Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: Coraz więcej nas!:multi:
a moja Abrusia to nawet może i nie w typie :P została wykupiona od pseudohodowcy ;/ nawet jeszcze gorszego niż pseudohodowcy ;/

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy jeszcze lepsze miejsca:loveu: Np.wyspę na środku stawu xd do której można się dostać tylko na wiosne :P gdy w stawie nie ma wody...ale za to jest błoto po kolana xd Abra jest z tego zadowolona :P a ja nie zabardzo bo butów przez tydzień doprać nie mogę...nie wspominając o skarpetkach hihi

Ale czego się nie robi dla tych futrzaków:loveu:

Posted

Tutaj macie moją kochaną mordeczkę jak się cieszy!:cool3:
Tutaj Abra wyznająca miłość swojemu sąsiadowi:loveu:(na uszko,żebym nie słyszała) :eviltong:

A tutaj ze swoim najukochańszym przyjacielem-Kubusiem:loveu:

A to zdjęcie uwielbiam:loveu:

Posted

A tutaj macie robotę OSKARKA!(dziura w poszewce) Pomijając tą maleńką dziurkę,zjadł mi jeszcze dwa prześcieradła i nową poszew na kołdrę...:mad:

Posted

Wyszorowałam;)
i normalnie mój pies zrobił postęp!!:multi:Bo jak wracamy z dworu,to już nie wskakuje od razu na łóżko tylko czeka pod łazienką żeby łapcie mu umyć.A po myciu to już tylko kolacja i mizianko:loveu:

Posted

kredka napisał(a):
Wyszorowałam;)
i normalnie mój pies zrobił postęp!!:multi:Bo jak wracamy z dworu,to już nie wskakuje od razu na łóżko tylko czeka pod łazienką żeby łapcie mu umyć.A po myciu to już tylko kolacja i mizianko:loveu:

Mądry piesek :razz:

Posted

A oto i fotki...jeszcze z jesieni;)

Sarna?Zając?Czy pies?:lol:

Abra & Mój kumpel.Zdjęcie nosi nazwę "oddaj tą kolbe kukurydzy,bo Cię zjem" !:evil_lol:

A to zdjęcie typu "atak na patyka";)

A tu Oskarek...czeka na kolację;)