Szybowiec Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Matagi']Gratulacje,gratulacje!!!:lol::multi::lol::multi: Dziękujemy Wszystkim,a to FUJI w Łodzi już po stresie...:razz: Quote
Matagi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Szybowiec'] Dziękujemy Wszystkim,a to FUJI w Łodzi już po stresie...:razz: :crazyeye:Jeju!:roll:A czym się ona tak stresowała?:roll: Quote
Szybowiec Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Matagi']:crazyeye:Jeju!:roll:A czym się ona tak stresowała?:roll: Matagi-dobrze,że Ciebie nie było!!!Wiedziałabyś dlaczego się tak wszyscy stresowali...:evil_lol: Opóźnienie na ringu doszło do 2,5godz.:shake: Po co ja suce wmawiałam,że wejdziemy prawie w samo południe,a weszłysmy o 14.35...:oops: Byłyśmy ugotowane w sosie własnym...:placz: Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Szybowiec']Matagi-dobrze,że Ciebie nie było!!!Wiedziałabyś dlaczego się tak wszyscy stresowali...:evil_lol: Opóźnienie na ringu doszło do 2,5godz.:shake: Po co ja suce wmawiałam,że wejdziemy prawie w samo południe,a weszłysmy o 14.35...:oops: Byłyśmy ugotowane w sosie własnym...:placz: opóżnienia to jest to, co lubię najbardziej:diabloti: a kto Was sędziował? A. Quote
Matagi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Szybowiec']Matagi-dobrze,że Ciebie nie było!!!Wiedziałabyś dlaczego się tak wszyscy stresowali...:evil_lol: Opóźnienie na ringu doszło do 2,5godz.:shake: Po co ja suce wmawiałam,że wejdziemy prawie w samo południe,a weszłysmy o 14.35...:oops: Byłyśmy ugotowane w sosie własnym...:placz: Iiiiii taaaaam:evil_lol:To ja już nie wiem kto się stresował?:roll:;) Ludzie?Fuji?czy też wszyscy hurtem?:evil_lol:Mnie tam takie opóźnienie to nie przeszkadza,ja im późniejsza pora na wystawie tym spokojniejsza jestem....:diabloti:A upał przecież był i w tamtym roku....pamiętasz Lublin czy Lidzbark?;)I jakoś dało się żyć....bez stresu,ale np.z opalonym półgębkiem:evil_lol::diabloti: Marudzisz:evil_lol: Quote
Szybowiec Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']opóżnienia to jest to, co lubię najbardziej:diabloti: a kto Was sędziował? A. Nas,akity i akity amerykańskie oceniał p.Peter Harsanyi z Węgier.Może i długo ,ale dokładnie...Tylko,że oprócz tego robił sobie przerwy...Stąd to opóźnienie...:shake: Quote
M&S Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Szybowiec']Nas,akity i akity amerykańskie oceniał p.Peter Harsanyi z Węgier.Może i długo ,ale dokładnie...Tylko,że oprócz tego robił sobie przerwy...Stąd to opóźnienie...:shake: Znam sędziego, oceniał na w Sopocie w zeszłym roku, bardzo dokładny i sympatyczny Pan, a opóźnienie mieliśmy przeszło 2 godziny....... A. Quote
Szybowiec Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Nas też oceniał w Sopocie,dzięki temu FUJI dostała swoje pierwsze CWC i ResCACIB w wieku 15 miesięcy i 3 dni!W Łodzi poszło jej lepiej,ale i starsza jest...;) Quote
andromeda Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A co sadzicie o pani Małgorzacie Lorenc ma sedziowac shiby 17 maja w Bydgoszczy. Quote
M&S Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 andromeda napisał(a):A co sadzicie o pani Małgorzacie Lorenc ma sedziowac shiby 17 maja w Bydgoszczy. Podobno fajna kobitka;), zobacz w temacie wystawy w wątku "sędziowie" A. Quote
Szybowiec Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Szybowce, co u Was słychać:p A. [FONT=Comic Sans MS]Przedstawiamy nasze słodkie mlekopije!!!!:eviltong: Na górnym zdjęciu dwóch mężczyzn,a na dolnym dwie słodkie dziewczynki!!!!:evil_lol:[/FONT] Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 O jakie piękne kózki i koziołki, jakie czyściutkie, bielutkie i jakie mają fajne miny....chyba psotne są;) A. Quote
Matagi Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Szybowiec napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Przedstawiamy nasze słodkie mlekopije!!!!:eviltong: Na górnym zdjęciu dwóch mężczyzn,a na dolnym dwie słodkie dziewczynki!!!!:evil_lol:[/FONT] Hihiiiiiiiiiiiiiiiiiii:loveu: cudowne szybowce!:lol: Quote
Matagi Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 http://images50.fotosik.pl/124/be66c4f60b04e90dmed.jpg a ten szybowiec z lewej to jeszcze coś i gada....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hayne Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No nareszcie :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajniusie. Pewnie gada, żeby go Pańcia fleszem po oczach nie drażniła......... Quote
Szybowiec Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]JEDZIEMY!!!!!!!!!!!Jak widać ASTRA już się szykuje...;)[/FONT] Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Szybowiec napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]JEDZIEMY!!!!!!!!!!!Jak widać ASTRA już się szykuje...;)[/FONT] ..ale śliczna uśmiechnięta:lol: pewnie wie po co jedzie;) to my trzymamy za was.....:p A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Moja koleżanka miała kiedys (nie wiem, może nadal ma...) kozę, która potem miała malutką kózkę. Ta młoda - tradycyjnie - nazwana została Baśką. Jakie to było milutkie stworzonko, wesołe, gadające do nas ludzi w swoim języku, biegająca za ludźmi, zachęcająca do zabawy...:loveu: Ostatnio jakoś nie mamy czasu się spotkac... Pzdr. Quote
Recommended Posts