Ziunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Daj spokój, praktycznie co roku jest poniżej 160. Myślę, że się uda ;) Ja właśnie jak słucham to wcale jakoś hiper dobrze ludziom nie poszło ;) statystyki kłamią! :) albo Ślązacy jakimiś pechowcami są... Jeśli część ludzi przejdzie na medycynę, to myślę, że nie masz się co martwić.. Quote
Talagia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ziunia mając 167 napewno sie dostaniesz... Ja zaczynam tracic nadzieje na moja obecnosc na liscie jak widze jak dobrze poszla matura podobno ;/ Quote
sheltia12 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dziewczyny, te liczby 160,167 w jaki sposób liczycie? Quote
Talagia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dodajemy do siebie wynik procentów jakie mamy z chemii i biologii rozszerzonej :) Ziunia moze i racja, musze skończyć czytać te durne fora gdzie wszyscy pisza "oh... mam tylko 95% z biologii i 100% z chemii :( Czy to wystarczy???" Quote
Ziunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :lol::lol::lol: jakbym mój biol chem słyszała... wow Quote
Ziunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Impresja napisał(a):wpisujecie przeliczone punkty, nie procenty prawda? W dziale pyt i odp jest napisane "Do systemu wpisujemy tylko i wyłącznie wartości procentowe (%)". Quote
Talagia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czyli mamy dodawać ten "%" ? Czy nie? W Warszawie pisze "wpisz wynik w procentach tak jak na świadectwie maturalnym (np. 66)" :shake: Quote
Ziunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tak jak w Wawie :) czyli jeśli masz 80% to wpisujesz 80,0 :) rany ja się dopiero po północy dopchałam do mojego konta.. i właśnie się zorientowałam, że jeszcze jakieś magiczne zdjęcie trzeba skombinować :roll: Quote
Blever's Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ja na 95% ląduję w Olsztynie.. ktoś jeszcze:):)?? jesli chodzi o odelglosc wolalabym Wroclaw, ale Olsztyn mi bardziej pasuje pod innymi względami... orientujecie jakie mogą być minimalne progi we Wroclawiu? coś kolo 155 nie?? Talagia myśę, że nie masz się co bać! ponoć w zeszlym roku jeszcze we wrzesniu przyjeli osoby co mialy po 153 pkt Quote
Saint Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dostanie się to dopiero początek dłuuuuugiej drogi :evil_lol: Quote
Jofka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Blever's;12549346 napisał(a):ja na 95% ląduję w Olsztynie.. ktoś jeszcze:):)?? jesli chodzi o odelglosc wolalabym Wroclaw, ale Olsztyn mi bardziej pasuje pod innymi względami... orientujecie jakie mogą być minimalne progi we Wroclawiu? coś kolo 155 nie?? Talagia myśę, że nie masz się co bać! ponoć w zeszlym roku jeszcze we wrzesniu przyjeli osoby co mialy po 153 pkt Gratuluję! Olsztyn fajne miasto.Ja prawo-niestety żałuję,ale powodzenia.Teraz jedyne co mogę zrobic to poszukać sobie faceta weta hehe taki mam plan:) Fajni ludzie są na weterynarii na UWMie,:cool3: Quote
Goshka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jofka napisał(a): Fajni ludzie są na weterynarii na UWMie,:cool3: Zgadzam się :cool3: ;) I życze Wam wszystkim powodzenia :p Quote
Talagia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Saint napisał(a):Dostanie się to dopiero początek dłuuuuugiej drogi :evil_lol: Ale chyba kończy się ta durna loteria maturalna :lol: Wole milion razy bardziej uczyć sie konkretnych bzdur na pamiec i recytowac podreczniki na egzaminie niz byc zdana na klucz maturalny ;) Quote
wiska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Wlasnie czytam w gazecie ,ze matury w tym roku fatalnie poszly-15% wg nie zdalo :crazyeye: Wiec jest szansa na nizsze progi. Powodzenia!! :multi: Quote
Blever's Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 albo jestem glupia i nie umiem sie zarejestrować do wroclawia albo ten system jest dziwny... :/ Quote
Blever's Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dostaliscie haslo przy zalozeniu konta?? bo ja nie;/ zalozlyli konto a hasla nie dali i każą się zalogowac :(;/ Quote
Blever's Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dobra juz sobie poradzilam :D ale i tak tego nie czaje... olsztynskie IRK jest lepsze;p Quote
Nadalle Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Gratuluje wszystkim maturzystkom wyników Ja za czasów mego gimnazjum myślałam nas technikiem weterynaryjnym, bo cóż na weterynarza nie jestem aż ta dobra i najzwyczajniej w świecie bym się nie dostała. Tym bardziej, że w Lo jestem na profilu humanistycznym [nie cierpię historii ] iż biol chemu nie zrobili bo za mało chętnych.. A biorąc pod uwagę, że chce zdawać biologię niestety tylko podstawową muszę zadowolić się, o ile mi dobrze pójdzie, rehabilitacją/ fizjoterapią w szkole policealnej. Zwierzaczki kocham ponad wszystko ale niestety utrzymać w przyszłości się muszę. Mam kuzyna weta i wiem jakie to ciężkie studia, po mimo że kocham zwierzęta niestety nie wiąże z nimi przyszłości Ale mam nadzieje, że wam się uda, spełnicie marzenia i będziecie wetami z powołania. Quote
sheltia12 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja do Wrocławia się zarejestrowałam. Na pocztę mogę wejść. Ale gdzie do jasnej ciasnej wklepać te wyniki?! Quote
Talagia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='sheltia12']Ja do Wrocławia się zarejestrowałam. Na pocztę mogę wejść. Ale gdzie do jasnej ciasnej wklepać te wyniki?! Zamiast wchodzić na konto pocztowe kliknij Elektroniczna rejestracja ----> Rejestracja (otworzy sie nowe okno https://pluton.up.wroc.pl/) i tutaj sie logujesz uzywajac tych samych danych :) Quote
Ziunia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zdjęcie ładujecie dopiero po dostaniu się na studia? :lol: mieliśmy temat swojego rocznika.... :roll: Quote
Talagia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja zdjęcie załadowałam już dawno, ale jezeli sie dostane to wrzuce inne, bo Wrocław wymaga dostarczenia 2 zdjec w rozmiarze jak na swiadectwie maturalnym. A ja wrzucilam dowodowe :evil_lol: Quote
Blever's Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 wkurzylam sie.. jest cos nie tak z oplatami... zaplacilam 1 lipca a do dzisiaj nie ma w systemie moich pieniedzy.. a termin mija dzisiaj... wyslalam potwierdzenie ale kto ie czy oni to wogole sprawdzą..... Quote
Talagia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja czekałam prawie tydzień az pojawiła sie moja opłata w Wrocławiu na koncie i 4 dni na Warszawe :roll: Quote
Recommended Posts