pingwinek=] Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jest już tyle galerii z dwoma lub więcej psiakami, że aż człowiek może się zdziwić ile ludzi ma więcej niż jednego yorka w domu. Zagłosujcie w ankiecie i piszcie co was skłoniło do takiej decyzji i w jakich okolicznościach się to stało :) A może tak fotki grupowe :lol:?? Quote
Aurunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 U mnie są 2 panienki i na pewno to nie koniec :evil_lol:. Quote
pingwinek=] Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 U mnie też są dwie panienki, mama i córka :) Quote
AmiX Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Yorka to narazie mam 1:loveu: no i 1 Amstaffke:loveu: Quote
agasc Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 U nas tez są dwie dziewczyny.Razem przyjechały choć pochodzą z różnych hodowli.Są rówieśniczkami (różnica 2 dni) i razem spędzają całe dnie na psotach i zabawach. Do zakupu dwóch suniek skłoniła nas wspolna z mamą chęć posiadania małego pieska.Więc aby nie było kłótni - są dwie. Ogólnie w domu mamy trzy psy.Mieszka jeszcze 8 letni przekochany Donek:) Quote
agnilale Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja mam 4 :lol::lol: i Texas w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Co mnie sklonilo??? MİLOSC do Yorkow !!!!!!!!!!!! Quote
ladyyork Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja mam dwie dziewczynki i już myśle o następnej, mogłąm bym zamienić wszystkich na yoreczki to wielka miłość i kuku namuniu na ich punkcie. zobaczcie co kupiłam, a to już druga do kolekcji w ciągu miesiąca:loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 2 yorki :p Jeden w typie, drugi rasowy. Na drugiego psa zdecydowałam się ze względu na tego pierwszego, chciałam, żeby miał własnego towarzysza do zabaw. A tak poza tym to miłość do rasy, rodowód i wystawy :loveu: Więcej yorków i żadnych psów już niet :shake: Dwa to wystarczająca ilość, zwłaszcza, że moje terierki nie darzą się sympatią. Quote
ladyyork Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):2 yorki :p Jeden w typie, drugi rasowy. Na drugiego psa zdecydowałam się ze względu na tego pierwszego, chciałam, żeby miał własnego towarzysza do zabaw. A tak poza tym to miłość do rasy, rodowód i wystawy :loveu: Więcej yorków i żadnych psów już niet :shake: Dwa to wystarczająca ilość, zwłaszcza, że moje terierki nie darzą się sympatią. Ja też mam moją dziewcznke pierszą w typie rasy dostałąm ją od siostry, a drugom rasową którą sobie sama kupiłam.To tak jak ty zakochałam się jak dostałąm moją Lady i musiałam kupić następną tym razem z papierami. Masz pecha moje dziewczyny się bardzo lubią,a ja już planuje następnego yorka:loveu: Quote
artasik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a ja mam 4 .2 sunie zwykłe yorki 1 sunie yorkshire terrier biewer i 1psa biewera. No i zakochałam się w 1 suni szczeniaku jakoś żal mi jej sprzedawać moze zostanie kto wie:cool3: Quote
Magda Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 U nas jedynaczek i raczej długo tak zostanie:loveu: Na pewno to nie ostatni pies w moim domu. Quote
ladyyork Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Do nas zawitał jeszcze jeden York:loveu: na imie ma Cessi Magiczny Świat - zaznaczam że to piesek bo przez imie ludzie się mylą;) Quote
Jagódka&Uzi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No, ja też już zaliczam się do podwójnej radochy w domu:) Mam dwóch chłopaków:loveu: Quote
ladyyork Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):No, ja też już zaliczam się do podwójnej radochy w domu:) Mam dwóch chłopaków:loveu: U mnie była podwójna teraz jest potrujna:loveu: Quote
lonka1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam.Mam Yorka sunię ma na imię Pati ma 2,5 lat jest kochana a wczoraj przyjechała do nas druga sunia też york malutka ma 8 tygodni jest cudowna ,dosyc grzeczna .Marwię się o Pati czy ją zaakceptuje,narazie traktuje ją jak powietrze mam wyrzuty sumienia czy zrobiłam dobrze kupując drugą.:placz: Quote
megi333 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Lonka nie martw się wszystko będzie oki... Ja też mam dwie sunie jedna wabi się Kiara i ma 4 lata no i teraz 15 tygodniową Majkę... Na początku przez pierwszy tydzień było różnie.. ale teraz jest Super Kiara traktuję Majkę jak córkę a mała wszystko po niej małpuje.... Jest wesoło i widać że obie sa szczęśliwe razem się bawią, razem psocą :evil_lol: i jest naprawdę fajowo.. :multi: Quote
lonka1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :pDziękuje za słowa otuchy.Dzisiaj jest trochę lepiej.Pati ta starsza zaczyna z małą się bawić.Jeszcze niewiem jak dać jej na imie.W metryce ma Gracja bis Herbu Bawaria. Quote
tigrunia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 lonka1 napisał(a)::pDziękuje za słowa otuchy.Dzisiaj jest trochę lepiej.Pati ta starsza zaczyna z małą się bawić.Jeszcze niewiem jak dać jej na imie.W metryce ma Gracja bis Herbu Bawaria. O masz .. dałaś już gdzieś jej zdjęcie ? Pozdrawiamy kuzynkę :razz: :loveu: Quote
lonka1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jeszcze niedałam jej zdjęć tutaj ,muszę poczytać jak to sie robi i wtedy wkleje.Pozdrawiam.:shake: Quote
Annalexanna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ufff... ja mam w domu jednego i pierwszego w życiu yoreczka...i jeszcze mieszka z nami chart rosyjski Borzoi... i co ciekawe maluch jest zdecydowanie bardziej wymagający.... on jest psem stale asystujacym... więc więcej niż jedne oj... to już bym musiała sobie dobę wydłużyć.. A czy mamy już gdzieś topic..Yorki plus inne rasy...? Quote
Linka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 u nas jeden.. właściwie jedna - z fanaberii ojca i mam nadzieje że na jednym pozostanie :roll::evil_lol: +bokser naturalnie ;) Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 u nas jest: 1. jedna yoreczka:loveu: 2. jedna boksiołka:loveu: 3. i jedna silka:loveu: i jeden kocur-prawie pers:evil_lol: Quote
Recommended Posts