzzzdjęć!!!Dziecię się wypięło i pognało nad morze z Tatusiem...:mad:Jedyne jakie zrobiono mi przy schodzeniu z ringu dam jutro...:eviltong: A teraz wyniki z ringu shib/zgłoszone 4-4 wystawione/: s.Lisbeth Mach/Szwajcaria/ Psy kl.otwarta 1507 ISHI NO AKA GO ŻARA NDPwR,CWC,CACIB,BOB kl.championów 1508 I'KORMEESE Tajgeta CWC,ResCACIB Suki kl.młodzieży 1509 ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi Zw.Mł.Najlepszy Junior[COLOR=Blue] ukończony Młodzieżowy Championat Polski [COLOR=Black]kl.otwarta 1510 YUZUKI Gamron [COLOR=Red]V1 Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gratulacje za nowego Młodzieżowego Championa PL!!! A czemu nie powiedziałaś, że nie ma kto robić Wam fotek? Ja miałam aparat, bety była... Pzdr. Quote
bety Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Szybowiec']No i szanowni kibice...Kicha...:placz: Nie mam zzzzzzzzzzzzdjęć!!!Dziecię się wypięło i pognało nad morze z Tatusiem...:mad:Jedyne jakie zrobiono mi przy schodzeniu z ringu dam jutro...:eviltong: [COLOR=black][COLOR=black] A ja to co może nie robiłam fotek, hę :roll:, więc jakie jedyne... [quote name='Asiaczek']Gratulacje za nowego Młodzieżowego Championa PL!!! A czemu nie powiedziałaś, że nie ma kto robić Wam fotek? Ja miałam aparat, bety była... Pzdr. To ja też GRATULUJĘ bety robiła - spoko, bez paniki :cool3:;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Noooo, Szybowiec, to juz bety olewasz...? A bety jak już stała przy ringu, to juz cykała; ona nie omija wtedy żadnej rasy... pzdr. Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Szybowiec']kl.młodzieży 1509 ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi Zw.Mł.Najlepszy Junior [COLOR=black]ukończony Młodzieżowy Championat Polski [COLOR=black] GRATKI :multi::multi::multi: A. Quote
Szybowiec Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Gratulacje za nowego Młodzieżowego Championa PL!!! A czemu nie powiedziałaś, że nie ma kto robić Wam fotek? Ja miałam aparat, bety była... Pzdr. Ale mnie się dostało-pomyłka!!!:diabloti:Moje drogie Panie...Jedyne zdjęcie zrobił mój starszy synalek,ale innym piesom już nie chciał...:angryy:O to mi chodziło!!!:eviltong: Dzięki temu nie mam zdjęć kareli,które obiecałam i innych ras.:placz: Natomiast bardzo dziękujemy za gratulacje Asiaczkowi,Maksowi i Sparkowi i oczywiście bety,w której wierzę zdjęcioki...:cool1: Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 super fota :lol: http://img151.imageshack.us/img151/7218/s21o.jpg A. Quote
Szybowiec Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 No,to nasze zdjęcie wypada licho,ale jesssst i widać ,że robione na wystawie.:eviltong:.Dzięki bety za zdjęcia!!!Są śliczne...:lol: Quote
M&S Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cześć, nie marudź, ładnie się prezentujecie :) A. Quote
Recommended Posts