Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak wracamy z dworu,to już nie wskakuje od razu na łóżko tylko czeka pod łazienką żeby łapcie mu umyć.

Moj Benek też zawsze czeka pod drzwiami aż łapki umyjemy :D
Wogóle to witamy się ;)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zauważyła coś w kałuży...i oczywiście musiała to wyciągnąć:loveu:

Teraz coś na zimno!:;)
Na zamarzniętym stawie-ze swoim ukochanym Beniem(spanielkiem koleżanki)
Biegną na komendę "Abra,Benek...kuraaa!" :evil_lol:

Szaloneee!:loveu::evil_lol:

A tutaj taki mix:loveu: Bo nigdy nie mogę ich razem uchwycić:placz:

I nawet w mixiorku jedno zdjęcie Abrusi jak miała 5/6 miesięcy:loveu:

Posted

Eh...powiem wam nawet,że kiedyś moja Abra uciekła z podwórka:roll: i zagryzła koguta sąsiadowi :angryy::mad: Tzn.Chciała się nim pobawić...ale ta zabawa skończyła się na tym że kogut miał złamany kręgosłup i odgryzioną łape:angryy: Sąsiedzi stali i się przyglądali...nikt nie raczył mnie zawołać.Gdyby ktoś ruszył swój szanowny tyłek może koguta bym zdążyła odratować...i pozostaje jeszcze jedno pytanie...jak moja Abra przeskoczyła 2m siatkę?żadnego podkopu nie było ;/ chyba że ktoś mądry wypuścił ją z ogrodzenia.:mad:

Posted

Tak była słodka!Teraz troszkę wydoroślała:cool3: wkońcu to już 21 miesięcy ma :lol: charakterek to w sumie jak szczeniak...tylko z wyglądu troszkę się zmieniła:loveu:

Posted

kredka napisał(a):
Tak była słodka!Teraz troszkę wydoroślała:cool3: wkońcu to już 21 miesięcy ma :lol: charakterek to w sumie jak szczeniak...tylko z wyglądu troszkę się zmieniła:loveu:

Tak, tylko troszecze :evil_lol::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

kredka napisał(a):
A tak wogóle!To kiedy psy wydoroślają?:evil_lol:

Pewnie kiedyś to nastąpi, oby jak najpóżniej:evil_lol:. Dorosłe życie jest takie nudne,pełne poważnych decyzji,wymagające odpowiedzialnych zachowań. Niech szaleją pięknoty:loveu:, mają gdzie. Mimo pewnych trudności masz wokól przepiękne okolice.

Posted

oj tak.okolica cudowna :) spacery to sama przyjemność :P aż wracać się do domu nie chce ze spaceru...chyba że odciski na piętach po 4 godzinach się robią xd

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...