Soema Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Gdzież bym śmiała :) dzięki :) tylko Marlenko musisz od razu ludziom mówić, że Nancy to jednak wyjątkowy pies, potrzebujący ludzi o wyjątkowej cierpliwości i spokoju.. Jeśli chcą wesołego, grzecznego szczeniaka to długa praca przed nimi. Niestety, mi zajęło 2 miesiące żeby ona "nie wstydziła się" pobawić piłką itd.:) gratulacje dla Syriusza :lol: dusje mi pisała, że Państwo podjęli decyzję. Quote
Marlena:) Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 eee....Syriusz nie jest u ludzisk od dusje:razz: bo pierwszy był niestety kolega z klasy zamieszkały w Stalowej Woli :eviltong:... Jak mi nie odda psa po 2 dniach to bedzie dobrze:diabloti: Quote
Soema Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Marlena:) napisał(a):eee....Syriusz nie jest u ludzisk od dusje:razz: bo pierwszy był niestety kolega z klasy zamieszkały w Stalowej Woli :eviltong:... Jak mi nie odda psa po 2 dniach to bedzie dobrze:diabloti: Cóż za optymizm :lol: ja tam większości swoich znajomych bym nic żywego nie powierzyła :p Na Nancy wszyscy wołamy szpieg :diabloti: łazi za mną po całym mieszkaniu, najlepiej jakbym była w pobliżu jak je, bo inaczej nici z tego. Jak nie robię nic godnego podziwu to schodzi na dół albo idzie do kogoś innego i co jakiś czas sprawdza, czy na pewno jestem tam gdzie mnie zostawiła :eviltong: Quote
zulugula Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Wpłynęło 25 zł z bazarku dla Nancy :) Quote
Soema Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 zulugula napisał(a):Wpłynęło 25 zł z bazarku dla Nancy :) Super :) to musimy się jakoś rozliczyć.. To może ja Ci doślę resztę, a tu uaktualnię wpłaty? Quote
Soema Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No i o nas zapomnieli...:shake: jak uporam się z aparatem to wstawię kilka fot.;) Quote
Soema Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Marlena:) napisał(a):ja pamiętam :eviltong:..... Jedna... :loveu: i nie masz nic ciekawego dla mnie? Jeszcze tydzień w Sando jestem ;) a potem już w Krk. Quote
evel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 przysypało nas i zamroziło :roll: jak tam Niuńka się czuje? :cool3: Quote
Marlena:) Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No teraz nic ciekawego dla Ciebie nie mam, na szczęście :eviltong:... a jak tam? Trzeba brzyduli allegro zrobić? :roll: Jak cos to wiesz gdzie stukać :eviltong: Quote
Soema Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 evl napisał(a):przysypało nas i zamroziło :roll: jak tam Niuńka się czuje? :cool3: Szpieguś baaardzo dobrze :) jest prze szczęśliwa. :) łazi za mną krok w krok praktycznie.. Krętych schodów nie lubi, więc lata drugimi naokoło. Z moim tatą się wygłupia, z bratem też. Do mamy z dystansem, bo "natupała" na nią na początku :eviltong: pyskuje do Nuki, aż Nuśka nie wie czasem o co chodzi. Na podwórku lata jak szalona, na razie zapomiała o smyczy, bo w miarę grzecznie przychodzi na zawołanie. Jest dużo swobodniejsza, choc wszyscy co ją poznali, mówią że musiała byc bardzo skrzywdzona...:roll: Rozwaliła już dwie piłki, sama rzuca sobie je po salonie, szczeka, warczy - prawdziwy szczeniak :) oczywiście stróż domu i podwórka :evil_lol: agresor niesamowity :) jak siedzę na komputerze, to leci do drugiego pokoju, bierze swojego gryzaka i przychodzi do mnie. Jest bardzo grzeczna i jak wychodzę, to spokojnie siedzi zamknięta w pokoju, jak zostaje w domu to dostaje paniki.. Przyzwyczaiła się, że w Krk też siedzi w pokoju :) wie, że do sypialni rodziców i brata wchodzic nie może, nawet się nie pcha - kładzie się na progu i na mnie czeka :) jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę :cool1: Quote
Bazyliah Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dogo mi działa ;) Soema - no ja nie wiem, gdzie Ty dla tego agresywnego psa znajdziesz domek. Zamordowała już 2 piłki???? Quote
zaginiona sara Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wrzuc fotke :) moje kwiatki atakuja mszyce ;( bazarku teraz nie robie a jeszcze jedna paczka czeka na wysylke jedne roslinki Quote
Soema Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Bazyliah napisał(a):dogo mi działa ;) Soema - no ja nie wiem, gdzie Ty dla tego agresywnego psa znajdziesz domek. Zamordowała już 2 piłki???? Tak ...:-( i dobiera się do takiej, co mój brat sobie nią czasem kopie po domu :diabloti: ojj nie był zadowolony :eviltong: schował ją - egoista :cool1: No ja też nie wiem. Ta łysa plama, która jej się zrobiła na grzbiecie sama zarosła sierścią :multi: Niestety, po cieczce jednak jest osłabienie, bo zaczyna się drapać i pyszczek zrobił się różowy.. Czeka nas wizyta u weta, jeśli nie przejdzie. A zdjęcia wstawię... niedługo :oops: Quote
xmartix Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 wpisuję się, jakie ogłoszenia ma mała? Quote
Bazyliah Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 xmartix - aktualnych nie ma, bo w międzyczasie Nancy się cieczka objawiła ;) Quote
Soema Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Bazyliah napisał(a):xmartix - aktualnych nie ma, bo w międzyczasie Nancy się cieczka objawiła ;) Oo właśnie.. umknęło mi. :oops: Muszę się jeszcze dowiedzieć o cenę sterylki w Krk, tu w Stalowej ok 120zł, może uda się taniej. Ale jeszcze trzeba odczeka chwile żeby Szpieguś do siebie doszedł :) Quote
Soema Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nancunia zostaje dziś z moim bratem, jadę do Krk i wracam jutro. Zobaczymy czy bardzo mu da popalić :roll: jadę jeszcze teraz kupię jej jakieś gryzaki na poprawę humoru... Zdjęcia jutro wieczorem - obiecuję :oops: dziś jej robiłam w śniegu (dosłownie, bo ona nurkuje w najgłębsze zaspy :evil_lol:) Quote
xmartix Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mogę proobić parę ogłoszeń, z 6 nr tel potrzebuję i ogólnie stan suni Quote
zaginiona sara Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 kiedy ktos kruszynke zabierze ona juz tak dlugo czeka u mnie podobno nowy psiaczek bezdomny sie pojawil i slysze (dziwnym trafem do mnie) taki biedny, maly, szuka jedzenia ze niby ja mam mu pomoc moge mu sypnac karmy jak go zobacze czy jakiegos zarelka ale niewiele wiecej chyba Quote
rufusowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ciotka a moze zrobisz jakies nowe fotki Nancy? :cool3: najlepiej śniegowe i w porównaniu z Twoją sunią - zeby wielkosc było widać ;) Quote
Soema Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 rufusowa napisał(a):Ciotka a moze zrobisz jakies nowe fotki Nancy? :cool3: najlepiej śniegowe i w porównaniu z Twoją sunią - zeby wielkosc było widać ;) Fotki mam.. na aparacie :oops: jutro wrócę z Krk i wstawię, co do zdjęć z Nuśką - nie wiem czy to całkiem bezpieczne dla Nancy, ale spróbujemy :) na odległość.. Quote
Soema Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Wiem, że miałam dziś wstawić fotki.. Wróciłam do domu, miałam tak dobry humor, ale weszłam na dogo... Suńka - cudo przecudowne, które najprawdopodobniej miało być u mnie w przyszłym tygodniu, odeszła za TM :placz: była prześliczna.. I taka słaba, skazana od urodzenia na śmierc :-( Co do Nancy, została z moim bratem. Brat bał się bez smyczy ją puścic na podwórko, a jak się odważył to ona nie wysza z nim. Dopiero jak ją zapiął. Mało jadła, siedziała cały czas w oknie.. Dziś był szał radości :) Wariat Kochany.. pilnuje mnie strasznie ;) foty jak najszybciej się da.. Teraz łeb mi pęka . Quote
Soema Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 I nasz kochany śnieg.. Nancy próbowała chyba znaleźć Nusiową kość :eviltong: Taka jestem odważna, gotowa bronic podwórka :cool1: bez skutku... Quote
Recommended Posts