Szybowiec Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 I czarne i złote shibowce potrafią...:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A dlaczego wstawiasz po jednej fotce? Kiepsko się ogląda tak cykająć po jednej... Regulamin dopuszcza do 5 zdjęć w jednym poscie.:lol: pzdr. Quote
Szybowiec Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Na dwa razy udało mi się-dogomania automatycznie mnie wylogowuje i nie jestem w stanie dać 5 zdjęć,proszę Asiaczkowej...:shake: Quote
Szybowiec Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 To nasz nowy sublokator...:multi: Na razie nikt Bojownika nie zauważył...Tzn.żyje...:laola: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witamy się :lol: pierwszy raz w Waszej szybowcowej galeryji...śliczne szybowce, a szczególnie ten malutki (w zasadzie Ta malutka;)). Fajne zdjęcia...a to zwierzę kozopies :razz: rewelacja. Quote
Szybowiec Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dziękujemy za wizytę...:lol:Dotąd znaliśmy się z wystaw-często konkurując na BIS Weteranów gdzie startował nasz KONJIKI NO-TAMA Xandrina...:placz:No cóż lata lecą teraz jego wychowankowie jeżdżą na wystawy z nami..:lol:W Rzeszowie też się spotkamy?:cool3:Aha,zapraszam do zaczętej galerii naszych karelczyków...:multi: Quote
Szybowiec Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 A to nasz kiciuś Psikus,wspólnik zabaw Tashi...:evil_lol: Tulimy? Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Szybowiec']Dziękujemy za wizytę...:lol:Dotąd znaliśmy się z wystaw-często konkurując na BIS Weteranów gdzie startował nasz KONJIKI NO-TAMA Xandrina...:placz:No cóż lata lecą teraz jego wychowankowie jeżdżą na wystawy z nami..:lol:W Rzeszowie też się spotkamy?:cool3:Aha,zapraszam do zaczętej galerii naszych karelczyków...:multi: Miło mi :lol:...tez tak myślałam, ale nie byłam pewna, czy to Wy :oops: Jedziemy do Rzeszowa, więc pewnie się spotkamy ;), karelczyki widziałam, fajne są, ale jak Wam się udaje okiełznać te temperamenty szybowcowo-karelczykowe.?..podziwiam:p cudny kociak :loveu: Quote
Szybowiec Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Powiem tak-karelkowe dziewczynki dogadują się ze wszystkimi shibaczkami,natomiast Akido i karel Rastas nie...:mad:Obaj to przedstawiciele macho!:diabloti:Brak nam KONJIKI ,który całe towarzystwo miał pod kontrolą...:angryy:Sprawował władzę absolutną... Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Szybowiec']Powiem tak-karelkowe dziewczynki dogadują się ze wszystkimi shibaczkami,natomiast Akido i karel Rastas nie...:mad:Obaj to przedstawiciele macho!:diabloti:Brak nam KONJIKI ,który całe towarzystwo miał pod kontrolą...:angryy:Sprawował władzę absolutną... To musicie być czujni, bo obie rasy do aniołów spokoju nie należą :cool3: (jak zresztą i inne z V gr. ;)) ...zdjęcia z kociszczem cuudne:loveu: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 szybowce bardzo mi się podobają, od dawna :lol:, natomiast co do karelczyków... mam do nich dystans, ładne są to prawda, ale niektóre mają takie dziwne oczy, jakby "szklane"...takie nieobecne ( mam w pamięci takiego jednego karelczyka-samca z wystawy w Legionowie, ładnych kilka lat temu) Quote
Szybowiec Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Oj,uważamy przy każdym spacerku...Chłopców nie wypuszczamy razem,a i kobitki pod kontrolą...Chociaż na wystawach,wyścigach to zupełnie inna bajka-są zdyscyplinowane i spokojne:p,ale gorzej jak obcy pojawi się w pobliżu ICH stada i stawia się...:eviltong:Same nie zaczynają.Dobre i to...:oops: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Szybowiec']Oj,uważamy przy każdym spacerku...Chłopców nie wypuszczamy razem,a i kobitki pod kontrolą...Chociaż na wystawach,wyścigach to zupełnie inna bajka-są zdyscyplinowane i spokojne:p,ale gorzej jak obcy pojawi się w pobliżu ICH stada i stawia się...:eviltong:Same nie zaczynają.Dobre i to...:oops: urocze istoty z V grupy :loveu::diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A ja widzę, że juz nawet 3 fotki dały się wstawić "za jednym zamachem". Jaki postęp!:lol: Pzdr. Quote
kslawin Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja widzę, że juz nawet 3 fotki dały się wstawić "za jednym zamachem". Jaki postęp!:lol: Pzdr. Trzy fotki za jednym zamachem i to bez mojej pomocy:multi: Oby tak dalej:cool3: Quote
Szybowiec Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Jeśli myślicie,że mi to tak łatwo przychodzi...Dwa zdjęcia na 2 razy...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Matagi Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Szybowiec'] Jeśli myślicie,że mi to tak łatwo przychodzi...Dwa zdjęcia na 2 razy...:eviltong::eviltong::eviltong: No pewnie,że łatwo:evil_lol:widać powyżej:lol: U mnie właśnie przed chwilą szybalony tak się zabawiały,że mnie wkurzyły i poszły z wujkiem Okiim tłuc sie na podwórku:diabloti: Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 o matko! a kto kogo zjadł :evil_lol: czy tylko sie nadgryzły :cool3::p Quote
Szybowiec Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 He,he ,dzięki codziennym biegom z dzieciakami shibowce tylko trenują zagryzanki...:cool3::cool3::cool3:No,ale najważniejsze,że w wieku 5,5 miesiąca Astra została przyjęta do ferajny!Zarówno Akido jak i Fuji uważają,że jest OK!:evil_lol:/co widać na zdjęciach poprzednich/Bo wcześniej-to miała przechlapane!Żaden pies nie chciał się z nią bawić-tylko kot Psikus co jakiś czas z nią się pobawił...;) Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to dobrze, że ją zaakceptowały...no ale nie ma się co dziwic w końcu fajna z niej jest dziewczyna :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A dlaczego wcześniej jej nie chciały do swego stada? Coś przegapiłam w Waszej Galerii? Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='kslawin']Trzy fotki za jednym zamachem i to bez mojej pomocy:multi: Oby tak dalej:cool3: my mamy sposób na wstawianie fot, wklejam linki fot do worda z tekstem lub bez, a potem na dogo, bo jak kiedyś ambitnie wstawiałam na dogo bezpośrednio i mnie wywaliło, (a ja b. mądra nie zapisałam), to myślałam, że dostanę szału ze złości.....a teraz jest ok. i 5 zdjęć spoko jest za jednym zamachem ;):p Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Szybowiec']Dzięki,dzięki za podpoowiedzi w sprawie zdjęć.:klacz::klacz::klacz::klacz: A co do pytanka Asiaczka-shibowce nie zauważają szczeniąt u nas ,są ignorowane i odpychane przez dorosłe/trzymane na dystans.../:oops2::oops2: ...hę, specyficzny rodzaj miłości :-o, czyżby "zimny" wychów.. Quote
Szybowiec Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dzięki,dzięki za podpoowiedzi w sprawie zdjęć.:klacz::klacz::klacz::klacz: A co do pytanka Asiaczka-shibowce nie zauważają szczeniąt u nas ,są ignorowane i odpychane przez dorosłe/trzymane na dystans.../:oops2::oops2: Quote
Szybowiec Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 AKIDO z Igą trenują skijoring...:lol:A ASTRA im dzielnie przeszkadza...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts