Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki drogie...Czytam o namiotach i mam pewne uwagi...:eviltong:
Asiaczku -nie polecam Ci namiocików z tej stronki co podałaś ,mieliśmy...Za ciężkie,potrzebne dwie osoby do rozłożenia...:shake:
Maks i Spark jak zwykle ma rację:p te namiociki z Decathlonu szybko się rozkładają i...ważą tylko 6,4kg!!!!:evil_lol:
Oglądałam w Olsztynie- dla nas przydałby się taki...:placz:
No,ale Ciotki kupować-będziemy mieli gdzie na wystawach się schować...;) Na warszawskiej wystawie będą do obejrzenia...:razz:

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szybowiec napisał(a):
Cioteczki drogie...Czytam o namiotach i mam pewne uwagi...:eviltong:
Asiaczku -nie polecam Ci namiocików z tej stronki co podałaś ,mieliśmy...Za ciężkie,potrzebne dwie osoby do rozłożenia...:shake:
Maks i Spark jak zwykle ma rację:p te namiociki z Decathlonu szybko się rozkładają i...ważą tylko 6,4kg!!!!:evil_lol:
Oglądałam w Olsztynie- dla nas przydałby się taki...:placz:
No,ale Ciotki kupować-będziemy mieli gdzie na wystawach się schować...;) Na warszawskiej wystawie będą do obejrzenia...:razz:

Fakt najmniejszy namiocik z tej firmy waży 28 kg....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Szybowce :lol:

A.

Mile witamy w ten słoneczny dzień...:multi:
Dzisiaj szykujemy się na wystawę-czeka nas kąpiel!!!:crazyeye:/jak milczę na dogo to nie udaje mi się zalogować...:mad:/.Zdolniacha z Ciebie Maks i Spark -ja tez chcę taki suwaczek dla ASTRY-16 sierpnia skończy roczek...Jakieś porady na PW???Pliiiz...

Posted

Szybowiec napisał(a):
Mile witamy w ten słoneczny dzień...:multi:
Dzisiaj szykujemy się na wystawę-czeka nas kąpiel!!!:crazyeye:/jak milczę na dogo to nie udaje mi się zalogować...:mad:/.Zdolniacha z Ciebie Maks i Spark -ja tez chcę taki suwaczek dla ASTRY-16 sierpnia skończy roczek...Jakieś porady na PW???Pliiiz...

Hello, szykujcie się....

e tam, wymówka, ja też nie loguję się za pierwszym razem...., to wciskam F5, i do skutku...;)
Suwaczek, Dzieki za miłe słowo, zaraz link podam :p

A.

ps. wpadnij do na na foty...

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, szkoda że nie spotkałyśmy się na wystawie....

A.

Szkoda,szkoda...Po porażce na ringu bo ASTRA sędziemu się nie podobała dał jej ocenę bdb-dlaczego...To mnie się nie pytajcie,bo poczułam się jak w obcym kraju-wpierw kazano mi zejść z ringu i czekać na kartę oceny poza nim...I jeszcze superaśny opis prawie po angielsku...Taaak.No i najlepsze,że sędzia zrobił czystkę w shibach-championy z otwartej poschodziły z ocenami bdb,w klasie championów owszem dał psom doskonałe,ale Aragorn był II.Co do suk to nie wiem jak reszta wypadła...:placz:

Posted

Przesadzasz, ocena bdb, to bdb....sędziowie zagraniczni nie rozpieszczają doskonałymi....tylko nasi tak robią, w piatek też walili bdb i db...

Ja Wam GRATULUJĘ wyniku :lol::lol::lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Przesadzasz, ocena bdb, to bdb....sędziowie zagraniczni nie rozpieszczają doskonałymi....tylko nasi tak robią, w piatek też walili bdb i db...

Ja Wam GRATULUJĘ wyniku :lol::lol::lol:

A.

My też jesteśmy zadowoleni-ASTRA bardzo ładnie się wystawiała,na stoliku także...
A to jedyne zdjęcie zrobione tej rasie...Specjalnie dla Maksa i Sparka!

Posted

Szybowiec napisał(a):
Ja tam właścicielki nie usprawiedliwiam/bo to była wystawa piękności/,ale są to psy użytkowe,a nie kanapowe z tego co wiem...

Ciekawe, do czego ich używa....:evil_lol: szpice nie są użytkowe, nie ma takiej kategorii, ja wiem do czego chce ich użyć i po co przyjechała....ale na szczęście nic z tego...

A.

Posted

bety napisał(a):
Ja nie mogę, nawet się na zdjęcie załapałam i to w całości.:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:
Pzdr

GDZIE Jesteś!!!!!!!!

A.

Posted

Fotka z Warszawy

Hm, chciałam wstawić Wam kilka fotek innych szybów, ale nie znalazłam osobnego tematu tej wystawy i nie wiem gdzie wstawić. :roll::niewiem:
Pzdr