kredka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Oj...zapomniałam zupełnie o tej galerii :eviltong: Ale już wstawiam fotkę i filmik z agillity :razz: niestety fotka na fotosik,bo komp jakiś dziwny :shake: Prosimy o wyrozumiałość,ćwiczymy na samodzielnie zbudowanych hopkach :) Narazie tylko hopki i slalom męczymy ;) Fotka: SDC18764.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Filmik: Wrzuta.pl - Mini agility-Abra. A i jeszcze taki bonus(niedopracowane poproś): KLIK A na koniec powiem że teraz tor wygląda inaczej...mamy lepsze hopki :eviltong: Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 O własnej galerii zapomnieć, a po innych chodzić:mad: Fajnie wykonuje komendy, tak energicznie :razz: Quote
kredka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Postaram się zaglądac tu częściej. W miarę możliwości...ostatnia gim,duuużo nauki. Wybaczcie;) Quote
wiki4 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kredka napisał(a):Postaram się zaglądac tu częściej. W miarę możliwości...ostatnia gim,duuużo nauki. Wybaczcie;) A ja jestem w pierwszej :eviltong: Wszyscy mnie tak straszą tą 3, że aż na serio zaczynam się bać :cool1: Mówisz, że czasu nie masz, a ja Cię ciągle na Dogo widzę :evil_lol: Quote
kamilawa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja w drugiej, hyhy. :diabloti: Kinia, co tam u Was? :evil_lol: Quote
gossia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 śliczna galeryja :loveu: Więcej fotek kochana.! I przedstaw Tweety ;] Quote
phase Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='wiki4']A ja jestem w pierwszej :eviltong: Wszyscy mnie tak straszą tą 3, że aż na serio zaczynam się bać :cool1: Mówisz, że czasu nie masz, a ja Cię ciągle na Dogo widzę :evil_lol: `. To ja wam już nie mówię co w liceum się dzieje. :diabloti: W poniedziałek 5 sprawdzianów. :evil_lol: Quote
phase Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 `. W końcu trzeba się męczyć jak się chce być weterynarzem. :diabloti: Kiedy bd focie psiaków.? :loveu: Quote
kamilawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. W końcu trzeba się męczyć jak się chce być weterynarzem. :diabloti: A ja mam takiego lenia, że się nie uczę :diabloti: Ale trzeba zacząć, podciągnąć się w nauce :evil_lol: Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='AguusS__x33']`. To ja wam już nie mówię co w liceum się dzieje. :diabloti: W poniedziałek 5 sprawdzianów. :evil_lol: A ja tam nie do liceum :eviltong: Jam do technikum ;) Quote
phase Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 kamilawa napisał(a):A ja mam takiego lenia, że się nie uczę :diabloti: Ale trzeba zacząć, podciągnąć się w nauce :evil_lol: `. Hihi a gimnazjum tak miała. :evil_lol: Tylko ciii. :diabloti: Ja właśnie wróciłam z weselicha. Znaczy się poprawin. :eviltong: I idę się zaraz uczyć. :mad: wiki4 i jak w technikum jest.? :razz: Dobrej nocki dziewczyny. ;) Quote
kredka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Kamilko,u nas super extra i wogóle :) Dzisiaj byliśmy w lesie...ja,Abra,mój brat i Oskar :cool3: Hm...nie wiem jakim cudem wyciągnęłam Sebka z domu...chyba mam dar przekonywania :eviltong: Była chwilka agility.Ale nie długo bo mój brat stwierdził że katuję psa :eviltong: No dobra,on wie zawsze najlepiej.haha...jestem dręczycielką jak on to mnie nazwał :diabloti: Zaraz wstawię foty tego mojego bydła :cool3: Ależ je brzydko określam :D ale naprawdę jak się ich puści na spacerze to jakby bydło z zagrody wypuścić :lol: Gosieńko.Tweety przedstawię niebawem. Quote
kredka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Tutaj Abra,Paulina i Wafelek.Weekend wtedy razem spędzałyśmy u taty:cool3:Powiem tylko że było bosko,całe dwa dni tylko z Abrettą.Tyle pól,łąk że maryjo ratuj ;) Smycz była zbędna!-przydawała się tylko przy przechodzeniu przez jezdnię.Czekamy aż pogoda się poprawi i znowu razem wyjeżdżamy:multi: Dwie wariatki:cool3: Abra pokochała Paulinę,bo ona zresztą każdego kocha kto ma patyka w dłoni,a jak jej rzuci to już jest przez nią na maxa uwielbiany:p A tu Oskar.Stare zdjęcie,z 1 września:eviltong: A ten brak w uszku zawdzięczamy amstaffowi :angryy: Quote
phase Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 `. Pozwól cioteczko, że powiększę już zdjęcia. ;) Zdjęcia super, ale szkoda, że tak mało. :evil_lol: Będzie więcej?. Quote
phase Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kredka napisał(a): A tu Oskar.Stare zdjęcie,z 1 września:eviltong: A ten brak w uszku zawdzięczamy amstaffowi :angryy: `. Ojj raczej jemu właścicielowi a nie psiakowi... Ale Mordkę ma przesłodką. :loveu::loveu: A co do drugiego zdjęcia, szaaaalone. :evil_lol: Quote
kredka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. Ojj raczej jemu właścicielowi a nie psiakowi... Ale Mordkę ma przesłodką. :loveu::loveu: A co do drugiego zdjęcia, szaaaalone. :evil_lol: Fakt.jego właścicielowi.I mojej mamie bo spanikowała,i zamiast psa szybko złapać na ręce to puściła smycz :shake: W sumie jej się nie dziwie,bo wcześniej nasz Oskar i tamten amstaff byli przyjaźnie do siebie nastawieni,jednak mojemu się coś nie spodobało i warknął,a tamten wiadomo co zrobił. Quote
kredka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Będzie więcej zdjęć.Ale nie dzisiaj...brak czasu,a nauka czeka:placz: Dzisiaj tylko Abretkowe... Quote
wiki4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://images43.fotosik.pl/216/fd451930489b4793med.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts