nikusik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A ja mam 2 yorki. Na początku był jeden, ale widać było, ze bardzo pragnie towarzystwa. Mam teraz zamiast jednego - dwa szczęścia :) Quote
pa-ttti Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ja mam 3 sunie...i jedną chihuahua:) ale na tym nie koniec, bo mieszkam jeszcze z rodzicami. a oni mają: 2 yorki, 7 chihuahua, stafika. wszystkie rasowe, tylko jedna yorczka bez rodowodu. Quote
Nati28 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja swojego mam jednego, ale przewaznie w domu sa 3 yorki i 1 silky (poniewaz opiekuje sie nimi) :p Quote
Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 'pingwinek= napisał(a):;11372237']Jest już tyle galerii z dwoma lub więcej psiakami, że aż człowiek może się zdziwić ile ludzi ma więcej niż jednego yorka w domu. Zagłosujcie w ankiecie i piszcie co was skłoniło do takiej decyzji i w jakich okolicznościach się to stało :) A może tak fotki grupowe :lol:?? u mnie jeden :loveu::loveu::loveu: Quote
cardea Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 OK zagłosowałam u mnie więcej w domciu jest jak 4 :evil_lol: Do 5 szło dość w miarę powoli później strzeliło jak z bata Po kilku latach praktyki z większa liczbą stwierdzam Yorki to jak prawie wszystkie teriery zwierzęta stadne lepiej zachowują i się rozwijają w grupie Mówi się, że co 2 głowy to nie jedna Ile Yoreczków w domu tyle pomysłów na minutę ZREALIZOWANYCH :diabloti: Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A u nas na chwilę obecną jedna Yorka i dwa Staffiki :) Ale na tym pewnie nie koniec :eviltong: Quote
LakusiowaPani Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A u mnie od wczoraj Yorczek mały. Mój shih-tzu na razie mija go szerokim łukiem bo to przy nim jak chomik taki mały , i na tym koniec. Dwa piecholki wystarczą. Maluch to Maksiu. :p Quote
eve86 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 jeden w typie rasy... już marze o drugim :) jednak mam jeszcze mojego kochanego kundelka... :loveu: Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 narazie 1 :loveu:, ale na tym nie koniec :evil_lol: Quote
Agunia_so Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czy ktoś z Was ma parkę w domu? Ja niedługo będę miała i zastanawiam się czy mój piesio zaakceptuje sunie w domu. ;) Quote
*kleo* Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 U mnie póki co jedna yorka + pinczerka mini i 3 koty, ale druga yorka już zamówiona :) Quote
Dorota i Kofi Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 U mnie jeden i jedyny w swoim rodzaju Kofi. Jest go pełno wszędzie :) Nie mogę się wprost nim nacieszyć. Nigdy nie lubiłam ranka, bo wiecznie nie dosypiam - odkąd jest Kofi - budzę się z uśmiechem na ustach. Na razie nie wyobrażam sobie więcej niż jednego pieska. Bo jak tu zabierać ze sobą wszędzie dwie pociechy? A Kofi jest ze mną prawie zawsze i wszędzie (oczywiście poza pracą :) Wiem, że jak piesek nie jest sam, to jest szczęśliwszy, ale na razie nawet nie myślę o drugim. Pozdrawiam Was serdecznie. Quote
*kleo* Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Princess_York napisał(a):Kleo - rodzinka się powiększa :loveu: Taki jest plan, co prawda ta następna jeszcze się nawet nie urodziła, ale prędzej czy później będzie na pewno :) Quote
Eweleczka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 U mnie na razie jedna kochana sunia (ma 3 miesiące) :) ale za rok planuje już następna suczke, tym razem rodowodową :) Quote
aga&zuzanka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ..u mnie póki co też jedna, ale już za rok będą dwa szczęścia, dwa serduszka do kochania:) Quote
Natalia&Lola Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 U mnie 2 yorki i 1 kundelka mix bullteriera. Nie wykluczone, ze jak maluchy porosną to będzie kolejny maluch hihihi Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja mam póki co jednego psiaka i więcej nie planuję, przynajmniej na tę chwilę. Być może w przyszłości nasze stadko powiększy się o jednego psiaka i to niekoniecznie yorkasa :razz: Quote
Axela_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ja jeszcze nie mam żadnego ; [ ale cd mieć niedługo (jednego) ; D Quote
Yorkomanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 u mnie niestety tylko 1:-( a chciałabym jeszcze wystawową suczkę ale to sobie musi pare lat poczekać:-( Quote
pa-ttti Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 2 yoreczki i 2 chihuahua. stadko się powiększy o jakieś 2 sunie jeszcze, zostawię sobie z miotów najpiękniesze maleństwa:) Quote
Recommended Posts