Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']M&S - a nie odnosisz przypadkiem wrażenia, że my tak sobie dialogujemy same ze sobą...?:evil_lol::cool1:

Pzdr.

.....Tak Mi się coś wydaje Asiu, że masz rację:razz:

A.

Posted

No to trzeba Szybowca wezwać do tablicy, nakłaść do głowy, że ma się tutaj odzywać częściej i zagrozić, że nie zrobimy Jej ani Jej psom ani jednego zdjęcia więcej, jak się nie poprawi!
Co Ty na to?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to trzeba Szybowca wezwać do tablicy, nakłaść do głowy, że ma się tutaj odzywać częściej i zagrozić, że nie zrobimy Jej ani Jej psom ani jednego zdjęcia więcej, jak się nie poprawi!
Co Ty na to?

Pzdr.

....jestem absolutnie za!!!!!!!!!, tak być nie może....:mad:

A.

Posted

Szybowiec napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]JUŻ jestem!!!!!!!!!! :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Po kolei...Nie bylismy zgłoszeni na Leszno!Nawet nie znamy wyników...:placz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A co najważniejsze padł nam monitor!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Działamy na pożyczonym- ale jak długo???????[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dzięki wszystkim za pamięć i podtrzymywanie miłej konwersacjii...:mad:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Najbliższy nasz wyjazd rodzinny/tzn nasza trójka plus 3 szybowce nastąpi 7 czerwca do Płocka/,mamy przerwę wystawową znaczy się...:evil_lol:[/FONT]

Szybowiec wrócił

Jesteś usprawiedliwiona, głupi monitor.....

będziemy trzymać jak zawsze, i prosimy o wzajemność - Mania i Spark 6 czerwca do Wrocka na krajową V gr. jadą:cool3:

A.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]JUŻ jestem!!!!!!!!!! :diabloti:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po kolei...Nie bylismy zgłoszeni na Leszno!Nawet nie znamy wyników...:placz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A co najważniejsze padł nam monitor!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Działamy na pożyczonym- ale jak długo???????[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dzięki wszystkim za pamięć i podtrzymywanie miłej konwersacjii...:mad:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Najbliższy nasz wyjazd rodzinny/tzn nasza trójka plus 3 szybowce nastąpi 7 czerwca do Płocka/,mamy przerwę wystawową znaczy się...:evil_lol:[/FONT]

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobra, dobra, a co z B-stokiem?

Pzdr.

[FONT=Comic Sans MS]Taaaaaaak,przypominam,że Białystok dopiero pod koniec sierpnia!:mad:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Serki będą,chlebuś upiecze zaprzyjaźniona Greta-he,he-nie ma wyjścia!Jakoś tak się podłożyła,że jest nam to winna...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku ,zacznij szukać dobrego winka coby nam umilić pobyt w Białymstoku...

[/FONT]

Posted

Szybowiec napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Taaaaaaak,przypominam,że Białystok dopiero pod koniec sierpnia!:mad:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Serki będą,chlebuś upiecze zaprzyjaźniona Greta-he,he-nie ma wyjścia!Jakoś tak się podłożyła,że jest nam to winna...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku ,zacznij szukać dobrego winka coby nam umilić pobyt w Białymstoku...[/FONT]

Wino mam upatrzone - dobre, bo... juz przetestowane!
Do tego winogronka, tak?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wino mam upatrzone - dobre, bo... juz przetestowane!
Do tego winogronka, tak?

Pzdr.

[FONT=Comic Sans MS]Masz,post przeskoczył...:mad:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oczywiście winogronka mile widziane...:multi:[/FONT]

Posted

Szybowiec napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku ,zacznij szukać dobrego winka coby nam umilić pobyt w Białymstoku...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Hm....jakoś tak zgłodniałam czytając powyższe....:eviltong:Szczególnie mnie ten Gretowy chlebek zapachniał...to ja do tego chlebka dołożę smaczyk i ogóreczki małosolne;)A na deser obowiązkowa,dyżurna sałatka z grzybów:diabloti: Tylko niech Greta nie nawali z tym chlebkiem:evil_lol:,bo będziecie jeść smalec z ogórkiem:diabloti:.A serki niam niam....:roll:ostatnio jadłam takie z Klewinowa....ale dawno to było....:roll:

Posted

Matagi napisał(a):
Hm....jakoś tak zgłodniałam czytając powyższe....:eviltong:Szczególnie mnie ten Gretowy chlebek zapachniał...to ja do tego chlebka dołożę smaczyk i ogóreczki małosolne;)A na deser obowiązkowa,dyżurna sałatka z grzybów:diabloti: Tylko niech Greta nie nawali z tym chlebkiem:evil_lol:,bo będziecie jeść smalec z ogórkiem:diabloti:.A serki niam niam....:roll:ostatnio jadłam takie z Klewinowa....ale dawno to było....:roll:

Matagi - ale musisz te smakowitości (smalczyk, ogóreczki i sałatkę) równo podzielic. Bo ostatnio to ja się chyba tylko na ogóreczki załąpałam.

A chlebek tez juz mam upatrzony - super, ciemny..., z piekarni "Grzybek" w W-wie i nazywa się "Poligonowy".:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - ale musisz te smakowitości (smalczyk, ogóreczki i sałatkę) równo podzielic. Bo ostatnio to ja się chyba tylko na ogóreczki załąpałam.

A chlebek tez juz mam upatrzony - super, ciemny..., z piekarni "Grzybek" w W-wie i nazywa się "Poligonowy".:lol:

Pzdr.

Niemożliwe!:oops:Nic nie rozumiem....czy Ty sama się częstowałaś czy też ktoś Ci...donosił?(:evil_lol:) Ja z powrotem do domu przytarabaniłam wszystkiego po trochu...więc nie mogło zabraknąć:shake:Ale okiej;)będziemy równo dzielić w tym roku:lol:.
"Poligonowy".....dobra nazwa:diabloti:wystawa psów to nieraz dobry poligon...tak,tak,wiem co mówię:roll::evil_lol:

Posted

... Ktoś mi doniósł...

Żebym wiedziała, że tego jedzonka jeszcze tyle zostało, to bym nie popuściła. :diabloti: Takie smakowitości wróciły do domu...:placz::placz::placz:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
... Ktoś mi doniósł...

Żebym wiedziała, że tego jedzonka jeszcze tyle zostało, to bym nie popuściła. :diabloti: Takie smakowitości wróciły do domu...:placz::placz::placz:

Pzdr.

[FONT=Comic Sans MS]No,taak...Myśmy nawet się nie załapali na nic...:eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Może w tym roku...:oops:[/FONT]

Posted

Szybowiec napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]No,taak...Myśmy nawet się nie załapali na nic...:eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Może w tym roku...:oops:[/FONT]

W tym roku, to juz będziemy trzymały jedzonko w naszych rękach i dla nas na pewno starczy. Musi starczyć!!!

Pzdr.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Szanowanie Maksiowi i Sparkowi...:lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Myślę,że też wybierzecie się do Białegostoku???:p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zapowiada się niezła balanga...:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję ,że starczy nam czasu na wystawienie piesów...:eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aha,z nowości-chyba zwariowaliśmy,ale obiecaliśmy córce wypad do Krakowa-nie widziała jeszcze Wawelu!!!:mad:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to jak łatwo się domyślic jedziemy przy okazji na wystawę ...:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale tylko z AKIDO coby jednak ten Wawel zaliczyć.:cool3:[/FONT]