Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Fotka z Warszawy
ASTRA KAI Ulubieńcy Kasi

Hm, chciałam wstawić Wam kilka fotek innych szybów, ale nie znalazłam osobnego tematu tej wystawy i nie wiem gdzie wstawić. :roll::niewiem:
Pzdr

Dzięki Bety za zdjęcie :loveu:-dawaj resztę tutaj...Kto będzie chciał to znajdzie...I tak raczej wszyscy zaglądają...:cool3:

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szybowiec napisał(a):

Dzięki Bety za zdjęcie :loveu:-dawaj resztę tutaj...Kto będzie chciał to znajdzie...I tak raczej wszyscy zaglądają...:cool3:

Nie ma za co.

No to wrzucam, nie mam wszystkich - bo shiby robiłam dorywczo i w pośpiechu. ;)

cdn

Posted

Szybowiec napisał(a):

Dzięki Cioteczko,hi,hi,no byliśmy świadkami z jakim poświęceniem starałaś się robić zdjęcia szybowcom/co Iga uwieczniła na zdjęciu zresztąhttp://images41.fotosik.pl/157/69e595986b62ec1cmed.jpg
:eviltong:.../Mam nadzieję,że będziesz w Sopocie...:evil_lol:

Nie ma za co :lol:

Eeeee u mnie to normalka, jak zaczyna się sędziowanie to latam jak w transie :p nic do mnie nie dociera, ludziów nie poznaję :evil_lol: i wogóle nie widzę nic poza fotografowanymi psami. :diabloti: To cud, że się ni wykopyrsłam przez te linki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W Sopocie zamierzajem być, ale zobaczym co z tego wyjdzie. ;)
Pzdr

Posted

[quote name='Szybowiec']Pamiętaj-liczymy na Ciebie...:evil_lol:

Jeśli rozkład ras przy poszczegónych sędziach się nie zmieni, to ja spod tego ringu się nie ruszę aż do finałów. Wszystkie "moje" ;) rasy ma jeden sędzia. :multi:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Jeśli rozkład ras przy poszczegónych sędziach się nie zmieni, to ja spod tego ringu się nie ruszę aż do finałów. Wszystkie "moje" ;) rasy ma jeden sędzia. :multi:
Pzdr

....który sędzia ?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, ta Pani równiez i nas sędziuje!:multi:

Pzdr.

No to przecież napisałam wszystkie "moje" ;) rasy ma, tylko żeby tak zostało. :cool1:

Maks i Spark napisał(a):
....Znam kobitkę :cool3:, to ona będzie całą V gr. sędziować....?

A.

Trzech sędziów ma V, ale ona ma też wilcze. :p
Pzdr

Posted

Witamy w ten słoneczny poranek...Jak widzę dyskusja o wystawie w Sopocie rozwinęła się...:eviltong:A zgłoszenia przedłużone do jutra/chyba/.my tam już daaawno zgłoszeni.:evil_lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Szybowce :)

A.

A witamy,witamy serdecznie!!!:lol:
Mało czasu mamy ostatnio,szykujemy się do żniw i opiekujemy takimi małymi szkrabami...:evil_lol: