Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daj spokój, praktycznie co roku jest poniżej 160. Myślę, że się uda ;)
Ja właśnie jak słucham to wcale jakoś hiper dobrze ludziom nie poszło ;) statystyki kłamią! :) albo Ślązacy jakimiś pechowcami są...
Jeśli część ludzi przejdzie na medycynę, to myślę, że nie masz się co martwić..

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodajemy do siebie wynik procentów jakie mamy z chemii i biologii rozszerzonej :)

Ziunia moze i racja, musze skończyć czytać te durne fora gdzie wszyscy pisza "oh... mam tylko 95% z biologii i 100% z chemii :( Czy to wystarczy???"

Posted

Impresja napisał(a):
wpisujecie przeliczone punkty, nie procenty prawda?

W dziale pyt i odp jest napisane "Do systemu wpisujemy tylko i wyłącznie wartości procentowe (%)".

Posted

Tak jak w Wawie :) czyli jeśli masz 80% to wpisujesz 80,0 :)
rany ja się dopiero po północy dopchałam do mojego konta.. i właśnie się zorientowałam, że jeszcze jakieś magiczne zdjęcie trzeba skombinować :roll:

Posted

ja na 95% ląduję w Olsztynie.. ktoś jeszcze:):)??
jesli chodzi o odelglosc wolalabym Wroclaw, ale Olsztyn mi bardziej pasuje pod innymi względami...
orientujecie jakie mogą być minimalne progi we Wroclawiu? coś kolo 155 nie??
Talagia myśę, że nie masz się co bać! ponoć w zeszlym roku jeszcze we wrzesniu przyjeli osoby co mialy po 153 pkt

Posted

Blever's;12549346 napisał(a):
ja na 95% ląduję w Olsztynie.. ktoś jeszcze:):)??
jesli chodzi o odelglosc wolalabym Wroclaw, ale Olsztyn mi bardziej pasuje pod innymi względami...
orientujecie jakie mogą być minimalne progi we Wroclawiu? coś kolo 155 nie??
Talagia myśę, że nie masz się co bać! ponoć w zeszlym roku jeszcze we wrzesniu przyjeli osoby co mialy po 153 pkt

Gratuluję! Olsztyn fajne miasto.Ja prawo-niestety żałuję,ale powodzenia.Teraz jedyne co mogę zrobic to poszukać sobie faceta weta hehe taki mam plan:)
Fajni ludzie są na weterynarii na UWMie,:cool3:

Posted

Saint napisał(a):
Dostanie się to dopiero początek dłuuuuugiej drogi :evil_lol:

Ale chyba kończy się ta durna loteria maturalna :lol:
Wole milion razy bardziej uczyć sie konkretnych bzdur na pamiec i recytowac podreczniki na egzaminie niz byc zdana na klucz maturalny ;)

Posted

Wlasnie czytam w gazecie ,ze matury w tym roku fatalnie poszly-15% wg nie zdalo :crazyeye: Wiec jest szansa na nizsze progi. Powodzenia!! :multi:

Posted

Gratuluje wszystkim maturzystkom wyników

Ja za czasów mego gimnazjum myślałam nas technikiem weterynaryjnym, bo cóż na weterynarza nie jestem aż ta dobra i najzwyczajniej w świecie bym się nie dostała. Tym bardziej, że w Lo jestem na profilu humanistycznym [nie cierpię historii ] iż biol chemu nie zrobili bo za mało chętnych.. A biorąc pod uwagę, że chce zdawać biologię niestety tylko podstawową muszę zadowolić się, o ile mi dobrze pójdzie, rehabilitacją/ fizjoterapią w szkole policealnej. Zwierzaczki kocham ponad wszystko ale niestety utrzymać w przyszłości się muszę. Mam kuzyna weta i wiem jakie to ciężkie studia, po mimo że kocham zwierzęta niestety nie wiąże z nimi przyszłości
Ale mam nadzieje, że wam się uda, spełnicie marzenia i będziecie wetami z powołania.

Posted

[quote name='sheltia12']Ja do Wrocławia się zarejestrowałam. Na pocztę mogę wejść. Ale gdzie do jasnej ciasnej wklepać te wyniki?!

Zamiast wchodzić na konto pocztowe kliknij Elektroniczna rejestracja ----> Rejestracja (otworzy sie nowe okno https://pluton.up.wroc.pl/) i tutaj sie logujesz uzywajac tych samych danych :)

Posted

Ja zdjęcie załadowałam już dawno, ale jezeli sie dostane to wrzuce inne, bo Wrocław wymaga dostarczenia 2 zdjec w rozmiarze jak na swiadectwie maturalnym. A ja wrzucilam dowodowe :evil_lol:

Posted

wkurzylam sie.. jest cos nie tak z oplatami... zaplacilam 1 lipca a do dzisiaj nie ma w systemie moich pieniedzy.. a termin mija dzisiaj... wyslalam potwierdzenie ale kto ie czy oni to wogole sprawdzą.....