kredka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Witamy kolejną cioteczkę :loveu: Już wkrótce nowe zdjęcia urwisów :) Quote
phase Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 kredka napisał(a):Witamy kolejną cioteczkę :loveu: Już wkrótce nowe zdjęcia urwisów :) `. No to wpada druga, nowa cioteczka. :evil_lol: Psiaki przecudne. :loveu: Wymiziać!. Koniecznie.:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 kredka napisał(a):Witamy kolejną cioteczkę :loveu: Już wkrótce nowe zdjęcia urwisów :) to czekamy :loveu: Quote
kredka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 AguusS__x33 już wymiziane :) Ciebie również baaardzo gorąco witamy :loveu: Quote
kredka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Abrusia bawi się z moim kumplem :) Biła swoje rekordy w skakaniu :eviltong: Moja słodka Czuczu :loveu: Dwa kochane łobuzy :loveu: Szczekająca bestiaaa :evil_lol: Moja słodziakówna :loveu: Aga kłania się królewnie :evil_lol: Piąteczka ;) teraz uczymy się piątka,dziesiątka,pietnacha i czacha:evil_lol: I takie cudeńko :razz: "Abra,kolano" :cool3: A takie zabawki zrobiłam sama...tak zwane "sznury do przeciągania" są super wytrzymałe :) Abra i Oskar już testowali xd nawet jeden warkoczyk nie pękł. Oskarek testował tak: A Abra tak: Na dzisiaj starczy :eviltong: Quote
phase Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 `. http://img36.imageshack.us/img36/1471/sdc13525.jpg Cudowna. :loveu: Quote
kredka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki :) Jutro idziemy nad staw popływać także będą jakieś z nad wody :cool3: Quote
phase Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 `. No to fotki zapowiadają się dobre. :razz: Czekamy. ;) Quote
phase Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 kredka napisał(a): Jutro idziemy nad staw popływać także będą jakieś z nad wody :cool3: `. To gdzie ciotka foteczki?. :razz::cool3: Quote
kamilawa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Phi, Kredzia nam się opierdziela, bo nawet na photoblogu fotek z nad wody ni ma :diabloti::evil_lol::evil_lol: Kredka, my tu czekamy ! :eviltong: Quote
kredka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Heee :P jakoś czasu nie było żeby Dogo odwiedzić :-( Byliśmy nad stawem...ale baterie mi padły po zrobieniu 4 fotek jeszcze w drodze nad wodę.Niedługo jak wyjdzie słońce to już obiecuje że na stówę porobimy te foteczki :D Tylko muszę wcześniej linkę kupić...bo jak Oskara wpuszcze do stawu to zechce uciec i przepłynie na drugi brzeg xd już ja go znam :evil_lol: Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy się :hand: http://img36.imageshack.us/img36/1471/sdc13525.jpg ah, jak dostojnie....:loveu: :evil_lol: Quote
kredka Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dziękujemy dziękujemy :) niedługo postaramy się dodać nowe zdjęcia. pozdrawiamy ;** Quote
kamilawa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 www . greenstreethooligans13 . fbl . pl tutaj macie peeełno fotek ;) Quote
.Agata. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hej Wam :multi::multi: Może wakacyjny spacer co ? :loveu: Quote
.Labradore. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hey ludziska, rozwijamy, rozwijamy galeryjkę!:multi: Cudne potwory:evil_lol: Pozdrówki! Asia, Maks i Gofi Quote
kredka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Potem wstawię fotki ;) teraz muszę uciekać-mama goni do sprzątania :mad::evil_lol: Powiem tylko że u nas wiele się dzieje :) i od jakiegoś czasu trenuje z psami agility,nasz tor to krzesła,grabie,miotły i wiaderka x) :P Idzie nam nawet nawet... pójźniej większe relacje :) Quote
kredka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Zapomniałam jak to było z tym wstawianiem zdjęć.Pfff...ale ze mnie ciamajda ;) Więc narazie musicie się zadowolić fotosikiem. Oskarek i jego pierwsza agillitowa lekcja w domu :] SDC18273.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Czekam na nagrodę...SDC18271.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Z zabawką-którą sama zrobiłam :) SDC17738.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Abrowa moja :) oczywiście z ulubioną zabawką-wężem. SDC17907.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Rzucisz wkońcu tego węża?:mad: SDC17897.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl I na koniec nasza kochana CZUCZU;) która umie czytać. SDC17691.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Tak więc.U nas wszystko w porządku :] Wróciła mi nadzieja że z rozpieszczonego Oskarka uda mi się jeszcze zrobić usłuchanego psa,jest coraz lepiej :) Abra?Ona jak zawsze...wariat do potęgi ętej :P Z obojgiem ćwiczę podwórkowe agility,narazie tylko przeszkody i mini slalomy ;) Potem dodamy huśtawkę i kółko.Wakacje się kończą...nie zdążyliśmy spełnić wszystkich wakacyjnych planów,to nic...przecież będą następne :) Pozdrawiamy ;** Quote
kamilawa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 no proszę kto tu w końcu zajrzał :loveu: :evil_lol: Cudownie oczywiście :p Quote
kredka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A no czas najwyższy tu zajrzeć ;) he. niedługo nowe agilitowe fotki będą :] zapraszamy...;) Quote
AjriszZona Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kredka napisał(a):A no czas najwyższy tu zajrzeć ;) he. niedługo nowe agilitowe fotki będą :] zapraszamy...;) kiedy będzie to niedługo?:razz: Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 SDC17907.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Wąż jak żywy :crazyeye: Piesek śliczny :loveu: Zapraszamy do nas :p Quote
Recommended Posts